Sport-Thieme logo

Sport-Thieme reviews, ervaringen en beoordelingen

Sport-Thieme reviews, ervaringen en beoordelingen
1208
Sport-Thieme logo
Website
Sport-Thieme
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Sport-Thieme

Er zijn enorm veel verschillende sporten en Sport-Thieme is daarin een grote producent en verzendhuis van alle soorten sportartikelen en sporttoestellen. Lees je graag wat meer beoordelingen over Sport-Thieme, dan ben je hier op het juiste adres. Wij hebben hier vele ervaringen en reviews op een rijtje gezet. Lees snel en overzichtelijk de ervaringen van andere klanten bij Sport-Thieme en maak een afgewogen beslissing of je klant zal worden bij dit bedrijf.

Over Sport-Thieme

Het succes van het bedrijf start in 1949 als timmerman Karl-Heinz Thieme vanuit zijn woning in het Duitse Grasleben zelf sportartikelen gaat produceren als reactie op lange levertijden van bestelde producten. In 1971 verhuist het bedrijf met 40 medewerkers naar een pand met een oppervlakte van 6000 m2. In eerste instantie werkt het bedrijf via een catalogus en vanaf 1996 ook online. Momenteel exporteren ze naar meer dan 50 landen met als doelstelling "een geschikte partner voor u te zijn". In 2019 draait het bedrijf voor de eerste keer een jaaromzet van 70 miljoen euro.

Waarom kiezen voor Sport-Thieme

Bij Sport-Thieme heeft de klant keuze uit 16.500 sportartikelen in 70 takken van sport. Of het nu gaat om individuele sporten, gymlessen op school, sportverenigingen, firness-clubs of fysiotherapie, bij Sport-Thieme zal je zeker vinden wat je zoekt. Met ruim 55 jaar ervaring is Sport Thieme een betrouwbare fabrikant en verzendhuis voor sportgerelateerde artikelen.

Is Sport-Thieme betrouwbaar?

Met ruim 70 jaar ervaring is Sport-Thieme een betrouwbare partner voor alle sporters en sportverenigingen. Hun kennis en ervaring komt terug in hun producten waaronder ze een zeer groot assortiment aan artikelen weten te voeren. Hier is het woord "Duitse degelijkheid" zeker van toepassing. In 2010 is het bedrijf en zijn medewerkers uitgeroepen tot "Duitslands klantenkampioen". De productiefaciliteiten van Sport-Thieme staat onder controle en ontvangt audits door TÃœV Austria Service GmbH.

Klantenservice en klachten

Sport-Thieme heeft een telefonische klantenservice voor alle soorten vragen of wensen. Opmerkingen of kritiek kan ook via een contactformulier op de website aan het bedrijf worden verzonden. Op alle artikelen van Sport-Thieme, mits anders aangegeven, krijgt de klant 3 jaar garantie. Daarnaast mag de klant binnen 100 dagen het artikel retour zenden. Bij klachten en defecten beslist het bedrijf of het artikel zal worden gerepareerd of geheel vervangen. Op de herstelwerkzaamheden krijgt de klant 3 maanden garantie. De verzendkosten of kosten om het toestel op te halen, zijn bij een gegronde klacht voor rekening van Sport-Thieme.

Wil jij ook beoordelen?

Bij de aanschaf van een sporttoestel of artikel ga je niet over 1 nacht ijs. Het is dan ook fijn om meningen van andere klanten over Sport-Thieme te lezen. Ben jij klant of klant geweest en wil je een mening delen, dan kan je hier je ervaringen of review achterlaten. Hoe verliep het bestelproces, zijn de artikelen snel geleverd en hoe is de kwaliteit van de producten. Andere belangstellende krijgen door jouw mening een goed beeld wat Sport-Thieme te bieden heeft, waardoor ze een weloverwogen keuze kunnen maken.

Reviews over Sport-Thieme
Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Sportdirect logo
Sportdirect
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Sport-Thieme

Het bedrijf Sport-Thieme is geverifieerd door ons. De webshop Sport-Thieme is al sinds 1999 een betrouwbare partij om te bestellen. Sport-Thieme is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sport-Thieme maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Sport-Thieme is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Sport-Thieme te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sport-Thieme.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte ervaring slechte service

De bestelling is gedaan en betaald op 12 februari 2022. Bevestiging binnen gehad daarna geen enkele reactie meer. Geen update mbt levering of contact op welke manier dan ook. Helaas lees ik nu meerdere problemen met deze leverancier dus ik kan me helemaal niet vinden in wat hier verder beoordeeld wordt. Het is inmiddels 11 juni en ik heb nog mijn levering NIET binnen!! Schaamteloos

Geplaatst op: 11-06-2022
Laatst bewerkt op: 11-06-2022
Geschreven door: G O.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Fijne dumbbells

Dumbbells besteld en de volgende ochtend geleverd! het kan niet beter! Normaal zijn de dumbbells niet al te makkelijk te bestellen voor een goede prijs maar is het zeker goed te doen!

Geplaatst op: 17-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carlijn C.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sport-Thieme
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Subsidesports logo
Subsidesports
2 beoordelingen
9
Sportdirect logo
Sportdirect
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sport-Thieme een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Sport-Thieme. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sport-Thieme actief?

Sport-Thieme is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding , sport & fitness en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sport-Thieme reviews? Dan kun je naar de website van Sport-Thieme gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie