Stellar Data Recovery logo

Stellar Data Recovery reviews, ervaringen en beoordelingen

Stellar Data Recovery reviews, ervaringen en beoordelingen
2524
Stellar Data Recovery logo
Website
Stellar Data Recovery

Reviews en ervaringen Stellar Data Recovery

Data kwijt geraken is één van de ergste dingen die vandaag de dag kunnen gebeuren. Een crash van jouw apparaat of per ongeluk belangrijke gegevens verwijderen: het kan verstrekkende gevolgen hebben. Stellar Data Recovery is een bedrijf dat hier dan een oplossing kan bieden. Met Stellar Data Recovery ben je in staat om via speciale software verloren of verwijderde data terug te halen. Maar is dat wel betrouwbaar? Ben je op zoek naar ervaringen met en beoordelingen van Stellar Data Recovery? Dan vind je op deze pagina reviews over dit bedrijf en hun werking. Op die manier kan je een slimme en gefundeerde beslissing maken over Stellar Data Recovery.

Over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery is een bedrijf dat dus gespecialiseerd is in het terughalen van verloren of verwijderde digitale gegevens. Het is wereldwijd zelfs één van de meest toonaangevende bedrijven in zijn sector. Het bedrijf is van oorsprong gebaseerd in India, maar heeft ondertussen ook locaties in de Verenigde Staten en in Europa. Bovendien hebben ze ook diverse certificaten in handen om bekwaamheid te bewijzen zoals het ISO 9001 en ISO 27001. Concreet kan je Stellar Data Recovery contacteren bij problemen met jouw data en dan stelt het team achter het bedrijf diverse oplossingen en softwareprogramma’s voor. Met een ervaring van ruim 25 jaar in de branche is er alleszins heel wat knowhow aanwezig. Stellar Data Recovery mikt daarbij vooral op een hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Zo kan je bepaalde software gratis downloaden om bestanden tot 1 GB gratis terug te halen.

Waarom kiezen voor Stellar Data Recovery?

Op de website van Stellar Data Recovery zijn er heel wat opties. Er is dataherstel voor Windows, Mac, specifiek voor foto’s, voor video’s, voor mail en ga zo maar door. Ook als onderneming kan je bij Stellar Data Recovery terecht om hulp te krijgen. Concreet kan je abonnementen afsluiten om dan diverse softwareprogramma’s te downloaden die je verder kunnen helpen. Van elk programma staat er een review op de website van Stellar Data Recovery zelf. Als deel van de service van Stellar Data Recovery is er een strikte 30 dagen geld terug garantie. Ben je niet tevreden over een bepaald programma heb je met andere woorden 30 dagen de tijd om restitutie te krijgen. Daarnaast kan je van alle producten bij Stellar Data Recovery een proefversie uittesten. Om helemaal mee te zijn in de wereld van het dataherstel kan je ook de blogberichten en artikels op de website even bekijken.

Is Stellar Data Recovery betrouwbaar?

Als softwarebedrijf gespecialiseerd in dataherstel spreekt het voor zich dat Stellar Data Recovery betrouwbaarheid hoog in het vaandel moet dragen. De website zelf is alleszins al lekker veilig gemaakt voor bezoekers. Zoals je kunt zien aan het slotje in de adresbalk is de verbinding beveiligd wat betekent dat jouw persoonsgegevens veilig zijn. Daarnaast beschikt Stellar Data Recovery over een eigen klantenservice en vind je op de website ook heel wat informatie over het bedrijf terug. Ten slotte is het ook zo dat Stellar Data Recovery HIPAA gecertificeerd is. Dat houdt eigenlijk in dat je er zeker van kunt zijn dat Stellar Data Recovery op een betrouwbare en correcte manier met jouw gegevens om gaat.

Klantenservice en klachten

Stellar Data Recovery biedt op zijn website een zeer uitgebreide sectie aan met zelfdiagnose en een FAQ. Vind je hier geen hulp voor jouw vraag/probleem of klacht? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Stellar Data Recovery. Dat kan per post op één van de adressen of kan via het contactformulier op de website. Ook per mail kan je een berichtje laten of in uitzonderlijke gevallen via één van de social media-accounts van Stellar Data Recovery. Dat kan via Facebook, Twitter of LinkedIn. Op de website vind je overigens ook een chatfunctie terug.

Wil jij ook beoordelen?

Moest jij persoonlijk of professioneel in het verleden al eens gebruik maken van de diensten van Stellar Data Recovery? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Wat zijn jouw ervaringen met Stellar Data Recovery? Hoe zou je de diensten van dit bedrijf beoordelen? Heb je enige ervaring met de klantenservice? En zo ja was dat een aangename of een minder goede ervaring? Zou je overwegen opnieuw gebruik te maken van de diensten van Stellar Data Recovery of zeker niet? Schrijf jouw verhaal in een review op deze pagina en jouw ervaringen kunnen toekomstige bezoekers wat extra kennis verschaffen!

Reviews over Stellar Data Recovery
Gerelateerde bedrijven
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Stellar Data Recovery

Stellar Data Recovery is geverifieerd door ons expert team. De webshop Stellar Data Recovery bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Stellar Data Recovery lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Stellar Data Recovery. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Stellar Data Recovery is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Stellar Data Recovery. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Stellar Data Recovery.

Geplaatst op: 16-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede recovery

Ik maak al super lang gebruik van de recovery software maar ik heb het eigenlijk nog nooit echt nodig gehad tot laatst en toen was ik echt blij dat ik het had!

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dominique G.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Stellar Data Recovery
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Microsoft logo
Microsoft
6 beoordelingen
7,7
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10
Versio.nl logo
Versio.nl
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stellar Data Recovery een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Stellar Data Recovery. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stellar Data Recovery actief?

Stellar Data Recovery is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stellar Data Recovery reviews? Dan kun je naar de website van Stellar Data Recovery gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie