SmartBuyGlasses logo

SmartBuyGlasses ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 9,0
Bezoek de website
SmartBuyGlasses logo
SmartBuyGlasses ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 9,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
2 beoordelingen
9
5 sterren
50%
4 sterren
50%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
9
8
8

Gerelateerde bedrijven

Internet-eyewear logo Internet-eyewear
0 beoordelingen
10
Leesbrilhuis logo Leesbrilhuis
0 beoordelingen
10
Sightful logo Sightful
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen SmartBuyGlasses

Wil je graag meer weten over de producten en de service van SmartBuyGlasses? Wij hebben op deze pagina de reviews van SmartBuyGlasses op een rij gezet. Lees hier wat de ervaringen van andere kopers zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij SmartBuyGlasses te kopen.

Over SmartBuyGlasses

SmartBuyGlasses is sinds 2006 een omnichannel groep die globaal opereert en geleid wordt door Young Professionals. Met meer dan 10 jaar ervaring in het moderne ondernemen is het bedrijf een leider in e-commerce voor eyewear, en dit in meer dan 20 landen verspreid over de hele wereld. Ook is er een grote toename van fysieke winkels in deze markten, wat hun positie versterkt.

Service, oog voor detail en passie zijn de kernwaarden van SmartBuyGlasses. Het bedrijf biedt een gepersonaliseerde en interactieve ervaring voor het kopen van zonnebrillen, designerbrillen en contactlenzen. Winkelen moet in hun visie snel en gemakkelijk zijn. Het is hun doel om je de kans te geven je uit te drukken via je looks. Daarom biedt SmartBuyGlasses een groot assortiment designermerken aan.

SmartBuyGlasses wil eveneens de wereld beter maken en creëert graag een sociale impact. Via samenwerkingen met Unite for Sight en Sightsavers hebben ze een grote hoeveelheid brillen gedoneerd aan slechtziende mensen op minder bedeelde plekken in de wereld. Daarnaast is het bedrijf ook sponsor van het programma Buy One Plant One, een samenwerking tussen hun merk OhMyWoodness! en Eden Reforesation Projects.

Waarom kiezen voor SmartBuyGlasses

Bij SmartBuyGlasses koop je brillen en zonnebrillen van exclusieve merken zoals, Oakley, Ray-Ban en Gucci, aan de laagste prijzen. Dankzij goede samenwerkingen met de grootste brillenleveranciers en brillenfabrikanten is het bedrijf immers in staat jou de beste prijs te bieden.

Is SmartBuyGlasses betrouwbaar?

De producten van SmartBuyGlasses zijn betaalbaar, origineel en komen met 2 jaar garantie op brillen en zonnebrillen en 3 maanden garantie op contactlenzen. Daarnaast heb je 100 dagen retourrecht, dit betekent dat je tot 100 dagen na ontvangst van je bestelling je bril of zonnebril ongebruikt en onbeschadigd mag terugsturen. Door hun jarenlange ervaring en hun uitgebreide garantie en retourbeleid ben je verzekerd van een goede koop. En dit wordt op Trustpilot door meer dan 4.000 andere kopers bevestigd. Daar krijgt het bedrijf 4,4 sterren op 5 sterren. De uitzonderlijke kwaliteit van de brillen en van de klantenservice worden hier geroemd.

Klantenservice en klachten

SmartBuyGlasses draagt klantentevredenheid en klantenservice hoog in het vaandel. Tijdens de kantooruren helpt het team van de klantenservice je graag verder met al je vragen en klachten. Je bereikt hen via hun e-mailadres of via het contactformulier op de website. Daarnaast vind je op de website een uitgebreide FAQ die de meest voorkomende vragen behandelt. Vaak vind je het antwoord op jouw dringende vraag al op deze pagina.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een positieve of negatieve ervaring met SmartBuyGlasses? We horen graag van je! Laat hieronder jouw review van deze webshop achter en help zo om andere kopers een weldoordachte beslissing te maken. Zij horen graag van jou waarom ze wel of niet moeten kopen bij SmartBuyGlasses. Jouw beoordeling is belangrijk!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over SmartBuyGlasses

profielfoto van Tom B.
Tom B.
09-06-2021
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gewoon opgelicht met het kopen van een dure Lacoste zonnebril

Mijn gekochte Lacoste zonnebril bij een opticien op echtheid laten testen geen serie nummer of echtheid logo staat in de gekochte zonnebril.
Hun beloven binnen 3 a 5 werkdagen de gekochte bril te leveren.
Het duurde bij mij 14 dagen voordat ik mijn zienswijze ik zonnebril thuis had.
Waarom: de gekochte zonnebril is kennelijk bij een ander bedrijfsarts gekocht door van Ali expres dan snel opsturen.
Ook nog import kosten betaald, duurde ook 3 weken voordat ik mijn geld terug had.
Al met al ik ben gewoon opgelicht die dit bedrijf.
Koop hier nooit een zonnebril mooie geiikte website maar je wordt bedrogen waar je bij staat.

profielfoto van Merijn D.
Merijn D.
10-04-2021
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldige bril

IK heb hier een mooie bril gekocht die echt boven verwachtingen waren. Ze staan me perfec en er zitten de juiste glazen in met een goed zicht. Mijn complimenten want ik ben er erg tevreden mee.

Schrijf een review over SmartBuyGlasses

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Internet-eyewear logo Internet-eyewear
0 beoordelingen
10
Leesbrilhuis logo Leesbrilhuis
0 beoordelingen
10
Sightful logo Sightful
0 beoordelingen
10