SmartVibes logo

SmartVibes reviews, ervaringen en beoordelingen

SmartVibes reviews, ervaringen en beoordelingen
3683
SmartVibes logo
Website
SmartVibes
Categorie
Dating

Reviews en Ervaringen SmartVibes

Ben jij er klaar voor om op een leuke manier andere singles te ontmoeten? Ga dan vooral op speeddate met SmartVibes. SmartVibes organiseert verschillende activiteiten voor singles in Vlaanderen. Naast de klassieke speeddates zijn er ook singles feestjes en is er de online datingsite en app Smartbeat. Door met SmartVibes op date te gaan geniet jij van een unieke en onvergetelijke ervaring. Wil jij meer weten over SmartVibes voordat je hier een profiel aanmaakt? Lees dan direct de ervaringen van andere singles. Zo kom jij er achter of SmartVibes een bedrijf is dat bij jou past.

Over SmartVibes

SmartVibes bestaat al sinds 2009. SmartVibes is een initiatief van SmartFlash bv. Deze vennootschap is gevestigd in Lokeren. De onderneming heeft als visie dat deelnemers in alle rust en privacy nieuwe mensen kunnen leren kennen. Hierbij staat een professionele en kwalitatieve aanpak centraal. Samen met de andere bedrijven die onder SmartFlash bv vallen zijn er gigantisch veel activiteiten voor singles. Tijdens speeddating met SmartVibes ontmoet je minstens 7 verschillende singles tijdens één gezellig avondje uit. Je voert een kort gesprek van 7 minuten, waardoor je tal van interessante ontmoetingen en boeiende gesprekken hebt in korte tijd.

Waarom kiezen voor SmartVibes

SmartVibes is een betrouwbare aanbieder van datingservices. Op de website wordt duidelijk omschreven wat je kunt verwachten van een speeddate-avond. De speeddate moderator staat je op te wachten op de afgesproken locatie. Je wordt hartelijk welkom geheten en kunt al jouw vragen stellen. Daarna ontvang je twee drankbonnetjes, deze zijn inbegrepen bij het evenement, en zal de moderator als iedereen er is kort toelichten hoe de avond verder zal verlopen. De dames zitten de hele avond aan hetzelfde tafeltje, terwijl de heren doorschuiven. Nadat het speeddate gedeelte van de avond er op zit, kun je gerust nog even blijven hangen om langer met bepaalde deelnemers te kletsen.

Is SmartVibes betrouwbaar?

De speeddate aanbieder SmartVibes is veelbesproken in de media. Zo is SmartVibes onder andere bekend van het tijdschrift Flair, Elle en HLN. Ook op de radio is het concept meerdere malen voorbij gekomen. Volg SmartVibes net als duizenden anderen op social media om op de hoogte te blijven van de laatste events. De contactinformatie en bedrijfsinformatie van SmartVibes is gemakkelijk terug te vinden op de website. De allerbeste manier om er achter te komen of speeddaten via SmartVibes iets voor jou is, is door de ervaringen met SmartVibes te lezen. Wij hebben singles gevraagd om hun beoordeling over SmartVibes op deze pagina achter te laten.

Klantenservice en klachten

Als je vragen of opmerkingen hebt, neem je bij voorkeur contact op via de e-mail. Het is ook mogelijk om SmartVibes telefonisch of via social media te benaderen. Heb jij je al ingeschreven? Dan valt het aan te raden om in je persoonlijke account in te loggen zodat je al jouw gegevens bij de hand hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de liefde gevonden via SmartVibes? Of heb je simpelweg een erg gezellige en interessante avond gehad? Wij horen graag jouw ervaring met de speeddate events van SmartVibes. Schrijf bijvoorbeeld over het verloop van de avond, of je je op je gemak voelde, hoe de moderator het deed en wat je van de andere deelnemers vond. Zou jij anderen singles aanraden om naar een event van SmartVibes te gaan?

Reviews over SmartVibes
Gerelateerde bedrijven
Lexa logo
Lexa
21 beoordelingen
6,2
MetJou logo
MetJou
4 beoordelingen
6
SF.dating logo
SF.dating
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen
6
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over SmartVibes

Het bedrijf SmartVibes is geverifieerd door ons. De webshop SmartVibes is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. SmartVibes is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. SmartVibes maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

SmartVibes is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van SmartVibes te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van SmartVibes.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Het is goed geweest

Speeddaten heeft zijn beste tijd gehad. 10 jaar terug was het hip en trendy, maar nu komt er sleet in de zaak. Tot aan de leeftijd van 55 jaar, zijn het steevast de mannen in de meerderheid.
Gevolg, je zit meer met de avondbegleider of met mede mannelijke kandidaten te praten dan met een vrouw. Overigens komen veel vrouwen, dikwijls met vriendinnen, gewoon uit verveling, of aan gebrek aan betere activiteiten. Wat krijg je dan voor je aan tafel? Een hoopje arrogantie, die met haar 2 kinderen uit 2 vorige relaties nog denkt een Brad Pitt op te eisen en je dat duidelijk laat merken als je aan haar van de pot gerukte eisen niet kunt voldoen. Over het roddelonderonsje in de damestoiletten tijdens de pauze gaan we maar zwijgen. The strong independent woman kan individueel en onafhankelijk geen keuze maken zonder het goedkeurend oog van de vriendinnen.
Kortom; je bent je geld kwijt en een illusie rijker.

Geplaatst op: 06-07-2023
Laatst bewerkt op: 06-07-2023
Geschreven door: Joris K.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel weinig actieve profielen

Weinig actieve profielen.
Sommige gegevens verschijnen niet of verdwijnen.
Verschil tussen computer versie en telefoon versie.
Nochtans leuke opzet, jammer dat het nuet allemaal werkt.

Geplaatst op: 11-10-2022
Laatst bewerkt op: 11-10-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over SmartVibes
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lexa logo
Lexa
21 beoordelingen
6,2
MetJou logo
MetJou
4 beoordelingen
6
SF.dating logo
SF.dating
4 beoordelingen
6,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SmartVibes een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over SmartVibes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SmartVibes actief?

SmartVibes is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SmartVibes reviews? Dan kun je naar de website van SmartVibes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie