Snipes logo

Snipes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Snipes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Snipes logo
Website
snipes.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Snipes

Omdat jij je geld maar één keer kunt uitgeven, doe je dat graag op verantwoorde wijze. Je wilt waar voor je geld. Als je overweegt te kiezen voor Snipes, dan kunnen de beoordelingen van mensen die al zaken deden met deze specialist op het gebied van sneakers en streetwear je ongetwijfeld verder helpen. Wij hebben die beoordelingen voor je samengevat. Op basis van die beoordelingen beslis je zelf of jij ook kiest voor de producten en diensten van Snipes.

Over Snipes

Snipes is een specialist op het gebied van specifiek streetwear en sneakers. De eerste Snipes winkel werd in 1998 geopend in het Duitse Essen. Vanaf dat moment is het eigenlijk alleen maar crescendo gegaan met deze winkelketen. Tegenwoordig is het in tal van andere Europese landen en zelfs in de Verenigde Staten actief. In totaal vind je wereldwijd 350 fysieke winkels van Snipes, terwijl je uiteraard ook altijd zaken kunt doen in de webshop van deze specialist.

Waarom kiezen voor Snipes?

Er zijn verschillende redenen waarom ook jij zou moeten kiezen voor Snipes. In eerste instantie is dat vooral vanwege het enorme aanbod aan sportieve kleding voor dames, heren en kinderen. Snipes voert een groot aantal merken als bijvoorbeeld Adidas, Asics, Calvin Klein, Columbia, Converse, Kappa, Levi’s, Lacoste, Nike, Timberland en Tommy Hilfiger, waarmee nog slechts het topje van de ijsberg benoemd is. Nog iets; bij Snipes krijg je de spullen binnen een periode van tussen de drie en vijf dagen geleverd en is de verzending gratis als je bestelt voor tenminste 60 euro. Bij Snipes heb je eveneens de mogelijkheid achteraf te betalen en betaal je met SSL Secure altijd op uiterst veilige wijze.

Is Snipes betrouwbaar?

Op basis van de reviews en ervaringen die over Snipes gemaakt zijn blijkt niet dat Snipes onbetrouwbaar is. Je maakt op de webshop een eigen account aan, er wordt snel geleverd en Snipes doet al jaren zaken met PostNL, toch ook een betrouwbare onderneming. Dat je achteraf kunt betalen zegt zeker ook iets over de mate van betrouwbaarheid, net zoals je veilig betaalt met SSL Secure. Dat het aantal winkels sterk is toegenomen spreekt ook in het voordeel van deze aanbieder.

Klantenservice en klachten

Snipes streeft een zo compleet mogelijke dienstverlening na. Daarom wordt er op de webshop al ontzettend veel relevante informatie aangeboden over onder meer de bestelling, de betaling, levering, retourneren en de aanschaf van giftcards. Bij de FAQ vind je al de antwoorden op de meeste vragen. Mocht je daarna nog vragen of een klacht hebben, dan biedt Snipes volop mogelijkheden om contact te leggen. Dit kan onder meer door te bellen of te mailen. Wil je naar de meest nabijgelegen winkel dan vind je die via de speciale shopfinder.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan beoordelingen van andere consumenten heb jij hier alle relevante informatie over Snipes tot je kunnen nemen. Op die manier neem je een weloverwogen beslissing om ook voor deze aanbieder te kiezen. Als jij ook andere mensen écht van dienst wilt zijn, dan maak jij voortaan ook een beoordeling. Toch?

Reviews over Snipes

Gerelateerde bedrijven

Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
JeansCentre logo
JeansCentre
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
2 beoordelingen
9
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Snipes

Snipes is geverifieerd door ons expert team. De webshop Snipes bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Snipes lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Snipes. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van snipes.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van snipes.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Snipes.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nog nooit problemen gehad

Ik heb met een mooie korting erg leuke schoenen kunnen kopen via de website. Ook geen problemen met de levering. Uiteraard lees je bij reviews wel een nare verhalen maar dat zijn ook alle mensen die iets te klagen hebben.

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Dylan C.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Snipes


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Superdry logo
Superdry
2 beoordelingen
9
JeansCentre logo
JeansCentre
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Snipes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Snipes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Snipes actief?

Snipes is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires , schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Snipes reviews? Dan kun je naar de website van Snipes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie