Sportcity logo

Sportcity reviews, ervaringen en beoordelingen

Sportcity reviews, ervaringen en beoordelingen
219
Sportcity logo
Website
Sportcity

Sportcity ervaringen

Sportcity is de laatste jaren enorm gegroeid als de fitnessclub bij jouw in de buurt. Je kan er niet alleen terecht om te sporten, maar ook om je leven om te gooien. Je kan er bijvoorbeeld lekker gaan ontspannen in de wellness of jezelf aftrainen op één van de vele apparaten. Natuurlijk gaat het ook om de beleving in de sportschool. Alle Sportcity ervaringen hebben wij voor je op een rijtje gezet. Je kan zo lezen of deze sportschool misschien iets voor jouw is of dat je misschien beter een andere sportschool kan zoeken. Heb je zelf hier je eigen sportabonnement? Deel dan jouw Sportcity ervaringen online met andere sporters!

Over Sportcity

SportCity is de sportschool waar je terecht kan om je leven te veranderen. Met meer dan 18 vestigingen in Nederland zit er altijd een sportschool bij jouw in de buurt. Zit je vanwege je werk door het hele land en wil je na het werken even sporten? Dit is geen probleem want je kan in iedere vestiging terecht van SportCity. Naast fitness kan je er terecht voor groepslessen, wellness, squash, kinderopvang en zonnecabines. Alles is inbegrepen dus er komen geen extra kosten meer bij als je een abonnement afsluit.

Personal Fitplan

Als je gaat sporten, dan heb je natuurlijk altijd een doel dat je wil gaan bereiken. Je wilt bijvoorbeeld gewicht afvallen of graag meer conditie of spieren krijgen. Bij SportCity ga je samen met een personal coach aan de slag om jouw eigen schema op te zetten. Je kan naast het opzetten van je plan ook wekelijks trainen met je eigen coach. Je hebt zo mooi een stok achter de deur om toch naar de sportschool te gaan.

Groepslessen

Wil jij graag Zumba doen of een expert worden in Yoga? Bij Sportcity zijn zeven dagen in de week groepslessen. Er is altijd wel een les die je kan volgen of laten passen in jouw agenda. De ervaringen met groepslessen kan je hier teruglezen, zodat je vooraf weet of SportCity de sportschool voor jouw is. Het enige wat je nog hoeft te doen is jezelf inschrijven en je kan direct aan de slag!

Gerelateerde bedrijven
Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
1 beoordeling
8,5
Fitness koerier logo
Fitness koerier
1 beoordeling
9
Keepershandschoenen-shop.nl logo
Keepershandschoenen-shop.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
3,6
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Sportcity

Sportcity is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sportcity bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sportcity lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sportcity. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Sportcity is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Sportcity te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte bedrijfsleidster

Beste Sportcity,
ik ben al heel lang lid van Sportcity Breda Tramsingel.
Sinds de komst van Annemiek (bedrijfsleidster) is de sfeer ver te zoeken, kort geleden heeft ze met mijn training maat een discussie gehad en hem behandelt als een HOND!! en kers op de taart nog bedreigt met uitzetten.
na een aantal andere verhalen van mensen die ook een discussie hebben gehad met Annemiek en slecht zijn behandeld, sinds haar komst.
Heb ik besloten om vandaag mijn eigen uit te schrijven, Annemiek stond achter de balie en vroeg hoe ik me eigen kon uitschrijven dat moest online vertelde ze.
Ik moest een wachtwoord aanmaken en dan kon ik me eigen uitschrijven, het lukte echter niet telefonisch of aan de balie de reden door te geven waardoor ik zei en mijn tranings maat dan doe ik het thuis wel op de laptop.
Onderweg na huis woon er op 8 min afstand van Sportcity, krijg ik een bevestigingsemail van uitschrijven!! terwijl het nog gezegd is dat het niet aan de balie kon en nergens akkoord heb gegeven zonder dat ik een recensie wil schrijven beetje aparte manier van werken.
Heb altijd voor de komst van Annemiek heel fijn getraind met het personeel wat er voordien en sommige nog werken, Annemiek heeft wel een nieuwe Spion ingezet die je helemaal volgt tijdens het trainen tot net niet na de wc aan toe, anders had Catherina ook me kont kunnen afvegen dat is dan wel weer een service!
Kortom Sportcity succes in Breda aan de tramsingel, er gaan nog meerdere uitschrijvingen volgen.
Mvg
Joop Verbeucken

Geplaatst op: 09-10-2023
Laatst bewerkt op: 09-10-2023
Geschreven door: Joop V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Niet te vertrouwen

ik kreeg net een brief van jullie dat ik mijn lidmaatschap moet betalen voor een paar maanden,maar ben nooit lid geweest,ik ben 1 keer een half uurtje geweest,en heb gelijk op gezegt omdat ik door me rug was gegaan dus dit klopt niet.en ten tweede jullie hebben mijn bankrekening nog geen eens dus teken dat ik helemaal nog geen lid was,ik betaal geen maanden lidmaatschap terwijl ik maar een half uur ben geweest ,want had gelijk daar al gezegt dat ik niet meer kom . en nu krijg ik een dreigbrief ,als ik niet betaal dan dan komt het bij een icassobureau terect,echt schandalig voor woorden ,JULLIE SCHRIJVEN IN DIE BRIEF DAT IK MEERDERE AANMANINGEN HEB GEHAD OP MIJN ACCOUNT ??? WELK ACCOUNT,HEB GEEN EENS EEN ACCOUNT BIJ SPORTCITY,ZO VER BEN IK NOG NOOIT GEKOMEN.
KOM MAAR OP MET JULLIE INCASSOBUREAU ,JULLIE HEBBEN GEEN POOT OM OP TE STAAN,IK SCHAKEL GELIJK BOOS IN EN ZET HET OP ALLE SITES EN MAAK HET BEKENT BIJ EEN IDEREEN DAT JULLIE ZO TE WERK GAAN,JULLIE MOESTEN JULLIE DIEP SCHAMEN

Geplaatst op: 04-03-2023
Laatst bewerkt op: 04-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Ongelofelijk slecht

Hebben onterecht maanden geld van mijn rekening getrokken en na vele malen contact te hebben gelegd wordt het maar niet in orde gemaakt. Pas op met lid worden, je komt er niet vanaf.

Geplaatst op: 20-11-2022
Laatst bewerkt op: 20-11-2022
Geschreven door: Richard Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Bad Company to avoid

I joined SportCity on monthly payment than after 1 month I requested to stop the membership and I handle my card. After 4 months I received a bill because the membership was going on and they asked for money. I contacted them and they said they could not find the termination form and because it was after many months I did not kept my receipt as I moved outside Holland. I tried to explain all but they blackemail me with extra cost and to make it short I just paid. I will never used this Gym again. Please read careful the contract also the payment is every 4 weeks and not monthly
Try other gym as they are greedy about money

Geplaatst op: 03-08-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Giuseppe

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Sportcity
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
1 beoordeling
8,5
Fitness koerier logo
Fitness koerier
1 beoordeling
9
Keepershandschoenen-shop.nl logo
Keepershandschoenen-shop.nl
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sportcity een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Sportcity. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,6 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sportcity actief?

Sportcity is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sportcity reviews? Dan kun je naar de website van Sportcity gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie