Sneakersenzo logo

Sneakersenzo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Sneakersenzo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5812
Sneakersenzo logo
Website
sneakersenzo.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Welkom op ErvaringenSite.nl, de plek waar je betrouwbare reviews en ervaringen kunt vinden over diverse bedrijven. Vandaag nemen we een kijkje bij Sneakersenzo, een bedrijf dat zich toelegt op het aanbieden van trendy sneakers. Ontdek wat anderen hebben ervaren en maak een weloverwogen beslissing wanneer je overweegt om bij Sneakersenzo te kopen.

Reviews en Ervaringen Sneakersenzo

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Sneakersenzo? Wij hebben de reviews van Sneakersenzo voor je op een rij gezet. Lees wat anderen hebben ervaren en neem een weloverwogen beslissing om bij Sneakersenzo te kopen. Bij ErvaringenSite.nl begrijpen we dat betrouwbaarheid van essentieel belang is. Lees verder om een goed beeld te krijgen van de ervaringen met dit bedrijf.

Over Sneakersenzo

Sneakersenzo is meer dan alleen een leverancier van schoenen; het is een bedrijf dat staat voor stijl en comfort. Hun geschiedenis en missie weerspiegelen hun toewijding aan het bieden van hoogwaardige sneakers die voldoen aan de laatste modetrends. Leer meer over wie ze zijn en waar ze voor staan.

Waarom kiezen voor Sneakersenzo

Sneakersenzo biedt een uitgebreid assortiment aan trendy sneakers, geschikt voor verschillende gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar casual schoenen of opvallende statement sneakers, Sneakersenzo heeft het te bieden. Ontdek de categorieën en branches waarin hun aanbod zich bevindt en waarom steeds meer mensen kiezen voor Sneakersenzo.

Is Sneakersenzo betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is van cruciaal belang bij het kiezen van een schoenenleverancier. Ontdek of Sneakersenzo keurmerken heeft ontvangen, prijzen heeft gewonnen, of erkend is door brancheverenigingen. Lees meer over hun klantenservice, algemene bekendheid, en andere factoren die bijdragen aan de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Sneakersenzo besteedt aandacht aan hun klantenservice om ervoor te zorgen dat klanten tevreden zijn. Ontdek hoe de klantenservice is geregeld, de bereikbaarheidstijden en hoe eventuele klachten worden behandeld. Hierbij nemen we geen telefoonnummer of e-mailadres op, maar we moedigen je aan om de officiële website te bezoeken voor meer informatie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Sneakersenzo? Of ben je van plan om hun schoenen uit te proberen? Deel je ervaringen en beoordelingen om anderen te helpen bij hun besluitvorming. Jouw feedback draagt bij aan een waardevolle bron van informatie voor anderen die ook op zoek zijn naar betrouwbare en stijlvolle sneakers.

Voor meer informatie over Sneakersenzo, kun je hun website bezoeken op www.sneakersenzo.nl.

Bedankt voor het lezen en het delen van je ervaringen!

Reviews over Sneakersenzo
Gerelateerde bedrijven
Bergfreunde logo
Bergfreunde
3 beoordelingen
6,3
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
BDstore.com logo
BDstore.com
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Sneakersenzo

Ons team van experts heeft Sneakersenzo geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Sneakersenzo bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Sneakersenzo is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Sneakersenzo is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van sneakersenzo.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Sneakersenzo.

Geplaatst op: 17-11-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichting!

Twee paar sneakers besteld bij Sneakersenzo. Helaas nooit iets ontvangen. Ik ben inmiddels al weken aan het mailen met Fleur maar tot op heden heb ik mijn geld nog niet teruggekregen. Ook voel ik mij totaal niet gehoord, de eigenaresse heeft het er alleen maar over hoe vervelend deze situatie voor haarzelf is en zegt zeker te weten dat het pakket geleverd is. Ze wil chauffeur van DHL zelfs langs laten komen om nog beter onderzoek te doen. Prima,want ik heb niks ontvangen. Echt absurd hoe dit gaat.
Ik zou hier vooral NIET bestellen, want áls er iets misgaat, word je niet geholpen.

Geplaatst op: 25-12-2023
Laatst bewerkt op: 25-12-2023
Geschreven door: Marijn D.

3 / 10
1/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Sneakersenzo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bergfreunde logo
Bergfreunde
3 beoordelingen
6,3
BlueTomato logo
BlueTomato
2 beoordelingen
9,5
BDstore.com logo
BDstore.com
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sneakersenzo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sneakersenzo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sneakersenzo actief?

Sneakersenzo is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sneakersenzo reviews? Dan kun je naar de website van Sneakersenzo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie