Spoedtest.nl logo

Spoedtest.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Spoedtest.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Spoedtest.nl logo
Website
Spoedtest.nl
Categorie
Verzorging & gezondheid

Reviews en ervaringen Spoedtest.nl

Corona heeft de hele samenleving voor nieuwe uitdagingen gezet. Niet alleen moeten we rekening houden met het feit dat anderen op elk moment ons kunnen besmetten, maar bovendien is er de onzekerheid of we zelf besmet zijn. Bovendien is er de beperking van onze bewegingsruimte. Zo mag je niet op reis vertrekken zonder een negatieve test. Voor een dergelijke test kan je onder andere terecht bij Spoedtest.nl. Ben jij op zoek naar ervaringen met Spoedtest.nl? De beoordelingen van echte klanten van dit bedrijf over hun werking? Op deze pagine hebben we alle reviews over Spoedtest.nl op een rij gezet. Zo profiteer jij van de ervaringen van iedereen die je voor ging en kan je zelf een doordachte beslissing maken.

Over Spoedtest.nl

Spoedtest.nl is een website die het mogelijk maakt om online bepaalde testen die allemaal te maken hebben met Covid-19 te boeken. Het spreekt dan ook voor zich dat het een zeer recente website is. De hoofdbedoeling van het team achter Spoedtest.nl is om iedere klant zo snel mogelijk zekerheid te bieden over het al dan niet besmet zijn en via doorgedreven testing ons toestaan om een deel van ons normaal leven terug op te pakken. De doelgroep is iedereen die zich om eender welke reden dan ook moet laten testen. Of dat nu voor het oversteken van een grens is of om gemoedsrust te verkrijgen bij een coronaschrik. Logischzerwijze zijn de steunpilaren van Spoedtest.nl de betrouwbaarheid van de testen en het verder helpen van de klanten. Om die reden vind je op de website heel wat informatie terug betreffende de diverse testen en opties. Spoedtest.nl werkt overigens ook samen met heel wat bedrijven zoals onder andere TUI om testen te verzorgen.

Waarom kiezen voor Spoedtest.nl?

Spoedtest.nl groeit als kool en dat heeft natuurlijk alles te maken met de grote vraag. De website biedt vier verschillende testen aan in de strijd tegen Covid-19. De PCR- spoedtest is niet toevallig de populairste optie. Met deze test heb je reeds dezelfde dag jouw uitslag al in handen. Ideaal voor wanneer je last minute nog de grens over moet maar nog geen test hebt laten afnemen. Heb je iets meer tijd? Dan is er de PCR-economy test waarbij de uitslag de volgende dag aankomt. Ten slotte kan je ook een sneltest en een antistoffentest boeken bij Spoedtest.nl. Beide PCR-testen komen inclusief een internationaal reiscertificaat en de sneltest met een gedeeltelijk reiscertificaat. De sneltest wordt immers niet in elk land aanvaard als negatieve test. De testen van Spoedtest.nl zijn officieel gevalideerd door het RIVM en kunnen gratis geannuleerd worden. Ze worden afgenomen in meer dan tachtig locaties doorheen Nederland. Vaak zijn er overigens locaties vlakbij een luchthaven zodat ook wie dat even vergeten was nog van de grond kan.

Is Spoedtest.nl betrouwbaar?

Bij een bedrijf dat Covid-19 testen aan de man brengt staat of valt alles natuurlijk met de betrouwbaarheid. Aan de kwaliteit van de testen moet alleszins niet getwijfeld worden. Dankzij de validatie van het RIVM kan je er zeker van zijn dat de uitslag klopt en aanvaard wordt. Het medisch team van Spoedtest.nl bestaat bovendien uit diverse BIG-geregistreerde artsen. Ook de website straalt vertrouwen uit. Er wordt eerst en vooral gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding en alle bedrijfsinformatie (KvK-nummer, Btw-nummer en adres) kan teruggevonden worden op de website. Ten slotte beschikt Spoedtest.nl ook over een klantenservice.

Klantenservice en klachten

Met een delicaat onderwerp als Corona en het testen op Covid-19 is het niet meer dan logisch dat er heel wat vragen zijn. Zit je met een dergelijke vraag of een klacht? Dan kan je terecht bij de klantenservice. Er is een apart klachtenformulier dat je op de website in kunt vullen en er staat ook een mailadres en een telefoonnummer. Spoedtest.nl is bereikbaar elke dag van 7:00 tot 00:00. Neem je telefonisch contact op? Dan streeft Spoedtest.nl ernaar om binnen vijf minuten een antwoord te bieden. Bij een klacht gaat het wel vlotter om het klachtenformulier te gebruiken. Zo heeft Spoedtest.nl meteen zwart op wit alle nodige informatie in bezit om jouw probleem te verhelpen.

Wil jij ook beoordelen?

Liet jij sinds het begin van deze pandemie al een sneltest of PCR-test uitvoeren door Spoedtest.nl? Dan horen wij graag hoe jouw ervaring met dit bedrijf was. Laat een review na en vertel alle toekomstige bezoekers waarom ze net wel of net niet gebruiken moeten maken van Spoedtest.nl. Zo help je met jouw beoordeling van het bedrijf en ervaringen met Spoedtest.nl iemand anders vooruit. .

Gerelateerde bedrijven

Online.nl logo
Online.nl
27 beoordelingen
5,5
Verzekeruzelf.nl logo
Verzekeruzelf.nl
3 beoordelingen
8,7
123Autoparts.nl logo
123Autoparts.nl
3 beoordelingen
6,7
6,3
29% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Ervaringen met Spoedtest.nl

Ons team van experts heeft Spoedtest.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Spoedtest.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Spoedtest.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Spoedtest.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Spoedtest.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snel en vriendelijk

Aantal PCR testen geboekt. We werden snel en vriendelijk geholpen. Resultaat was er na 20 uur. Dus ruim binnen de 24 uur die wordt aangegeven. Dit is al de tweede keer dat we ons hier hebben laten testen. Beide ervaringen heel positief. Heel erg tevreden.

Geplaatst op: 22-07-2021
Geschreven door: Jan P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slecht

Na 50 uur nog geen uitslag. 3 keer gebeld zonder resultaat. Uiteindelijk op schiphol noodgedwongen een sneltest van 219 euro moeten doen omdat we we anders niet aan boord vh vliegtuig konden. Wanneer je ze vraagt dit te vergoeden zeggen ze niet verantwoordelijk te zijn voor het op tijd binnenkomen vd uitslag. Daar heb je dus echt wat aan een partij die niet op tijd de uitslag garandeert terwijl die wel verplicht is. En vervolgens wel tonnen overheidssubsidie opstrijken omdat ze op testenvoorjereis zijn aangesloten. Ik ben nu nog meer kwijt dan ik anders had moeten betalen. Leuk gratis testen in juli en augustus xo maar niet heus!!!

Geplaatst op: 15-07-2021
Geschreven door: Linda J.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos!

Ten behoeve van onze inreis naar Frankrijk heb ik een PCR test ondergaan.
Hier heb ik tot op heden, ondertussen 5 dagen later, nog geen uitslag van ontvangen.
Na ruim 36 uur gewacht te hebben, heb ik meerdere malen telefonisch contact geprobeerd te zoeken. Maar mijn oproep kon door de drukte niet beantwoord worden, zelfs om half 10 ‘s avonds niet.
Daarom heb ik uiteindelijk een bericht verstuurd met het verzoek de uitslag alsnog met spoed te versturen.
Deze mail zou volgens de website binnen 24u beantwoord moeten worden, ook dit is tot op heden (inmiddels 3 dagen later) niet het geval.
Zeer teleurstellend!

Geplaatst op: 21-07-2021
Geschreven door: Sabrina M.

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Geen testresultaat gekregen

Spoedtest.nl zegt dat ze binnen 24 tot 36 uur de uitslag naar je sturen. Na 24 uur ben ik gaan bellen omdat ik nog geen resultaat had, maar er neemt niemand op, zelfs om 10 uur savonds niet. Toen heb ik noodgedwongen met spoed voor een sneltest moeten betalen anders zou ik niet op vakantie kunnen. Nu, 4 dagen later heb ik nogsteeds geen uitslag gekregen. Hier geen test laten doen want je krijg je uitslag niet! Ik heb ze 4 keer geprobeerd te bellen maar je staat in de wacht en niemand neemt op, maakt niet uit welk moment van de dag je belt.

Geplaatst op: 26-07-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
2/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen uitslag, geen geld terug, alleen van kastje naar de muur!

Ga hier nier heen!
Ik heb geen uitslag gekregen, geen geld terug, ondanks 3 uur lang bellen bellen bellen. Ik ben alleen van kastje naar de muur! Een paar keer werd gewoon ophangen, de andere keren smoesjes, uitvluchten, eindeloos doorverwijzen.

Geplaatst op: 20-07-2021
Geschreven door: A.H. J.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
zeer slecht - vluctht gemist en geen contact met back office - elke keer wordt verkeerde uitslag opgestuurd

we hebben ruim van te voren onze test gedaan, 4 gezinsleden. 3 gezinsleden hadden 12 uur later hun uitslag, 4e peroon ( met referentie C2128021805} geem uitslag/ 6 keer gebelrf elke keer werd verzekerd dat binnen een uur de uitslag er zou zijn, of werd ik doorverbonden en daarna uit de wachtrij gegooit en kon ik weer opnieuw bellen en vanaf nummer 32 in de wacht staan. soms werd het resultaat van een van mijn gezinsleden opgestuurd, waardoor we hoop hadden maar dit was elke keer niet van de persoon die we nodig hadden. vlucht gemist.. geen reactie bij spoed test. wederom gebeld we zouden vlucht later nemen.. wederom geen contact.. geen reactie.. geen service/ ik kan alleen maar aanraden dat men GEEN gebruik gebruiik maakt van dit bedrijf. het zijn amateurs en ze houden je gewoon aan het lijntje zonder ook maar iets van service te doen/

Geplaatst op: 26-07-2021
Geschreven door: Marianne V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Geen testuitslag, geen contact mogelijk. Geen reactie op mails en totaal onbereikbaar telefonisch. als je volhoudt met bellen en na 40 min in de wacht staan wordt de verbinding verbroken op het moment dat je denkt aan de beurt te zijn. Maar deze jongens lopen lekker binnen dankzij overheidssubsidie. Prachtig geregeld

Geplaatst op: 26-07-2021
Geschreven door: Wanne V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Spoedtest.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Online.nl logo
Online.nl
27 beoordelingen
5,5
Verzekeruzelf.nl logo
Verzekeruzelf.nl
3 beoordelingen
8,7
123Autoparts.nl logo
123Autoparts.nl
3 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spoedtest.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over Spoedtest.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 29% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spoedtest.nl actief?

Spoedtest.nl is vooral actief in de categorie verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spoedtest.nl reviews? Dan kun je naar de website van Spoedtest.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie