SmaakGenot logo

SmaakGenot reviews, ervaringen en beoordelingen

SmaakGenot reviews, ervaringen en beoordelingen
604
SmaakGenot logo
Website
SmaakGenot
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen SmaakGenot

Bij het online warenhuis SmaakGenot shop je eten en drinken van hoge kwaliteit. JE bestelt smaakvolle, unieke en ambachtelijke producten rechtstreeks bij de boer, specialist of producent. Zonder omwegen haal jij dus de lekkerste producten eenvoudig en snel in huis. Voordat je jouw bestelling plaatst bij SmaakGenot raden wij je aan om de beoordelingen van andere klanten te lezen. Wij hebben SmaakGenot reviews van echte klanten voor je verzameld en op een rij gezet. Check de recensies zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om hier wel of geen aankoop te doen.

Over SmaakGenot

SmaakGenot heeft als doel om jou te laten genieten van de puurste producten die door de partners van SmaakGenot worden gemaakt vol liefde en vakmanschap. Hierdoor ontstaan nieuwe normen voor kwaliteit van eten en drinken. SmaakGenot werkt aan een duurzaam en gezond voedselsysteem dat om passie en genot draait. In de webshop vind je dan ook een ruim assortiment aan verantwoorde en hoogwaardige producten. Specialisten, boeren en producenten gebruiken dit platform om hun producten te delen met een grotere doelgroep. Niet alleen profiteer jij van de hoogste kwaliteit, maar ook deelt SmaakGenot de interessante verhalen van hun partners. Hierdoor weet jij waar jouw voedsel vandaan komt en kom je dichter bij de bron. SmaakGenot heeft als missie om het grootste online warenhuis van kwaliteitsproducten te worden.

Waarom kiezen voor SmaakGenot

Kies je voor SmaakGenot, dan kies je voor duurzame kwaliteit. Het platform werkt enkel samen met de beste partners, die expert zijn binnen hun eigen vakgebied. Je betaalt een eerlijke prijs voor de producten, terwijl je alsnog profiteert van veel voordeel. De prijzen zijn namelijk voordelig doordat SmaakGenot de afstand tussen producent en consument doet afnemen. Een groter gedeelte van de winst gaat rechtstreeks naar de maker, omdat er bijvoorbeeld geen supermarkt en distributiecentra nodig zijn. Het platform is ten slotte zeer transparant. SmaakGenot vindt het belangrijk dat jij over alle informatie beschikt die je nodig hebt om de beste keuze te maken. Ze doen dan ook hun best om zo helder en duidelijk mogelijk informatie te verstrekken over de partners en hun producten.

Is SmaakGenot betrouwbaar?

SmaakGenot werkt samen met een groot netwerk van partners. Het platform wordt door klanten uitstekend beoordeeld, lees ook zeker de beoordelingen over SmaakGenot op deze pagina. Er is een klantenservice waar je terecht kunt met al jouw vragen en opmerkingen. Het valt ook zeker aan te raden om SmaakGenot te volgen op social media en je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je blijft niet alleen op de hoogte van de laatste nieuwtjes, maar komt ook meer te weten over de specialisten waarmee SmaakGenot samenwerkt.

Klantenservice en klachten

Bij vraag en antwoord vind je de antwoorden op veelgestelde vragen. Het kan zijn dat jouw vraag hier niet tussen staat. In dit geval zijn er diverse manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Via Whatsapp en Facebook Messenger krijg je binnen 2 uur reactie. Stuur je een e-mail met daarin jouw vraag? Dan kun je binnen 2 werkdagen een reactie verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met SmaakGenot en wil je anderen helpen bij het maken van de juiste keuze? Plaats dan direct jouw SmaakGenot review op deze pagina. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het assortiment, of je jouw bestelling snel in huis had en wat je mening is over de kwaliteit van de producten.

Reviews over SmaakGenot
Gerelateerde bedrijven
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
Koekatelier logo
Koekatelier
1 beoordeling
10
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over SmaakGenot

SmaakGenot is geverifieerd door ons expert team. De webshop SmaakGenot bestaat al sinds 2018 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is SmaakGenot lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via SmaakGenot. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van SmaakGenot is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van SmaakGenot. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van SmaakGenot.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekker biologisch kippenvlees

Hier kun je echt heerlijk biologisch kippen vlees kopen voor een prima prijs. Elke bestelling is weer genieten en het is ook echt een stuk beter als dat van in de supermarkt. Zeker een aanrader!

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aron V.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over SmaakGenot
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De WijnGoeroe logo
De WijnGoeroe
1 beoordeling
10
Koekatelier logo
Koekatelier
1 beoordeling
10
Halal Meat Express logo
Halal Meat Express
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is SmaakGenot een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over SmaakGenot. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is SmaakGenot actief?

SmaakGenot is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dranken en eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de SmaakGenot reviews? Dan kun je naar de website van SmaakGenot gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie