Sneakerbaas logo

Sneakerbaas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sneakerbaas reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Sneakerbaas logo
Website
sneakerbaas.com
Categorie
Schoenenwinkels
Bezoek de website

Sneakerbaas ervaringen

Op deze pagina zijn Sneakerbaas ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten te vinden van consumenten door consumenten. Wil jij voordat je een bestelling gaat doen weten hoe andere consumenten denken over Sneakerbaas? Lees hieronder alle Sneakerbaas ervaringen en weet waar je aantoe bent!

Over Sneakerbaas

Sneakerbaas, opgericht in 2009 specialiseert zich in exclusie sneakers. In combinatie met een betrouwebare klanteservice en de voordelen van veiling online winkelen onderscheid Sneakerbaas zich van zijn concurrenten. Doordat Sneakerbaas zich richt op de exclusieve sneakers kom je al gauw schoenen tegen welke neit bij de regulaire schoenenwinkel te vinden zijn. Zo kan je bij sneakerbaas echte unieke schoenen kopen van onderandere Jardan, Kangaroos en Saucony. Een ander erg aantrekkelijk voordeel van Sneakerbaas zijn de zogenoemde "Baas punten". Zodra jij als consument een aankoop doet bij Sneakerbaas krijg je Baas punten waarmee je bij je volgende aankoop een mooie korting kan krijgen. Maar niet alleen bij een aankoop kan je punten verdienen! Ook al door simpelweg je in te schrijven voor hun nieuwsbrief, facebook of twitter!

Sneakerbaas ervaringen plaatsen

Heb jij al Sneakerbaas ervaringen? Wacht dan niet langer en help andere consumenten door jou Sneakerbaas ervaringen te delen met hen. Andere consumenten kunnen hierdoor hun voordeel opdoen van jou Sneakerbaas ervaringen en hierdoor zelf bepalen of zij in zee willen gaan met Sneakerbaas!

Gerelateerde bedrijven

Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Sneakeroutlet logo
Sneakeroutlet
2 beoordelingen
10
K-Swiss logo
K-Swiss
2 beoordelingen
9,5
9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over sneakerbaas.com

Sneakerbaas is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sneakerbaas bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sneakerbaas lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sneakerbaas. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van sneakerbaas.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van sneakerbaas.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sneakerbaas.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Vette sneakers

Alleen maar top sneakers! Aanbod van de mooiste merken. Hoewel ik hoop dat ze er nog een paar aan gaan toevoegen. Een merk als Supra mag bijvoorbeeld niet ontbreken.

Al 3 paar besteld en levering was snel en zonder problemen.

Top webshop!

Geplaatst op: 23-04-2014
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Betrouwbaar en snel

Echt super blij met Sneakerbaas. Heb mjin nikies binnen en ze passen precies. Het maatoverzicht is echt super makkelijk waardoor je altijd de goede schoenen hebt.

Geplaatst op: 29-09-2015
Geschreven door: Brit

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sneakerbaas


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Soeterboek Schoenen logo
Soeterboek Schoenen
2 beoordelingen
9
Sneakeroutlet logo
Sneakeroutlet
2 beoordelingen
10
K-Swiss logo
K-Swiss
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sneakerbaas een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Sneakerbaas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sneakerbaas actief?

Sneakerbaas is vooral actief in de categorie schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sneakerbaas reviews? Dan kun je naar de website van Sneakerbaas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie