Subsidesports logo

Subsidesports reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Subsidesports reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
344
Subsidesports logo
Website
subsidesports.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Subside Sports

Ben je op zoek naar unieke voetbalshirts van landenteams of van clubs? Dan zou je prima zaken kunnen doen met Subside Sports. Om je een beter beeld te geven van alles wat deze specialist je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen nader onder de loep genomen en voor je samengevat. Op basis daarvan kun jij beslissen om je shirts ook bij Subside Sports te kopen.

Over Subside Sports

Subside Sports wordt gezien als dé specialist in voetbal merchandise, en dat wereldwijd. Het bedrijf bestaat al vanaf 1997 en heeft een buitengewoon breed en diep assortiment. Momenteel worden 6000 producten verdeeld over 700 verschillende rubrieken aangeboden. Subside Sports heeft alles op voorraad en dus kan altijd snel geleverd worden. Bovendien beschikt het over een eigen drukkerij. De Nederlandse vestiging vind je in Den Dolder.

Waarom kiezen voor Subside Sports?

Bij Subside Sports vind je het grootste aanbod voetbalshirts wereldwijd. Niet alleen van clubs, maar ook van nationale teams. Daarnaast koop je er trainingspakken, polo’s, sweaters, slippers en accessoires. Je vindt er overigens niet alleen de shirts van nu, maar zeker ook de retro shirts uit de vijftiger en zestiger jaren van de vorige eeuw. Daarbij vind je ook de shirts van merken als Copa, Retake en Scoredraw. Het aanbod is van alle zes continenten. Ben je op zoek naar dat ene bijzondere shirt? Dan is de kans het grootst dat Subside Sports het je kan bieden.

Is Subside Sports betrouwbaar?

Lovend. Dat zijn de reviews en ervaringen van de al meer dan 100.000 klanten die een beroep deden op Subside Sports. Zij roemen niet alleen het enorme aanbod aan voetbalshirts, maar ook de betrouwbaarheid van deze specialist. In een branche waar de concurrentie moordend is weet Subside Sports al jaren met ogenschijnlijk gemak het hoofd boven water te houden. Dat zegt ook al veel over de betrouwbaarheid van deze partij, die zelf ook vertrouwen in de klanten heeft. Zo wordt bijvoorbeeld achteraf betalen aangeboden. En dat is zeker in deze branche best bijzonder.

Klantenservice en klachten

Hoewel Subside Sports er alles aan doet om alles goed te doen, kan er best eens iets misgaan. Het blijft immers mensenwerk. In dat geval kun je prima een klacht indienen. Dit kun je schriftelijk doen, want je vindt het adres van de specialist gewoon op de website. Je kunt ook bellen en een e-mail sturen. Vervolgens zal getracht worden de klacht op te lossen, iets dat in alle gevallen ook gewoon lukt.

Wil jij ook beoordelen?

Door deze samenvatting van de beoordelingen over Subside Sports, heb jij meer informatie en kun jij een beter keuze maken. Niets is namelijk beter dan informatie uit de praktijk. Nu jij daar voordeel bij hebt, willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun jij andere mensen ook helpen als ze voor een lastige keuze staan. En het maken van een beoordeling is echt maar een kleine moeite.

Reviews over Subsidesports
Gerelateerde bedrijven
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Bergfreunde logo
Bergfreunde
3 beoordelingen
6,3
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Subsidesports

Subsidesports is geverifieerd door ons expert team. De webshop Subsidesports bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Subsidesports lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Subsidesports. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van subsidesports.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van subsidesports.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Subsidesports.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat een top service!

Echt een top service van deze webshop. Omdat het bestelde pakketje iets later kwam kreeg ik een persoonlijk handgeschreven kaartje met excuses voor de vertraging. Erg attent!

Geplaatst op: 30-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lotte H.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Subsidesports
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Bergfreunde logo
Bergfreunde
3 beoordelingen
6,3
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Subsidesports een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Subsidesports. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Subsidesports actief?

Subsidesports is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , sportkleding en boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Subsidesports reviews? Dan kun je naar de website van Subsidesports gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie