StouteSchoenen logo

StouteSchoenen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
StouteSchoenen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2493
StouteSchoenen logo
Website
stoute-schoenen.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen StouteSchoenen

Schoenen, je kunt ze tot op zekere hoogte wel een primaire levensbehoefte noemen. Gelukkig kun je op heel erg veel verschillende plekken schoenen kopen. Een van die plekken is StouteSchoenen. Om je meer informatie te kunnen geven over deze aanbieder van schoenen, hebben we de reviews en ervaringen voor je doorgenomen en samengevat. Op basis van deze informatie kun jij eventueel je schoenen voortaan ook aanschaffen bij StouteSchoenen.

Over StouteSchoenen

Bij StouteSchoenen kan echt iedereen terecht. De specialist voert een zeer uitgebreide collectie en biedt ontzettend veel schoenen voor dames, heren en voor jongens en meisjes. Het aanbod is gevarieerd en gaat van slippers tot snowboots. Je koopt er net zo gemakkelijk de eerste loopschoentjes voor je baby, maar ook sneakers van bekende merken. StouteSchoenen heeft een uitgebreide webshop en twee fysieke winkels, één in Hilversum en één in Weesp. Behalve schoenen biedt de specialist overigens ook een aanbod tassen.

Waarom kiezen voor StouteSchoenen?

Voornaamste reden waarom mensen juist voor StouteSchoenen kiezen is, zo blijkt uit de reviews en ervaringen, vooral het indrukwekkende aanbod van deze specialist. En dat aanbod is ook gewoon erg groot. Zo kopen mannen en vrouwen er sneakers, sandalen, ballerina’s, enkellaarzen, slippers, instapschoenen, espadrilles, pumps, laarzen maar ook veterschoenen en klompen. En daarmee is nog slechts het topje van de ijsberg genoemd. Nog een reden om te kiezen voor StouteSchoenen is het feit dat de schoenen gratis bezorgd worden, dat er sprake is van een niet-goed-geld-terug garantie en er online veiligheid geboden wordt bij het winkelen.

Is StouteSchoenen betrouwbaar?

Als consument doe je graag zaken met een betrouwbare partner. Dat zit, zo lezen we terug in de reviews en ervaringen van bestaande klanten van Stoute Schoenen, bij deze specialist echter wel snor. Allemaal oordelen ze dat sprake is van een betrouwbare partner die doet wat het belooft. De online shop biedt een veilige betaalomgeving en ook het feit dat je met iDeal af kunt rekenen wordt als betrouwbaar ervaren.

Klantenservice en klachten

StouteSchoenen doet er alles aan om de klant in de watten te leggen. Dat lukt ook eigenlijk altijd. Ga je naar de fysieke winkels dan word je altijd op zeer deskundige en ook prettige wijze geholpen. Mocht je nou een klacht hebben, dan kun je ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan een van de fysieke winkels in Weesp of Hilversum. Je kunt de klacht ook schriftelijk indienen, het adres vind je op de website. Ook kun je een e-mail sturen. Zeker weten dat de klacht die je hebt snel opgelost wordt door de specialist in schoenen. Ze streven namelijk volledige klanttevredenheid na.

Wil jij ook beoordelen?

De beoordelingen van mensen die al eens zaken deden met StouteSchoenen geven je een realistisch beeld van deze aanbieder. Om die reden zijn de reviews en ervaringen ook zo waardevol. De informatie helpt je bij het nemen van de voor jou beste beslissing. In de wetenschap dat beoordelingen zo waardevol zijn, willen wij je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo help jij andere mensen ook bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over StouteSchoenen
Gerelateerde bedrijven
Durlinger Schoenen logo
Durlinger Schoenen
2 beoordelingen
10
Sloffen-webshop.nl logo
Sloffen-webshop.nl
2 beoordelingen
9
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met StouteSchoenen

Het bedrijf StouteSchoenen is geverifieerd door ons. De webshop stoute-schoenen.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. StouteSchoenen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. StouteSchoenen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

StouteSchoenen is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van stoute-schoenen.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 13-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle verzending

Ze waren niet alleen super snel met mijn bestelling, (bestelling 's ochtends geplaatst en die avond al verzonden en ik ontving de volgende dag). Maar de kleding is heerlijk boterzacht en precies zoals beschreven. Het was de eerste keer dat ik hier bestelde en ik ben zeer tevreden!

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Wesley E.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over StouteSchoenen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Durlinger Schoenen logo
Durlinger Schoenen
2 beoordelingen
10
Sloffen-webshop.nl logo
Sloffen-webshop.nl
2 beoordelingen
9
Harvey Nichols logo
Harvey Nichols
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is StouteSchoenen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over StouteSchoenen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is StouteSchoenen actief?

StouteSchoenen is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de StouteSchoenen reviews? Dan kun je naar de website van StouteSchoenen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie