Stip Reizen logo

Stip Reizen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

25 beoordelingen • 7,3
Stip Reizen logo
Stip Reizen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
25 beoordelingen • 7,3
Beoordeling
25 beoordelingen
7,3
5 sterren
28%
4 sterren
40%
3 sterren
12%
2 sterren
8%
1 ster
12%
Bestelproces
7,3
Service
7,3
Prijs
7,3
Levering
7,3

Gerelateerde bedrijven

Trivago logo Trivago
15 beoordelingen
4,9
Hotelsviva logo Hotelsviva
0 beoordelingen
10
Travelactive logo Travelactive
0 beoordelingen
10

Stip Reizen ervaringen

Opzoek naar Stip Reizen ervaringen? Op vakantie gaan betekend vaak rust, genieten en even al het dagelijkse vergeten! Je wilt dus 100% zeker weten dat jij op een fantastisch vakantie kan rekenen en zit niet te wachten op ongeregeldheden. Lees daarom hier alle Stip Reizen ervaringen en kom niet voor onverwachte verrassingen te staan! Stip Reizen ervaringen zijn door andere consumenten achter gelaten en daarom weet je wat er speelt bij dit bedrijf! Heb jij al Stip Reizen ervaringen? Plaats hieronder dan al jouw Stip Reizen ervaringen!

Over Stip Reizen

Stip Reizen is een jonge en dynamstisch bedrijg gevestigd in Zaltbommel. Doormiddel van verassende en gunstig geprijsde vakantie's is Stip Reizen al jarenlang een van de snelst groeiende reisorganisatie's in Nederland. Zo voerde Stip Reizen in 2012 bijvoorbeeld meer dan 160.000 gasten naar 40 verschillende landen. Stip Reizen biedt haar klanten het allerbeste en werkt dan ook alleen samen met bedrijven waar zij kunnen rekenenen op kwaliteit. Zo werkt Stipreizen samen met onderanderen KLM, Transavia, Corendon Vliegvakanties, Roompot vakantieparken, Emirates en Costa Cruises! Ondanks Stip Reizen een ontzettend jong bedrijf is behoord het sinds 2012 tot de 3% meeste gezonde bedrijven van Nederland. Als jij dus bij Stip Reizen een boeking doekt ben je verzekerd van een bedrijf welke in alle opzichten financieel gezond is! Daarbij heeft Stip Reizen een rijkelijk gevulde prijzenkast. Zo won Stip Reizen in 2011, 2012, 2013 en 2014 de belangrijkste onderscheiding van de Nederlandse Markt van Costa Cruises! De 'over the top aword' staat voor extreem goede prestaties in ht voorafgaande jaar. Maar ook met in de 2012 gewonnen warme douche (Tros Radar) en in 2013 gewonnen Zoover Award voor Beste Allround Touroperatour heeft Stip Reizen prijzen waar zij trots op kunnen zijn!

Wat kan je verwachten bij Stip Reizen

Stip Reizen onderscheidt zich met andere reisorganisaties doormiddel van het verrassende en zeer uitgebreide aanbod, uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en goede persoonlijk service! Naast de al zeer scherp geprijsde vakanties biedt Stip Reizen ook zeer aantrekelijke Last Minutes aan! Met inmiddels een team van meer dan 40 ervaren reisexperts kan je rekenen op uitstekende service. Heb jij vragen of aanmerkingen over je vakantie dan staan ze je graag te woord!

Algemene Stip reizen ervaringen

Over het algemeen zijn de mensen welke via Stip reizen op vakantie gaan erg tevreden. Op zoover is Stip Reizen dan ook beoordeeld met een 8,5 wat ervoor zorgt dat Stip reizen zich bij de beste 5 reisorganisaties mag plaatsen als het gaat om de klantentevredenheid. De meeste gebruikers hebben vooral goede Stip reizen ervaringen met de vakantie boeken als de kwaliteit van de vakantie. Stip reizen bekommert zich dus niet alleen over de vakantie, maar zorgt er ook voor dat je vanaf het boeken al praktisch op vakantie bent. Met een prima klantenservice en goede prijzen zit je bij Stip reizen gegerandeerd als het aankomt op een verzorgde en ontspannen vakantie.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Stip Reizen

profielfoto van Melis
Melis
07-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Rondreis Vietnam - Cambodja

Wij hebben echt een prachtig reis gehad! Zwaar vermoeiend, maar onvergetelijk en zou het meteen weer doen! De rondreis door Thailand was echt onvergetelijk mooi en voor mij persoonlijk veranderlijk. Ik ben echt anders tegen sommige dingen aan gaan kijken. Daar is deze reis natuurlijk niet voor bedoelt, maar hier kwam ik erachter dat ik meer voor mezelf moest kiezen en minder wat normaal bevonden word. Ik ga minder werken om meer van het leven te genieten, want god wat heb ik genoten.

De hotels waren prima als je gewoon weet dat de hotels in Thailand gewoon iets minder zijn als wij in Europa gewend zijn. Het belangrijkste was dat het allemaal schoon was en dat was zo! Voor de rest was de rondreis erg aangenaam en de lokale gidsen erg vriendelijk en leuk! Is echt super leuk om van iemand die het dagelijks leven daar meemaakt uitleg te krijgen over hoe alles is.

Het is teveel om te benoemen, maar het belangrijkste is dat iedereen dit gewoon eens in zijn leven zou moeten doen.

profielfoto van Sabrina
Sabrina
01-09-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekende reis en vakantie

Wij hadden een fantastische chauffeur welke erg vriendelijk was en ons goed heeft rond gereden. De vakantie in Polen was ook heerlijk!

profielfoto van Fam W.
Fam W.
17-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Citytrip parijs was leuk

Citytrip naar Parijs geweest met het hele gezien awt ook eens erg leuk is. Inmiddels zijn alle kinderen het huis uit en vonden we het na 2 jaar wel weer leuk om samen awt te doen. Voor het eerst dus sinds 2 jaar met ze alle weg geweest en het was echt weer als van ouds. Het hotel waar we verblijven was echt WOWWWWW! Super mooi en erg netjes en het ontbijt was ook super. De stad is echt onwijs leuk en ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik ga zeker nog een keer met Stip reizen naar Parijs.

profielfoto van Jan E.
Jan E.
13-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Deals om van te smullen

We gaan 4 keer per jaar op vakantie. Twee grote reizen en twee kortere trips. En altijd kijken we even bij Stip reizen voor de grotere reizen. De aanbiedingen zijn de eerste dingen waar we naar kijken.

Grote kortingen maar dan nog wel de hoge kwaliteit van de reizen die je wenst als ervaren reiziger. Daarom is Stipte echt uitmuntend.

profielfoto van Warne
Warne
01-06-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Erg leuke vakantie gehad met de bus

Ik ben met de bus naar Oostenrijk gegaan en hebben het er echt heerlijk gehad :). Super vriendelijk buschauffeur waardoor de busreis erg aangenaam en gezellig was. Voor de rest waren de hotels gewoon erg netjes alleen was ik niet zo een fan van het eten. Ik kan dan ook neit anders zeggen dan dat de reis bij Stip reizen gewoon goed was

profielfoto van Henk E.
Henk E.
02-04-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Thailand was onvergetelijk

Wij hebben echt de ervaring gehad als het gaat om onze vakantie. Dit is denk ik dan zo een vakantie welke je nooit meer vergeet. Bangkok was echt een unieke ervaring, maar ook de witte bounty stranden waren echt zoo prachtig.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Cruise voor nog geen 600 euro de man

Bij Stip een 15 daagse cruise geboekt. Lekker weg met mijn vrouwtje en dan ben je bij Stip dus gewoon maar 599 euro de man kwijt. Kijk er nu al naar uit. Boeken was al een makkie en als die vakantie ook nog eens geweldig is dan kan je mij tot de vaste klantenkring van Stip rekenen.

Wat een top bedrijf!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
03-02-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Sri Lanka rondreis: een gids met 2 gezichten

Prima prijs/ kwaliteit rondreis Sri Lanka 16 januari jl.

Het eten was overal heerlijk. De gekozen lunchlokaties waren ook mooi. De hotels goed tot zeer goed ( zeker voor de prijs).

Grote teleurstelling: gids Arunna, Aroena. Schijn bedriegt. 2e dag en verderop: 6,5 en 7 uur tussen ontbijt en lunch. Ongemeld! Geen kans iets te kopen voor onderweg.
Tijden die hij meldt voor ophalen van niet excursiegangers kloppen niet. Hij laat ze rustig een uur langer wachten, geen faciliteiten,terwijl hij weet, doet deze reis vaker, dat het afgesproken tijdstip nooit haalbaar is.
Excursiegeld. €144pp ,opgeteld is ca €105 besteed. Bij de 2 hindoetempels ging hij zgn kaartjes halen... die zijn er niet. Er is een donatiebox. Al met al houdt hij 35 X €35 !!over. Een vorstelijk loon van ca €1200 voor 11 dagen.. De fooienpot bedroeg 35X €40 pp. €1400
Daarvan zou in een dichte envelop €385 chauffeur en €275 naar de bijrijder gaan. Blijft er nog ca €740 EURO over voor koffers, schoenenoppas enz over. Dat is een enorm bedrag.
Aroena, een gids met 2 gezichten

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-02-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Cruise Dubai

We hebben een cruise naar Dubai gedaan met 2 overnachtingen in een hotel bij Dubai.Alles heel goed geregeld en prachtig hotel ! Ook het cruiseschip was geweldig.Volgende keer weer met Stip.

profielfoto van Jojo
Jojo
06-10-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Excursie geboekt

Net een excursie op de site geboekt, omdat Stip reizen hier echt goedkoop in is. Ik ben erg benieuwdh oe het gaat bevallen. De website is in iedergeval zeer gebruiksvriendelijk een mooi.

profielfoto van Sanne
Sanne
15-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zin om op reis te gaan

Niets op Stip aan te merken. Als je op de site komt krijg je meteen zin om te gaan reizen. En het aanbod en dagaanbiedingen zijn een aanrader.

Boeken zou ik zeker doen op Stip.nl

profielfoto van B. H.
B. H.
17-04-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top aanbieding van de mail

Ik kreeg een mailtje van Stip reizen met wat ontzettend leuke aanbiedingen. Ik heb dus via de mail doorgeklikt en kwam inderdaad een zeer intressante vakantie tegen naar Istanbul. Prijs was echt super alleen was na telefonisch contact niet meer de datum beschikbaar wat wij wouden.

Toch geboekt en een lekkere tijd gehad

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-02-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zonvakantie naar Curacao geboekt

Heb net een vakantie naar Curacao geboekt en was super makkelijk! De prijs was in verhouding een stukje goedkoper als bij andere reisaanbieders en de website zag er heel vertrouwd uit.

profielfoto van Jeffrey E.
Jeffrey E.
10-02-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Istanbul was druk maar leuk

Wij zijn een week naar Istanbul geweest en hebben het hier ontzettend druk gehad. We hebben onderanderen de Topkapi Paleis, de blauwe moskee en de markt in istanbul bezocht waardoor we echt een hoop hebben gedaan. Natuurlijk ook allemaal kleine bezienswaardigheden, maar deze drie zijn echt aan te raden. De rondreis was soms wat rommelig, maar dit kan ook zijn omdat de groep mensen gewoon wat chaotisch was. Vele mensen liepen overal en nergens. Voor de rest zijn de mensen in het land super lief en hadden we een leuke gids. Heerlijk gehad met Stipreizen.nl

profielfoto van Frans G.
Frans G.
24-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Superstips zijn een aanrader

De superstips zijn de aanbiedingen op Stipreizen.nl. En zijn altijd erg aantrekkelijk. Dus zeker checken. Ik heb al eerder een mooie reis gekozen met een super korting. Geen spijt en een absolute aanrader.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Leuke vakantie gehad

Wij waren naar Griekenland gegaan me het vliegtuig waar wij een auto voor ons klaar stond. De vliegreis was perfect, maar helaas was de auto niet helemaal 100%. Hij was keurig netjes, maar wel wat gedateerd. Als je een auto huurt verwacht je toch even wat meer dan je normale auto. De hotel waar wij in verbleven waren echt prima te noemen. In alle hotels hadden wij van te voren aangegeven dat wij een bad wouden, omdat ik nog al last van me spier kan krijgen helpt het als ik een heet bad neem. Dit is allemaal netjes geregeld en hierdoor is het voor mij zeker een reden om weer te boeken bij Stip Reizen!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heerlijk in Noorwegen gehad

Heerlijke reis hebben wij naar Noorwegen gehad! De bus had lekker veel beenruimte waardoor we lekker confortabel aan de reis begonnen. Het is tenslotten een stukje reizen en dan is comfort toch wel erg belangrijk! Bij de eerst overnachting moesten we opeens 5 euro toeristenbelasting betalen (wat neit was vermeld ?) Dit was eigenlijk ook de enigste klacht, want voor de rest was alles echt perfect gergeld. Heerlijk hotels, fantastisch plaatsen gezien en wat een ontzettend aardig volk.

Wij waren dan ook zeer te spreken over onze buschauffeur "Jan" wat heeft hij ervoor gezorgd dat wij een fantastisch vakantie hebben gehad. Elke dag hebben wij met hem meegereden en elke dag zat hij met lach achter zijn stuur!

profielfoto van Carola V.
Carola V.
11-11-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zou veel beter kunnen

Zou een goed reisbureau moeten zijn maar ervaringen zijn niet echt positief.
Je krijgt op het allerlaatste moment je papieren, dossier is niet online in te zien.
Vliegreis is definitief als je de papieren krijgt, vlucht gegevens pas 3 dagen voor vertrek.
Dat wordt als klant als erg vervelend ervaren.
Hebben leuke reis gemaakt met dit reisbureau maar vonden bovenstaande erg vervelend.
Andere gasten op zelfde reis (cruise) hadden dezelfde ervaring, hadden soms helemaal geen papieren gekregen of fouten konden niet hersteld worden.
We hebben naderhand nog leuke reizen gezien bij Stip maar hebben toch via een andere weg deze reizen geboekt.
Konden daarmee zelf definitief een vliegreis boeken op door ons aanvaardbare tijden en hoefde dan niet te wachten op vluchten via Stip die dan om 3 uur in de nacht plaatsvinden.
Jammer, zou niet nodig moeten zijn, leermoment voor Stip?

profielfoto van Benjamin
Benjamin
12-08-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Jammer van de airco

Wij hebben een rondreis met Stip reizen gedaan wat toch wel erg indrukwekkend was. Met de rondreis was dan ook niks mis, maar de hotels waren hier en daar wel wat gebrekkig. Het was soms 40 graden en we hadden bij een paar hotels geen airco wat toch wel erg verveldn is met die temperaturen. Het eten was daarintegen over goed en meer als genoeg keuze!

Ik geef nu een 6, omdat je met deze hitte echt wel airco op de kamer nodig hebt. De reisleider en reis was gewoon helemaal top! Volgende keer iets betere hotels en het is zeker een 8 of 9 waard!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-10-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Reis was goed, maar niet de laagste prijs!

Stipreizen zegt dat ze de laagste prijs garantie geven, maar helaas kwam ik dus een maand later mijn reis goedkoper tegen. Ik contact met ze gezocht, maar omdat er zo een lange periode tussen zat kreeg ik mooi niet het verschil terug. Erg teleurstellend!



Voor de rest was de prijs overgins wel prima en hebben we echt genoten!

profielfoto van Jasmine
Jasmine
27-10-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Voor beste prijs verhouding beter wachten met boeken

In juni geboekt en betaald, in oktober scheelt deze precies dezelfde reis 250 euro. Stip reageert helaas erg nonchalant..... hier is werkelijk niets te regelen. Dat is pas klanten service en klanten tevreden houden.....

profielfoto van Sabine
Sabine
02-03-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Misleidende reclame

Wij wouden een cruise boeken van 1100 euro alleen binnen enkele minuten was deze reis opeens opgelopen met een paar honderd euro :S Heel erg vreemd en totaal niet de service welke ik verwacht van zo een groot reisbureau

profielfoto van Harald
Harald
05-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
dhr

Mijn Klacht
Bij terugkomst op het vliegveld Maastricht Aken airport van uit Cantania Italië bleek mijn koffer zwar beschadigt! Dit hebben we gelijk geprobeerd te verhallen op de luchthaven.
Hier werd ons medegedeeld dat ze al gesloten waren en wij de volgende dag met Stip reizen of Corendon contact moesten opnemen.
De volgende dag heb ik de schade gemeld waarbij mij meegedeeld werd dat ik deze bij mijn reisverzekering moest klemmen en als dat niet lukte weer contact opnemen met de reisorganisatie.
De zelfde dag nog Contact gezocht met mijn verzekering die naar aftrek van een eigen risico €50 overmaakte.
De nieuwprijs van mijn koffer was meer dan €200 ,we hebben hem een week voor de vakantie gekocht via de ING Bank.
Naar de goedkeuring van mijn reisverzekering ,heb ik weer contact gezocht met stip reizen om het verschil te klemmen
Naar ruim 6 weken . ontvang ik een mail die er op wijst dat ze mijn klacht niet eens hebben gelezen en beroepen zich op het feit dat ik de PIR niet heb ingevuld .
Ik heb van af het begin duidelijk aangeven dat het bij aankomst op Maastricht Aken Airpoort het niet mogelijk was en dat de mensen ons verwezen naar de mogelijkheid de volgende dag contact te zoeken met de reisorganisatie wat we ook onmiddellijk gedaan hebben.
Als de koffer nu jaren oud was zou ik hier geen werk voor doen,maar de koffer was net een week voor ons vertrek gekocht.
Ik vind het dan ook kortzichtig en beledigend van deze reisorganisatie en raad aan niet meer bij dit soort te boeken.
Goedkoop is duur koop dat blijkt hier weer eens.

Gewenste Oplossing
Tevreden?
Ik ben diep teleurgesteld in deze organisatie die te beroert is om een klacht goed te behandelen en in plaats daarvan een standard brief verstuurd.

Ik heb duidelijk aangegeven in mijn klacht dat gedeeld smart halve smart is.

Extra informatie
BOEKINGS-NR.: 8198454)

profielfoto van Rolf
Rolf
01-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Stip Reizen laat veel kansen op oplossingen liggen

Diverse zaken in de boeking zijn niet juist verlopen
Stip reizen doen niets om dit op te lossen
Ze zeggen van wel maar uiteindelijk onder de streep is het resultaat 0

Echt een teleurstelling en de laatste keer dat we bij Stipreizen boeken. Geen fijne manier van werken.
Ze moeten alles "navragen" en komen met antwoord, we kunnen het niet garanderen

profielfoto van TVR
TVR
11-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Misleidende website

Geboekt een reis naar Bali met een upgrade naar een luxere kamer.hiervoor ook extra betaald.stond ook vermeld op reserveringsbevestiging, alleen door Stip op de reisbevestiging veranderd naar standaardkamer. Ben hier nu al 5 dagen over aan het bellen, maar Stip laat het verder afweten.Willen tot nu toe alleen de standaardkamer leveren tegen de prijs van een upgrade kamer.

Schrijf een review over Stip Reizen

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Trivago logo Trivago
15 beoordelingen
4,9
Hotelsviva logo Hotelsviva
0 beoordelingen
10
Travelactive logo Travelactive
0 beoordelingen
10