SmartVibes logo

SmartVibes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

SmartVibes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over SmartVibes

Het bedrijf SmartVibes is geverifieerd door ons. De webshop SmartVibes is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. SmartVibes is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. SmartVibes maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

SmartVibes is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van SmartVibes te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SmartVibes.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over SmartVibes


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Modifast logo
Modifast
6 beoordelingen
8,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SmartVibes een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over SmartVibes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SmartVibes actief?

SmartVibes is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SmartVibes reviews? Dan kun je naar de website van SmartVibes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie