SmartBuyGlasses logo

SmartBuyGlasses reviews, ervaringen en beoordelingen

SmartBuyGlasses reviews, ervaringen en beoordelingen
1298
SmartBuyGlasses logo
Website
SmartBuyGlasses
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen SmartBuyGlasses

Wil je graag meer weten over de producten en de service van SmartBuyGlasses? Wij hebben op deze pagina de reviews van SmartBuyGlasses op een rij gezet. Lees hier wat de ervaringen van andere kopers zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij SmartBuyGlasses te kopen.

Over SmartBuyGlasses

SmartBuyGlasses is sinds 2006 een omnichannel groep die globaal opereert en geleid wordt door Young Professionals. Met meer dan 10 jaar ervaring in het moderne ondernemen is het bedrijf een leider in e-commerce voor eyewear, en dit in meer dan 20 landen verspreid over de hele wereld. Ook is er een grote toename van fysieke winkels in deze markten, wat hun positie versterkt.

Service, oog voor detail en passie zijn de kernwaarden van SmartBuyGlasses. Het bedrijf biedt een gepersonaliseerde en interactieve ervaring voor het kopen van zonnebrillen, designerbrillen en contactlenzen. Winkelen moet in hun visie snel en gemakkelijk zijn. Het is hun doel om je de kans te geven je uit te drukken via je looks. Daarom biedt SmartBuyGlasses een groot assortiment designermerken aan.

SmartBuyGlasses wil eveneens de wereld beter maken en creëert graag een sociale impact. Via samenwerkingen met Unite for Sight en Sightsavers hebben ze een grote hoeveelheid brillen gedoneerd aan slechtziende mensen op minder bedeelde plekken in de wereld. Daarnaast is het bedrijf ook sponsor van het programma Buy One Plant One, een samenwerking tussen hun merk OhMyWoodness! en Eden Reforesation Projects.

Waarom kiezen voor SmartBuyGlasses

Bij SmartBuyGlasses koop je brillen en zonnebrillen van exclusieve merken zoals, Oakley, Ray-Ban en Gucci, aan de laagste prijzen. Dankzij goede samenwerkingen met de grootste brillenleveranciers en brillenfabrikanten is het bedrijf immers in staat jou de beste prijs te bieden.

Is SmartBuyGlasses betrouwbaar?

De producten van SmartBuyGlasses zijn betaalbaar, origineel en komen met 2 jaar garantie op brillen en zonnebrillen en 3 maanden garantie op contactlenzen. Daarnaast heb je 100 dagen retourrecht, dit betekent dat je tot 100 dagen na ontvangst van je bestelling je bril of zonnebril ongebruikt en onbeschadigd mag terugsturen. Door hun jarenlange ervaring en hun uitgebreide garantie en retourbeleid ben je verzekerd van een goede koop. En dit wordt op Trustpilot door meer dan 4.000 andere kopers bevestigd. Daar krijgt het bedrijf 4,4 sterren op 5 sterren. De uitzonderlijke kwaliteit van de brillen en van de klantenservice worden hier geroemd.

Klantenservice en klachten

SmartBuyGlasses draagt klantentevredenheid en klantenservice hoog in het vaandel. Tijdens de kantooruren helpt het team van de klantenservice je graag verder met al je vragen en klachten. Je bereikt hen via hun e-mailadres of via het contactformulier op de website. Daarnaast vind je op de website een uitgebreide FAQ die de meest voorkomende vragen behandelt. Vaak vind je het antwoord op jouw dringende vraag al op deze pagina.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een positieve of negatieve ervaring met SmartBuyGlasses? We horen graag van je! Laat hieronder jouw review van deze webshop achter en help zo om andere kopers een weldoordachte beslissing te maken. Zij horen graag van jou waarom ze wel of niet moeten kopen bij SmartBuyGlasses. Jouw beoordeling is belangrijk!

Reviews over SmartBuyGlasses
Gerelateerde bedrijven
Lowlens logo
Lowlens
2 beoordelingen
8,3
Leukebril.nu logo
Leukebril.nu
0 beoordelingen
10
Mijnleesbril.nl logo
Mijnleesbril.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
6
25% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Niet bestellen. Retourneren is vrijwel onmogelijk

Bestelling gedaan bij smartbuyglasses, was mij niet bewust dat mijn bestelling werd gedaan in Brazilie. Gelukkig had ik op betalen achteraf geklikt Na lang wachten kwam mijn zonnebril dan uiteindelijk, de veer bleek te kort dus ik kon de bril niet dragen. Toen ik wilde retourneren kwamen de problemen, eerst moet je dit aangeven via mail of website dat je wil retourneren, vervolgens moet je wachten op het antwoord en een retourreden aangeven, vervolgens krijg je weer een mail, waarop je weer moet reageren en dan pas kan je retourneren. Voor het retourneren moet je echter wel betalen en deze kosten kunnen vervolgens alleen worden voldaan met creditcard die ik niet heb. Vervolgens weer een mail verstuurd en tijdens mijn vakantie heb ik de reactie ontvangen en kon retourneren op een andere manier ik moest dan wel binnen een week mijn product bij het adres in de UK hebben en betalen voor verzending bij een transporteur waarbij je het label alleen online kan aanmaken, naar de UK niet gelukt binnen een week door mijn vakantie. Uiteindelijk kwam het incassobureau al om de hoek kijken want het betrof Klarna ook al zo'n bedrijf waar je niet kan aangeven dat je uitstel wil omdat je niet de mogelijkheid krijgt te retourneren, dit aangezien je ze niet kan bellen en geen mogelijkheid hebt dit online aan te geven omdat ze je simpelweg deze optie niet geven. Dus maar betaald voor de zonnebril die ik niet kan gebruiken duur brilletje dus, de bril zit nog steeds in de retourdoos....nooit weer voor mij. Ongelofelijk dat deze winkel mag verkopen in NL aangezien het retourneren bijna onmogelijk wordt gemaakt.

Geplaatst op: 02-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen geld terug na retourneren product.

Levering vond niet binnen 3-5 dagen plaats maar pas na ruim 3 weken en na het (op eigen kosten ad. € 9,30) retourneren van het artikel, na inmiddels 4 weken, nog steeds geen geld terugontvangen. SmartBuyGlasses zegt dat ze het pakketje niet kunnen terugvinden. Hoezo streven zij naar optimale klanttevredenheid en zouden ze er een soepel ruil- en retourbeleid op nahouden?

Geplaatst op: 18-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerald T.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klacht correct opgelost

Na plaatsen review is klacht naar tevredenheid opgelost.

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerald T.

6 / 10
1/5 5/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige bril

IK heb hier een mooie bril gekocht die echt boven verwachtingen waren. Ze staan me perfec en er zitten de juiste glazen in met een goed zicht. Mijn complimenten want ik ben er erg tevreden mee.

Geplaatst op: 10-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merijn D.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SmartBuyGlasses
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Lowlens logo
Lowlens
2 beoordelingen
8,3
Leukebril.nu logo
Leukebril.nu
0 beoordelingen
10
Mijnleesbril.nl logo
Mijnleesbril.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SmartBuyGlasses een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over SmartBuyGlasses. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SmartBuyGlasses actief?

SmartBuyGlasses is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) brillen en lenzen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SmartBuyGlasses reviews? Dan kun je naar de website van SmartBuyGlasses gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie