Survio logo

Survio reviews, ervaringen en beoordelingen

Survio reviews, ervaringen en beoordelingen
2438

Reviews en Ervaringen Survio

Je wilt graag weten wat je klanten van je bedrijf vinden. Of je bent voorzitter van een vereniging en je wilt weten wat jouw leden van bepaalde situaties vinden. Wat de reden ook is dat jij een enquête wilt maken, je bent in ieder geval op zoek naar mogelijkheden om dit eenvoudig te kunnen doen. Een tool die hierbij jou zeker van dienst kan zijn is Survio. Via Survio.com kan je snel en eenvoudig een enquête maken. Wil je weten of dit echt zo goed werkt en ben je daarom op zoek naar ervaringen van andere gebruikers? Dan ben je hier goed terecht gekomen. Wij hebben informatie bij elkaar gezocht en laten dit heel overzichtelijk hier aan jou zien. Maar misschien nog wel veel belangrijker: je kunt hier ook lezen wat de beoordelingen van anderen zijn. Is Survio echt zo fijn om mee te werken? Hoe is de service en bevelen gebruikers Survio nu wel of niet aan? Allemaal zaken waar je achter komt door de reviews te lezen. Lees dus maar snel verder. Ben jij zelf al klant van Survio? Dan stellen wij het op prijs als jij ons wilt vertellen of dat wel of niet bevalt.

Over Survio

Survio is een moderne en handige enquête tool, waarmee je op een eenvoudige manier de klanttevredenheid kunt bepalen, feedback kunt ontvangen van medewerkers, marktonderzoek kunt doen en zo zijn er nog talloze mogelijkheden. Om goed in te kunnen springen op jouw markt of om jouw service goed te kunnen verbeteren (indien nodig), kan een enquête maken een slim idee zijn. Met Survio hoef je daar niet moeilijk over te doen. Je kunt de enquête maken via 1 van de enquête voorbeelden. De keuze is enorm, want er staan meer dan 100 voorbeelden voor je klaar. Vervolgens kan je je eigen enquête doorsturen via e-mail of op social media verspreiden.

Waarom kiezen voor Survio

Bij Survio heb je zoveel enquêtes, die je kunt aanpassen aan je eigen situatie, dat er altijd wel precies een geschikte bij zit om voor jou als voorbeeld te dienen. De resultaten kan je rechtstreeks analyseren en downloaden. Het is snel en eenvoudig, heeft een klantenservice die dag en nacht voor je klaar staat en is uiteraard veilig. En ook wel leuk om te weten: bespaar niet alleen tijd maar ook geld. Een Survio enquête maken is in de basis namelijk gratis! Wil je uiteindelijk meer kunnen (meer antwoorden per maand krijgen bijvoorbeeld) dan kan je een abonnement nemen. Een ander verschil tussen een gratis account en een betaalde is de duur dat de gegevens opgeslagen blijven. De mensen die jouw enquête willen invullen kunnen dit doen op hun telefoon, tablet of gewoon de computer. Met andere woorden: ieder apparaat kan ermee overweg. Overigens is Survio niet alleen maar fijn voor je werk of stichting, maar ook privé. Een idee over een vakantie of een cadeau voor een jubileum: informeer naar de ideeën en wensen van de andere familieleden of vrienden via een enquête. Eenvoudiger kan het eigenlijk niet.

Is Survio betrouwbaar?

Survio is gratis te gebruiken en deze basiszaken blijven ook gratis. Hierdoor kan je dan ook prima uitvinden of je meer mogelijkheden wilt en of het werkt. Hierdoor is deze tool door iedereen op een betrouwbare manier te gebruiken. Bevalt het en wil je meer? Dan kan je overstappen naar een betaald account, maar weet je ondertussen al of het wel of niet werkt zoals het beweert te doen.

Klantenservice en klachten

Helaas kan je ook hiermee klachten hebben of gewoon met vragen zitten. Gelukkig is er de klantenservice. Deze is 24/7 beschikbaar en heeft een snelle responstijd. Voor veel vragen is er een pagina waar je veel antwoorden kunt vinden. Ook dat is handig. Niet alleen over bijvoorbeeld je account, maar vooral ook over het maken van de enquêtes en hoe je vervolgens met de resultaten aan de slag kunt.

Wil jij ook beoordelen?

Mogen we jou vragen om hier ook jouw recensie achter te laten? Hoe bevalt het jou om via Survio jouw klanten te benaderen, of met vrienden iets te organiseren? Hoe is het in gebruik? Heb je problemen gehad en kon je toen de klantenservice snel benaderen, zoals ze zeggen dat het kan? Heb je een betaald account? Kan je dan vertellen waarom je dat wel of niet zou doen? We horen graag jouw ervaringen met Survio! Bedankt alvast.

Reviews over Survio
Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
2 beoordelingen
9
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Survio

Het bedrijf Survio is geverifieerd door ons. De webshop Survio is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Survio is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Survio maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Survio is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Survio te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Survio.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg overzichtelijk

Een hele fijne en overzichtelijke site en het is gemakkelijk om een survey te maken om snel te weten wat iedereen vind of wil. Het ziet er ook erg professioneel uit en het geeft ook een duidelijk overzicht van de resultaten.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nadia V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Survio
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Awin Netherlands logo
Awin Netherlands
2 beoordelingen
9
Adobe logo
Adobe
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Survio een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Survio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Survio actief?

Survio is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Survio reviews? Dan kun je naar de website van Survio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie