Spoedtest.nl logo

Spoedtest.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Spoedtest.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2697
Spoedtest.nl logo
Website
Spoedtest.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Spoedtest.nl

Corona heeft de hele samenleving voor nieuwe uitdagingen gezet. Niet alleen moeten we rekening houden met het feit dat anderen op elk moment ons kunnen besmetten, maar bovendien is er de onzekerheid of we zelf besmet zijn. Bovendien is er de beperking van onze bewegingsruimte. Zo mag je niet op reis vertrekken zonder een negatieve test. Voor een dergelijke test kan je onder andere terecht bij Spoedtest.nl. Ben jij op zoek naar ervaringen met Spoedtest.nl? De beoordelingen van echte klanten van dit bedrijf over hun werking? Op deze pagine hebben we alle reviews over Spoedtest.nl op een rij gezet. Zo profiteer jij van de ervaringen van iedereen die je voor ging en kan je zelf een doordachte beslissing maken.

Over Spoedtest.nl

Spoedtest.nl is een website die het mogelijk maakt om online bepaalde testen die allemaal te maken hebben met Covid-19 te boeken. Het spreekt dan ook voor zich dat het een zeer recente website is. De hoofdbedoeling van het team achter Spoedtest.nl is om iedere klant zo snel mogelijk zekerheid te bieden over het al dan niet besmet zijn en via doorgedreven testing ons toestaan om een deel van ons normaal leven terug op te pakken. De doelgroep is iedereen die zich om eender welke reden dan ook moet laten testen. Of dat nu voor het oversteken van een grens is of om gemoedsrust te verkrijgen bij een coronaschrik. Logischzerwijze zijn de steunpilaren van Spoedtest.nl de betrouwbaarheid van de testen en het verder helpen van de klanten. Om die reden vind je op de website heel wat informatie terug betreffende de diverse testen en opties. Spoedtest.nl werkt overigens ook samen met heel wat bedrijven zoals onder andere TUI om testen te verzorgen.

Waarom kiezen voor Spoedtest.nl?

Spoedtest.nl groeit als kool en dat heeft natuurlijk alles te maken met de grote vraag. De website biedt vier verschillende testen aan in de strijd tegen Covid-19. De PCR- spoedtest is niet toevallig de populairste optie. Met deze test heb je reeds dezelfde dag jouw uitslag al in handen. Ideaal voor wanneer je last minute nog de grens over moet maar nog geen test hebt laten afnemen. Heb je iets meer tijd? Dan is er de PCR-economy test waarbij de uitslag de volgende dag aankomt. Ten slotte kan je ook een sneltest en een antistoffentest boeken bij Spoedtest.nl. Beide PCR-testen komen inclusief een internationaal reiscertificaat en de sneltest met een gedeeltelijk reiscertificaat. De sneltest wordt immers niet in elk land aanvaard als negatieve test. De testen van Spoedtest.nl zijn officieel gevalideerd door het RIVM en kunnen gratis geannuleerd worden. Ze worden afgenomen in meer dan tachtig locaties doorheen Nederland. Vaak zijn er overigens locaties vlakbij een luchthaven zodat ook wie dat even vergeten was nog van de grond kan.

Is Spoedtest.nl betrouwbaar?

Bij een bedrijf dat Covid-19 testen aan de man brengt staat of valt alles natuurlijk met de betrouwbaarheid. Aan de kwaliteit van de testen moet alleszins niet getwijfeld worden. Dankzij de validatie van het RIVM kan je er zeker van zijn dat de uitslag klopt en aanvaard wordt. Het medisch team van Spoedtest.nl bestaat bovendien uit diverse BIG-geregistreerde artsen. Ook de website straalt vertrouwen uit. Er wordt eerst en vooral gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding en alle bedrijfsinformatie (KvK-nummer, Btw-nummer en adres) kan teruggevonden worden op de website. Ten slotte beschikt Spoedtest.nl ook over een klantenservice.

Klantenservice en klachten

Met een delicaat onderwerp als Corona en het testen op Covid-19 is het niet meer dan logisch dat er heel wat vragen zijn. Zit je met een dergelijke vraag of een klacht? Dan kan je terecht bij de klantenservice. Er is een apart klachtenformulier dat je op de website in kunt vullen en er staat ook een mailadres en een telefoonnummer. Spoedtest.nl is bereikbaar elke dag van 7:00 tot 00:00. Neem je telefonisch contact op? Dan streeft Spoedtest.nl ernaar om binnen vijf minuten een antwoord te bieden. Bij een klacht gaat het wel vlotter om het klachtenformulier te gebruiken. Zo heeft Spoedtest.nl meteen zwart op wit alle nodige informatie in bezit om jouw probleem te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Liet jij sinds het begin van deze pandemie al een sneltest of PCR-test uitvoeren door Spoedtest.nl? Dan horen wij graag hoe jouw ervaring met dit bedrijf was. Laat een review na en vertel alle toekomstige bezoekers waarom ze net wel of net niet gebruiken moeten maken van Spoedtest.nl. Zo help je met jouw beoordeling van het bedrijf en ervaringen met Spoedtest.nl iemand anders vooruit. .

Gerelateerde bedrijven

Doublefonline logo
Doublefonline
3 beoordelingen
10
Perfumetrader logo
Perfumetrader
3 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

3,5
12% zou hier weer kopen
35 beoordelingen
Ervaringen met Spoedtest.nl

Ons team van experts heeft Spoedtest.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Spoedtest.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Spoedtest.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Spoedtest.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Spoedtest.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slordige service en slordige informatie op website

Op zondag om 12.30 zijn wij naar het test centrum in Venlo gekomen. Hier hebben we de test gedaan en zijn beloofd dat we die middag nog de uitslag zouden krijgen. De volgende morgen niets ontvangen.

Ik heb om 8.00 jullie klanten service gebeld, eindelijk iemand aan de lijn. Deze mevrouw wist niet wat er mis was maar gaf ons een nieuwe code om het weer te doen.

opnieuw daarheen. Hier zeiden ze dat onze test van gister niet verstuurd naar het lab was??? na een half uur kregen wij een e-mail met tweestapverificatie. Dit werkt niet voor mijn vrouw want zij heeft een Chinees nr. (Wat jullie niet vermelden dat het nl nummer moet zijn) weer bellen en toen stuurden ze het via de mail.

Jullie website vermeld dat het resultaat niet geldt voor Hong kong, waar wij heen moesten. Niemand waarschuwt ons, ondanks dat we zeiden het nodig te hebben voor Hong Kong.

Geplaatst op: 20-07-2022
Laatst bewerkt op: 20-07-2022
Geschreven door: Bert

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte voorlichting

Moest testen voor Ibiza 7 mei anders kom je er niet in. Gestest en na een heeel gedoe de QR code. Op vliegveld was er geen haan die er naar kraaide. Weggegooid geld en tijd.

Geplaatst op: 16-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kees B.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet te vertrouwen! Ga niet naar spoedtest

Spoedtest is snel met afspraak maken en innen van de rekening. Tot op de puntjes word je via een duidelijke site uitgelegd hoe je een afspraak maakt. Totdat….je wacht op antwoord/uitslag en je wacht, wacht geduldig op antwoord/test uitslag/herstelbewijs oid maar dat krijg je niet!!! Bellen/mailtjes maar zo slecht/niet bereikbaar. Je mag het opnieuw aanvragen en voor je herstelbewijs gaat weer 10 of 15 dagen overheen en dan nog is het niet zeker of je het krijgt?! Zo vreemd. Heb er echt een naar gevoel aan overgehouden..

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dir riekt naar corruptie

€ 150,- voor 5 minuten werk. Dat is snel knaken verdienen. Zo kan ik mensen ook wel geld afhandig maken en het geld naar de directeuren sluizen.

Geplaatst op: 08-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: -

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geldklopperij zonder te leveren wat wordt beloofd

Op 23 Januari hebben we test uitgevoerd die op 24 januari positief bleek te zijn. Omdat er vanuit de GGD geen contact kwam hebben we gecheckt of alles wel goed kwam en we een herstelbewijs konden verwachten.

4 telefoontjes verder met telkens wisselende informatie bleek, volgens spoedtest, dat er geen herstelbewijs door de GGD West Brabant werd afgegeven met commerciële aanbieders. Pech dus, geen herstelbewijs en geen 'Groen vinkje'.

De GGD West Brabant gaf aan dat de informatie van Spoedtest niet klopte en dat er wel degelijk bewijzen vanuit testen van commerciële aanbieders worden afgegeven.

Van het kastje, naar de muur, weer terug naar het kastje. Spoedtest beweerde nogmaals dat de GGD West Brabant geen herstelbewijs zou afgeven omdat. Weer naar de muur, waarbij de GGD aangaf dat Spoedtest dit wel kan aangeven, maar dat ze hiervoor wel een duidelijk verzoek moeten indienen.

Na heel veel kastjes en muren, waarbij spoedtest geen enkele verantwoordelijkheid nam konden we een klacht sturen meer niet. Geen excuus of oplossing van het probleem welke ontstaan is door gebrekkige informatie vooraf, verkeerde voorlichting bij de teststraat of voor de misleidende informatie aan de telefoon. Niets.

Ondertussen wel de hoofdprijs vragen voor een test en op verzoek van compensatie niet thuis geven.

Waardeloze organisatie die op geen enkele manier verantwoordelijkheid neemt, terwijl ze wel geld uit de zak kloppen van hun 'klanten'.

Geplaatst op: 07-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
WEES GEWAARSCHUWD! Laat je bij de GGD testen voor je betaalt bij spoedtest voor een test!

Maandag 14-2 een test bij de GGD gedaan om er zeker van te zijn dat er geen COVID zou zijn voor een reis. De testuitslag bleek negatief.
Dinsdag de 15e een betaalde PCR test bij spoedtest gedaan, hierop woensdag een positieve uitslag. Gezien het feit dat er geen klachten waren, woensdag bij spoedtest een test voor toegang gedaan, ook hiervan was de uitslag negatief. Vervolgens woensdagavond weer €150 betaald voor een sneltest (omdat wij een reiscertificaat nodig hadden). Ook deze test weer negatief. Mail gestuurd waarin wij ons geld terug wilden. Een heel verhaal dat er mogelijk een restje COVID was blijven hangen (beetje vreemd dat de GGD dit maandag niet had gesignaleerd). Hierop nogmaals gemaild, maar we worden gewoon afgescheept!
We kunnen dus fluiten naar het geld! Dit is oplichterij! in 2 dagen €220 betaald voor niets! Let dus op en laat je vooraf testen bij de GGD, want voor je het weet wordt je behoorlijk wat geld afhandig gemaakt!

Geplaatst op: 24-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Souria L.

5 / 10
5/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ondeskundig en hardhandig

Testen was ondeskundig en hardhandig. Eerste keer de deur uit met een bloedneus en de laatste keer hield ik er een holteontsteking aan over!

Geplaatst op: 06-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Angele O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Foute resultaat gekregen en na de deadline pas te horen gekregen dat ik TOCH positief getest was. Sorry hoor.

Ik heb betaald om de uitslag voor 01:30 binnen te krijgen. Om 23:30 kreeg ik te horen dat ik negatief getest was. Waarop ik dus vluchten, hotel, huur auto, 4de dag antigen test etc allemaal gekocht en bevestigd heb. Om dan om 07:30 nog een email te krijgen met een positief resultaat. Sorry, foutje gemaakt. Nee, we kunnen U niet helpen met de kosten en het verhaal naar Uw klant. Verder kunnen we niks doen. Pech gehad. Nee, je kunt niet met het klachten team praten, maar ik zorg ervoor dat ze binnen 5 minuten reageren. Dat was een uur geleden.... ik zit nog te wachten.....

Geplaatst op: 10-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Toegang geweigerd met onjuiste internationale reisverklaring

Mijn zoon kwam het land niet in omdat de internationale reisverklaring van spoedtest niet in alle landen geldig is.
Dat werd niet vertelt bij het afnemen van de pcr test en is ook niet te vinden op de website.
Spoedtest heeft geen iso certificering. Met deze klacht wil ik anderen waarschuwen voordat ze ook teruggestuurd worden!

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht en ONBETROUWBAAR

Voor mijn reis naar Hong Kong heb ik een test gedaan bij spoedtest aangezien zij internationale reisdocumenten toevoegen. Tijdens het besteld proces werd nergens gemeld dat de formulieren NIET geldig zijn in Hong Kong en dit staat ook niet in de voorwaarden. De site gaf aan dat er een ISO certificaat zou worden meegestuurd waardoor wij geldig in Hong Kong konden aankomen met een geldige test en papieren. bij aankomst bleek dat spoedtest deze papieren niet had gegeven. Na contact met de klantenservice geven zij aan dat het niet geldig is in Hong Kong en het ons eigen probleem is. En dat terwijl wij voor de test navraag bij spoedtest medewerkers hebben gedaan of het geldig is in Hong Kong. Met heel veel geluk ben ik er toch doorgekomen. Maar zij leveren dus incomplete informatie terwijl zij aangeven dat het compleet is. Als ik Engels niet goed beheerst had, had ik terug gemoeten naar NL! En zelfs kreeg ik mijn geld niet terug van de ongeldige en missende formulieren. Belachelijk

Geplaatst op: 24-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Raffaella H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
4 personen getest, 1 niet ontvangen

Van de 4 antigeentesten kwamen 3 uitslagen op tijd binnen. Eén uitslag was er na 12 uur nog niet. Via FAQ twee keer formulier online ingevuld met verzoek om de resultaten zsm te sturen, geen reactie. Vijf keer 020 telefoonnummer gebeld, steeds een bandje dat ze niet bereikbaar zijn/drukte, zelfs op zondagochtend 7.30 uur. Erg ongeloofwaardig. Teruggereden naar testlocatie zodra deze weer open was. Daar werd het binnen een paar minuten opgelost. Service op afstand is waardeloos. Onbetrouwbaar als je moet reizen met vliegtuig oid. Wij gingen met de auto op reis dus iets flexibeler maar moesten wel binnen 24 uur over de grens zijn waarvan inmiddels 14 uur was verstreken met wachten en verwoede pogingen iemand te bereiken. Erg frustrerend!

Geplaatst op: 02-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Herstellen van fouten en uitvoeren van gedane toezeggingen wordt niet beheerst

Beste Patrick,

Ik heb eerder contact met u gehad over de telefoon m.b.t een prijsverschil bij het berekenen van de korting.
Ik ben u order in het systeem nagegaan en zie dat de afspraak t.w.v. €29,50 al geannuleerd is, waardoor wij de besproken oplossing niet in werking kunnen zetten waarbij de eerste afspraak zou blijven staan en de tweede afspraak zou geannuleerd worden waardoor de prijs zou zijn rechtgetrokken. Dit is helaas nu niet meer het geval waardoor wij het prijsverschil niet kunnen vergoeden op een andere manier, hiervoor had de eerste afspraak niet geannuleerd had mogen worden.

Ik heb de situatie verder overlegd met het team, om toch tot een oplossing te komen in deze situatie.
Wij zijn erover uit dat de kosten helaas niet meet via onze kunnen vergoed worden, en dus zouden wij u toch willen terugverwijzen naar Tui.
Wij zien namelijk dat de code die u heeft gebruikt vaker geldig is, echter zien wij dat de korting niet goed verrekent is, hiervoor moet u toch echt bij TUI zijn.
Die over deze kortingen bij ons gaat.

Indien u verder correspondent heeft ontvangen van Tui, wacht ik u antwoord af.

Groetjes,
Alex
Customer Service
Info@spoedtest.nl
Health Tests & Supplies B.V

Geplaatst op: 03-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick B.

6 / 10
4/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Ronduit slecht van A tot Z

Buitengewoon slechte service van A tot Z.. het begon met een chagrijnige en brutale ontvangst vroeg in de ochtend in Apeldoorn. Ik liet mij testen zodat ik op vakantie kon, heb daar de €79 voor betaald om BINNEN 24 uur resultaat te krijgen. Om vervolgens de volgende ochtend op het vliegveld te staan ZONDER uitslag, vlucht gemist en al. Vervolgens de zogenaamde "klantenservice" gebeld die mij probeert af te wimpellen met "stuur maar een mailtje" on aansluitend ook een valse naam op te geven als je erom vraagt. Ook een zeer professionele move van "Bobby" om de verbinding te verbreken als het te heet wordt onder de voeten. Dus al met al, de geldkloppers hebben hun geld en ik heb geen resultaat noch een vakantie. Hier laat ik het dan ook niet bij zitten.

Geplaatst op: 17-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Wachten..

Zou binnen een half uur uitslag krijgen en ben nu al 7 uur aan t wachten op de uitslag..

Geplaatst op: 06-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Evelien D.

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Geld verdienen over rug van mensen en dan geen of verkeerde uitslagen doorgeven. TRAP HIER NIET IN Zijn alleen uit op jouw geld.

Geplaatst op: 09-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos en gevaarlijk bedrijf

Had ik deze reviews maar eerder gelezen. Trap hier niet in sturen uitslag dat je negatief bent en je blijkt hartstikke positief te zijn. Eerst ook nog antigeen test bij hen gedaan deze was positief en de uitslag spoedtest negatief. Kunt ook nog formulier uploaden dat je negatief bent voor in Coronachecker. Gelukkig vertrouwde ik de thuistest meer dan deze malafide bende. Waarom hier terecht gekomen om het te druk was bij GGD en hier kon je voor 99.95 meteen terecht. ADVIES NIET HEEN GAAN WACHT TOT GGD TIJD HEEFT

Geplaatst op: 08-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte testservice, komen afspraken niet na

Wordt niet voldaan aan garantie binnen 30 min resultaat bij antigen test. Na 3 uur er zelf achteraan gebeld, in de stress wegens te halen vlucht. Schandalig lang in de wacht en vervolgens te woord gestaan door zeer onvriendelijke medewerker. Kon door een 'technische storing' mijn internationale QR code niet krijgen. Na ingediende klacht een standaard mailbericht terug. Voor mij helder dat ik mij hier nooit weer laat testen.

Geplaatst op: 13-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel erg slecht worden daar door vrouw met Cpl gezichtsbedekking in heel gebrekkig Nederlands als een stel honden behandeld en na mail dat je daar terecht kan met Rbw op een zeer onbeschofte manier na betaling weggestuurd

Zeer slecht

Geplaatst op: 21-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zowel positieve als negatieve pcr-test - Onbetrouwbare club

Klachten worden niet correct afgehandeld. Lijkt meer om snel geld verdienen te gaan als om een goede en betrouwbare service te verlenen. zie onder correspondentie naar aanleiding van problemen na dubbele testuitslag.

Bericht 1:

Ik heb afgelopen zondag een afspraak gemaakt voor een spoedtest op maandag in Hoofddorp in verband met een reis naar xxx op diezelfde dag. Zie onderstaande bevestiging.

Na de test heb ik twee testuitslagen ontvangen, waarvan 1 negatief en de andere positief. Ongeveer een uur later ben ik gebeld door een medewerker van Spoedtest (ik was ondertussen al op weg terug naar huis omdat ik enkel de positieve uitslag had gezien tijdens het inchecken op Schiphol) en werd mij gemeld dat ik twee uitslagen had ontvangen, maar dat de positieve uitslag de juiste was. Er werd mij ook gevraagd om postcode en huisnummer in verband met doorgeven testuitslagen aan de GGD.

Vluchten, hotel, reiskosten en beursbezoek in xxx kwamen hiermee te vervallen

De volgende dag voor de zekerheid (en ook in verband met herstelmelding na besmetting) nog een PCR test bij de plaatselijke GGD laten uitvoeren. En wat bleek”¦ deze was negatief!!!

Conclusie van het verhaal is dat Spoedtest er een zooitje van heeft gemaakt en ik eis dan ook per kerende de testkosten terug. Verder behouden wij ons het recht voor om aanvullende kosten in rekening te brengen die zijn ontstaan als gevolg van het onzorgvuldig handelen van Spoedtest.

Antwoord 1:

U heeft het volgende geval gemeld:
Je hebt een PCR-test laten doen bij Spoedtest.nl en kreeg een positief resultaat. Nadien heb je elders een PCR-test laten doen waarvoor je een andere uitslag kreeg. Hoe is dit mogelijk?
”‹
Dit leggen we graag voor je uit.

Geen enkele covid-19-test is 100% nauwkeurig. Ook is er een verschil in nauwkeurigheid tussen de verschillende soorten en merken covid-19 tests. Er zijn tests die covid-19-deeltjes sneller detecteren dan andere tests, zoals de PCR NAAT. Hierdoor heb je sneller een positief resultaat. Hierdoor is het mogelijk dat de ene test een ander resultaat geeft dan de andere test.

Wij hebben u inderdaad twee verschillende uitslagen gegeven. We begrijpen dat dit voor grote verwarring kan zorgen. Op het moment dat deze situatie speelt, zoekt een intern team uit welke uitslag inderdaad correct is. Hiervoor nemen wij contact op met de locatie die uw test heeft afgenomen, in dit geval Hoofddorp/Schiphol. De locatie heeft aangegeven (met een foto als bewijsstuk) dat uw tweede uitslag correct is. Hier is helaas wat tijd over heen gegaan, excuses daarvoor.

Het is ook belangrijk op te merken dat ongeacht welke test u gebruikt, een positief resultaat van de coronatest altijd overtuigend is. U kunt daarom de RIVM-richtlijnen volgen die gelden bij een positieve uitslag van het coronavirus.

Wij hopen u voldoende geïnformeerd te hebben en wensen u een fijne dag.

Bericht 2:

Stuur mij dan een kopie van de betreffende correspondentie, want op dit moment bestaat op zijn minst de sterke indruk van onzorgvuldigheid. Gezien de latere negatieve test van de GGD is onzorgvuldigheid namelijk niet uit te sluiten en zelfs aannemelijk.

Antwoord 2:

Op welke correspondentie doelt u?

Intern overleggen wij voornamelijk telefonisch.

Daarnaast verwijderen wij alle persoonsgegevens binnen 72 uur. Wij kunnen dus niet op uw verzoek ingaan.

Bericht 3:

Gelukkig zijn de 72 uur nog niet voorbij, dus de info zou nog beschikbaar moeten zijn, en delen daarvan zou geen probleem mogen zijn tenzij de wil hiertoe ontbreekt. In je vorige mail refereerde je aan een foto, hoe is die dan bekeken en geverifieerd en je meldt ook dat communicatie ”˜voornamelijk’ telefonisch is (hoe zit het dan met de communicatie die dat niet was?).

Het lijkt me op basis van je antwoorden duidelijk dat er iets mis is met jullie interne procedures, aangezien je niet kunt/wilt aantonen dat er zorgvuldig is gehandeld. Ik zal hiervan melding gaan maken op diverse fora en review sites en dit ook melden aan de betrokken instanties.

DAARNA VOLGDE ENKEL STILTE...

Geplaatst op: 22-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
3 personen getest, 1 heeft uitslag nooit gehad.

Afspraak en afname ging soepel. Het ging om 3 PCR tests voor 3 personen (gratis via overheidssite)
1 resultaat prima op tijd, 1 resultaat laat maar acceptabel, 1 resultaat nooit gehad.
Bellen met dit bedrijf is echt absoluut kansloos.
Het is dat we nog tijd hadden voor Antigeen testen op de ochtend van vertrek anders had het een duur tripje geworden.
Ik zou hier NIET opnieuw meer naartoe gaan.

Geplaatst op: 17-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rien V.

7 / 10
5/5 2/5 5/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht!

Slechte service! Uitslag PCR-test komt een stuk later dan 24 uur binnen waardoor veel stress en had bijna vliegtuig niet in gemogen!
Klantenservice is onbereikbaar!

Geplaatst op: 04-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht en onbetrouwbaar

Zeer slechte ervaringen met dit bedrijf nadat wij voor 3 personen een pcr test hadden gedaan. 2 testen waren na 30 uur binnen, de 3e test uitslag kwam niet en moeten wij nu nog steeds krijgen. Hierdoor hebben wij bijna onze vlucht gemist en moesten wij midden in de nacht op Schiphol een test laten uitvoeren voor veel geld. Bij de klanten service krijg je nergens contact en niemand die je antwoord geeft op je vraag. We hebben de uitslag van die 3e test nooit gekregen. Zeer slecht en onbetrouwbaar.

Geplaatst op: 06-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Coen D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos! Voeren verkeerde geboortedatum in, beloven de kosten voor de test op schiphol te betalen en komen er dan op terug.

ntzettend slecht!!!
Dame achter de balie bij de st jacobsstraat in utrecht voerde een verkeerde geboortedatum in.

Vervolgens de hele ochtend geprobeerd om iemand te pakken te krijgen, maar is onmogelijk!

Drie uur lang geprobeerd erdoor te komen op het telefoonnummer van spoedtest.nl

Vervolgens eindelijk als 18e in de wachtrij, word de verbinding verbroken door ze na een uur in de wacht.

Nu weer in de wacht!
Mega mega mega slordig!! En niemand is bereikbaar.
“Probeer het vanavond nog eens” aldus het bandje.
Maar se vlucht gaat al over een paar uur.

Compleet waardeloos

Uiteindelijk namen ze op, beloofden me binnen 15 min terug te bellen, maar deden dit niet! Mevrouw raadde me aan op schiphol een test te doen, op de vraag wie de rekening zou betalen werd gezegd dat spoedtest dit zou doen.

Vervolgens weer gebeld, weer in de wacht gezet.
Wederom het verhaal werderom geegd dat we het beste een test op schiphol konden doen waarna we het geld terug zouden krijgen.

Vervolgens terug in Nederland beroept spoedtest zich op een stuk tekst in de algemene voorwaarden die als kapstok artikel alle tegemoetkomingen uitsluit.

W-A-A-R-D-E-L-O-O-S

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fulko W.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Komen afspraken voor terugbetaling helemaal niet na!

Op 24 juni bericht ontvangen dat t.g.v. omzetting normale test naar spoedtest het bedrag van de annulering van de normale test binnen 7 werkdagen teruggestort zou worden.
Door middel van uiterst vriendelijke reactie aan mij medegedeeld dat het door grote drukte iets langer zou duren.
Inmiddels al 4 mails gestuurd. Steeds weer vriendelijke ( blijkt nu dus volledig gespeeld!!!!!!) mailtjes terug ontvangen dat het geld teruggestort zou worden.

Tot dusver ,19 augustus, NIETS ONTVANGEN!!!!!!

Via reviews staan nog veel meer reacties van mensen met dezelfde klachten.

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Piet B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel en vriendelijk

Aantal PCR testen geboekt. We werden snel en vriendelijk geholpen. Resultaat was er na 20 uur. Dus ruim binnen de 24 uur die wordt aangegeven. Dit is al de tweede keer dat we ons hier hebben laten testen. Beide ervaringen heel positief. Heel erg tevreden.

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht!

Dochter helaas een positieve test, na 5 dagen steeds moeizaam contact te kunnen krijgen horen we vandaag ineens dat ze testen moet bij de GGD voor een herstelbewijs.

Terwijl er meerdere keren door verschillende medewerkers is toegezegd dat we deze test uitslag wel konden gebruiken voor een herstelbewijs. Nu zijn we dus ipv 11 dagen 16 dagen verder!

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen uitslag, geen geld terug, alleen van kastje naar de muur!

Ga hier nier heen!
Ik heb geen uitslag gekregen, geen geld terug, ondanks 3 uur lang bellen bellen bellen. Ik ben alleen van kastje naar de muur! Een paar keer werd gewoon ophangen, de andere keren smoesjes, uitvluchten, eindeloos doorverwijzen.

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A.H. J.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht - vluctht gemist en geen contact met back office - elke keer wordt verkeerde uitslag opgestuurd

we hebben ruim van te voren onze test gedaan, 4 gezinsleden. 3 gezinsleden hadden 12 uur later hun uitslag, 4e peroon ( met referentie C2128021805} geem uitslag/ 6 keer gebelrf elke keer werd verzekerd dat binnen een uur de uitslag er zou zijn, of werd ik doorverbonden en daarna uit de wachtrij gegooit en kon ik weer opnieuw bellen en vanaf nummer 32 in de wacht staan. soms werd het resultaat van een van mijn gezinsleden opgestuurd, waardoor we hoop hadden maar dit was elke keer niet van de persoon die we nodig hadden. vlucht gemist.. geen reactie bij spoed test. wederom gebeld we zouden vlucht later nemen.. wederom geen contact.. geen reactie.. geen service/ ik kan alleen maar aanraden dat men GEEN gebruik gebruiik maakt van dit bedrijf. het zijn amateurs en ze houden je gewoon aan het lijntje zonder ook maar iets van service te doen/

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marianne V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Ten behoeve van onze inreis naar Frankrijk heb ik een PCR test ondergaan.
Hier heb ik tot op heden, ondertussen 5 dagen later, nog geen uitslag van ontvangen.
Na ruim 36 uur gewacht te hebben, heb ik meerdere malen telefonisch contact geprobeerd te zoeken. Maar mijn oproep kon door de drukte niet beantwoord worden, zelfs om half 10 ”˜s avonds niet.
Daarom heb ik uiteindelijk een bericht verstuurd met het verzoek de uitslag alsnog met spoed te versturen.
Deze mail zou volgens de website binnen 24u beantwoord moeten worden, ook dit is tot op heden (inmiddels 3 dagen later) niet het geval.
Zeer teleurstellend!

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sabrina M.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen testresultaat gekregen

Spoedtest.nl zegt dat ze binnen 24 tot 36 uur de uitslag naar je sturen. Na 24 uur ben ik gaan bellen omdat ik nog geen resultaat had, maar er neemt niemand op, zelfs om 10 uur savonds niet. Toen heb ik noodgedwongen met spoed voor een sneltest moeten betalen anders zou ik niet op vakantie kunnen. Nu, 4 dagen later heb ik nogsteeds geen uitslag gekregen. Hier geen test laten doen want je krijg je uitslag niet! Ik heb ze 4 keer geprobeerd te bellen maar je staat in de wacht en niemand neemt op, maakt niet uit welk moment van de dag je belt.

Geplaatst op: 26-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Spoedtest.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Doublefonline logo
Doublefonline
3 beoordelingen
10
Perfumetrader logo
Perfumetrader
3 beoordelingen
8,3
Apotheek & huid logo
Apotheek & huid
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spoedtest.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 35 beoordelingen geplaatst over Spoedtest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,5 gekregen, waarbij 12% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spoedtest.nl actief?

Spoedtest.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spoedtest.nl reviews? Dan kun je naar de website van Spoedtest.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie