Suitmycase logo

Suitmycase reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Suitmycase reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4977
Suitmycase logo
Website
suitmycase.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Suitmycase

Je hebt vast en zeker zelf al gemerkt dat als je op reis gaat, je overal om je heen dezelfde koffers ziet. Denk maar aan de bagageband op de luchthaven; het is een hele klus om je er jouw koffer te kunnen herkennen én om ervoor te zorgen dat niemand anders per ongeluk jouw koffer meeneemt. Dan denk je direct dat het wel net zo makkelijk zou zijn als je je koffer in een oogopslag zou kunnen herkennen en met dat idee kom je terecht op de website van Suitmycase. Het klinkt gaaf om je koffer te personaliseren, maar voor je daaraan begint, wil je weten of Suitmycase je ook de producten en service levert die je ervan verwacht. Om je te helpen in het maken van die keuze, vind je hier alle ervaringen, reviews en beoordelingen van andere klanten die al over een unieke en gepersonaliseerde koffer van Suitmycase beschikken. Lees snel verder en ontdek of de koffers van Suitmycase iets voor jou zijn.

Over Suitmycase

Suitmycase is een Nederlands bedrijf met maatschappelijke zetel in Breda. Dit bedrijf wou komaf maken met de enorme hoeveelheid aan allemaal identieke koffers die beschikbaar zijn op de markt. Dat het concept van een gepersonaliseerde koffer een goed idee was, bleek uit het steeds sneller groeiend succes van het bedrijf en de webshop. Niet alleen wil Suitmycase jun klanten van een mooie koffer voorzien, zij willen ook hun klanten de best mogelijke service verlenen. Zo kun je er als klant op rekenen dat je koffer binnen de drie dagen geleverd wordt, geniet je van gratis verzending met track and trace code en kun je je bestelde koffer binnen de 14 dagen retourneren.

Waarom kiezen voor Suitmycase

Als je naar de website van Suitmycase merk je snel hoe eenvoudig het personaliseren van je koffer hier verloopt. Je kiest de kleur van zowel de voorkant en de achterkant van je koffer als de kleur van de voorkant en de achterkant van die wieldoppen. De zes beschikbare kleuren laten je toe om je koffer een unieke en persoonlijke toets te geven die ervoor zorgt dat je hem makkelijk kunt terugvinden en dat hij helemaal is aangepast aan jouw smaak en stijl. Het mooie is dat je tijdens het personaliseren van je koffer op de website ook kunt zien wat het uiteindelijke resultaat zal zijn. De koffer wordt netjes bij je thuis geleverd waarna je enkele nog de verschillende onderdelen in elkaar moet zetten. Wie eerder al ene koffer aankocht en graag een onderdeel ervan wil vervangen, kan ook terecht bij Suitmycase voor enkel en alleen dat ene onderdeel.

Is Suitmycase betrouwbaar?

Suitmycase hanteert een open communicatie over de algemene voorwaarden, die erg uitgebreid en duidelijk op de website terug te vinden zijn. Zo weet je als klant precies wat je mag verwachten en wat je rechten en plichten zijn als je besluit een koffer aan te kopen. Dit in combinatie met de contactmogelijkheden toont aan dat het bedrijf bereikbaar is voor hun klanten en mogelijke klanten.

Klantenservice en klachten

Klanten die nog vragen hebben, die graag geholpen worden bij het personaliseren van hun koffer of die na levering klachten hebben, kunnen contact opnemen met Suitmycase via telefoon, e-mail of een online contactformulier. Het bedrijf is ook actief op Facebook en Instagram, wat natuurlijk ook mogelijkheden biedt om contact op te nemen. De vrij uitgebreide rubriek veelgestelde vragen op de website geeft eveneens al een duidelijk antwoord op de vragen die andere klanten hadden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al je eigen koffer ontworpen bij Suitmycase en wil je graag met ons delen hoe dit verlopen is? We zijn benieuwd naar wat je van je koffer vindt, hoe de levering is verlopen en hoe je de service ervaren hebt. Door het delen van jouw ervaringen en door jouw beoordeling van Suitmycase help je andere mensen die net als jij op zoek zijn naar een mooie koffer met een persoonlijke en unieke toets. We kijken er erg naar uit om te lezen wat Suitmycase voor jou kon betekenen.

Reviews over Suitmycase
Gerelateerde bedrijven
MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
53 beoordelingen
4,7
AliExpress logo
AliExpress
15 beoordelingen
4,8
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Suitmycase
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
53 beoordelingen
4,7
AliExpress logo
AliExpress
15 beoordelingen
4,8
Grote Kadoshop logo
Grote Kadoshop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Suitmycase een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Suitmycase. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Suitmycase actief?

Suitmycase is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Suitmycase reviews? Dan kun je naar de website van Suitmycase gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie