Spacial Audio logo

Spacial Audio reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Spacial Audio reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2637
Spacial Audio logo
Website
Spacial Audio

Reviews en ervaringen Spacial Audio

De cloud bevat tegenwoordig alles wat belangrijk is. Documenten waar je op eender welk moment aan kunt. Foto’s die een groot belang hebben en er zijn ook heel wat audio-oplossingen die je in de cloud terug kunt vinden. Internetradio is daar een voorbeeld van en dat is exact wat je bij Spacial Audio terug kunt vinden. Maar is Spacial Audio wel een goede partner daarvoor? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen zij Spacial Audio? Door de reviews over het bedrijf op deze pagina door te nemen ontdek je het antwoord op al die vragen. Zo kan jij een gefundeerde mening vormen over Spacial Audio!

Over Spacial Audio

Spacial Audio is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van een duidelijke dienst: radio streaming technologie. Het team achter de website omschrijft zich als audiofielen en zit al wel even in het vak. In 2002 al werd voor het eerste de SAM Broadcaster radio software gelanceerd. Later kwamen daar nog DJ software en een encoder bij. In 2009 werd Spacial Audio overgenomen door wereldspeler Triton Digital en dat versterkte de groei nog eens. Vandaag de dag is Spacial Audio actief in meer dan 150 landen. Ze bieden de beste streaming technologie op de markt aan, bieden specialistische kennis over hun sector aan en hebben bovendien heel wat middelen achter zich staan. Ben je benieuwd naar nieuwtjes uit de sector of innovaties van Spacial Audio zelf? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media kanalen van het bedrijf volgen.

Waarom kiezen voor Spacial Audio?

Spacial Audio is de leverancier van technologie die je kunt gebruiken om internetradio de wereld in te sturen. Ze zitten al een hele tijd in de sector, hebben heel wat kennis erover ingewonnen en op de website vind je ook heel wat informatie over de markt in de vorm van blogberichten. Concreet kan je bij Spacial Audio voor verschillende pakketten aan diensten kiezen. Er is de SAM Broadcaster Cloud voor wie niet al te veel functies nodig heeft, er is de SAM Broadcaster PRO voor wie op zoek is naar iets meer professionaliteit en dan heb je ook nog live audio straming en DJ software producten die je op de website aan kunt kopen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je op de website veilig betalen met jouw kredietkaart (VISA, Mastercard, American Express) of met Maestro.

Is Spacial Audio betrouwbaar?

Spacial Audio is een bedrijf dat al sinds 2002 actief is binnen de sector en in al die tijd getoond heeft een ontzettend betrouwbare partner te zijn. Bovendien zijn ze vandaag de dag ook een onderdeel van Triton Digital wat een speler op wereldniveau is. Ze hebben dus een uitstekende reputatie hoog te houden. Bovendien vind je op de website heel wat contactgegevens terug om bij problemen te contacteren. Er is een aanwezigheid op social media en op de website vind je bovendien ook heel wat testimonials van hun klanten. Ten slotte beschikt Spacial Audio ook over een eigen klantenservice die je bij problemen of vragen kunt contacteren.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen voor Spacial Audio die je niet meteen op kunt lossen? Of heb je misschien advies nodig? Hoe dan ook kan je bij de klantenservice van het bedrijf terecht. De klantenservice is geopend tijdens de kantooruren en kan op twee manieren bereikt worden: je kunt een mail sturen of het contactformulier op de website invullen. Eventueel is het ook mogelijk om via social media een berichtje te sturen naar Spacial Audio. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk dat er iets misloopt. In dit geval kan je altijd een klacht indienen bij de klantenservice van Spacial Audio. In de regel ontvang je een ontvangstbevestiging bij klachten en een inhoudelijk antwoord of een voorstel tot oplossing binnen enkele werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij al eens gebruik van de technologie van Spacial Audio? Of zweer je bij enkel de producten van Spacial Audio? In dat geval zijn jouw ervaringen met Spacial Audio van groot belang voor ons en voor toekomstige bezoekers. Schrijf op deze pagina een review met jouw beoordeling van dit bedrijf en help anderen een correcte keuze maken. Is de technologie van Spacial Audio betrouwbaar? Is de prijs volgens jou correct gezet of toch te duur? Helpt de klantenservice van Spacial Audio je vlot verder bij problemen? Zou je opnieuw kiezen voor het bedrijf of net niet?

Reviews over Spacial Audio

Gerelateerde bedrijven

Plesk logo
Plesk
2 beoordelingen
9
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Spacial Audio

Ons team van experts heeft Spacial Audio geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Spacial Audio bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Spacial Audio is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Spacial Audio is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Spacial Audio te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 14-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijn systeem

Ik ben een beginnende radio dj en ik maak al ee ntijdje gebruik van Spacial. Het werkt erg fijn en als je het allemaal eenmaal door hebt dan is het ook erg gemakkelijk.

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lieke A.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Spacial Audio


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plesk logo
Plesk
2 beoordelingen
9
Wallester logo
Wallester
1 beoordeling
10
Junda logo
Junda
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Spacial Audio een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Spacial Audio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Spacial Audio actief?

Spacial Audio is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Spacial Audio reviews? Dan kun je naar de website van Spacial Audio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie