Style in Travel logo

Style in Travel reviews, ervaringen en beoordelingen

Style in Travel reviews, ervaringen en beoordelingen
4965
Style in Travel logo
Website
Style in Travel
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Style in Travel

Als je op zoek bent naar een fly-drive naar Italië, Portugal of Spanje, dan zit je goed bij Style in Travel. Maar voor je een reis boekt, wil je natuurlijk graag meer weten over reviews van Style in Travel. Wij hebben de beoordelingen van Style in Travel hiernaast op een rijtje gezet. Lees wat de klantenervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Style in Travel een reis te boeken.

Over Style in Travel

Style in Travel heeft een ruim aanbod aan reizen naar bestemmingen, dicht bij huis of verder weg. Je kunt kiezen tussen een autorondreis met eigen vervoer of een fly-drive arrangement, inclusief vlucht, auto en accommodatie. Bij Style in Travel heb je een grote flexibiliteit in reisduur en heb je de mogelijkheid om verschillende accommodaties te combineren in één reis. Authenticiteit en culturele en historische hoogtepunten vormen het centrum van de aangeboden reizen. De reisorganisatie stelt een reis samen die op jouw individuele wensen en behoeften is afgestemd. Of je nu een comfortabel hotel, een natuurlodge of een landhuis verkiest; bij Style in Travel vind je het allemaal. Ook voor incentives en groepsreizen kun je bij Style in Travel terecht. Net als de individuele reizen kan je een groepsreis volledig naar eigen wens samenstellen. Style in Travel vind het belangrijk om je de hoogtepunten van de bestemming te tonen, maar ook de minder bekende gebieden.

Waarom kiezen voor Style in Travel?

De reisorganisatie Style in Travel bestaat al meer dan 35 jaar en heeft een ervaren team dat de bestemmingen op zijn duimpje kent. Zo ben je verzekerd van een uitstekende service, een goede prijs-kwaliteitverhouding en zekerheid voor je volgende reis. Daarnaast vind Style in Travel verantwoord reizen belangrijk en doen ze het nodige om de negatieve impact van reizen op het klimaat zo goed mogelijk te compenseren. Dit houdt in dat Style in Travel de compensatie van verblijf en vervoer volledig opbrengt. Niet alleen de CO2-uitstoot wordt gecompenseerd, maar ook stikstofuitstoot, roet en de condensstrepen van vliegtuigen in de lucht. Hiervoor werkt de reisorganisatie samen met de Climate Neutral Group.

Is Style in Travel betrouwbaar?

Boeken bij Style in Travel is absoluut betrouwbaar. De reisorganisatie is aangesloten bij ANVT en SGR, waardoor je een zekerheid hebt over de kwaliteit van je reis met Style in Travel.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over een bepaald hotel of wil je een reis laten samenstellen door Style in Travel? Heb je een probleem gehad tijdens je laatste reis? Neem contact op met de klantenservice van Style in Travel. Er zijn meerdere manieren om in contact te komen. De klantenservice is van maandag tot vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 9u en 17u. Zet je liever alles op papier? Stuur dan een mail naar info@styleintravel.nl of maak gebruik van het contactformulier op de website.

Wil jij ook Style in Travel beoordelen?

Heb jij net een geweldige roadtrip met Style in Travel achter de rug? Of ging er wat mis met de hotelboeking van je reis? Laat het ons weten. Wij willen graag jouw klantenervaring met Style in Travel horen, of het nu een goede of een slechte ervaring was. Jouw review helpt andere klanten een goeddoordachte beslissing te nemen om een reis bij Style in Travel te boeken.

Reviews over Style in Travel
Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
132 beoordelingen
5,4
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Voetbaltrips.com logo
Voetbaltrips.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Style in Travel

Het bedrijf Style in Travel is geverifieerd door ons. De webshop Style in Travel is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Style in Travel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Style in Travel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Style in Travel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Style in Travel te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 03-02-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Style in Travel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
132 beoordelingen
5,4
Gustocamp logo
Gustocamp
2 beoordelingen
9
Voetbaltrips.com logo
Voetbaltrips.com
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Style in Travel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Style in Travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Style in Travel actief?

Style in Travel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen , fly & drive , groepsreizen en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Style in Travel reviews? Dan kun je naar de website van Style in Travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie