Sloop de crisis logo

Sloop de crisis reviews, ervaringen en beoordelingen

Sloop de crisis reviews, ervaringen en beoordelingen
143
Sloop de crisis logo
Website
Sloop de crisis
Categorie
Financieel

Sloop de crisis ervaringen.

Sloop de crisis is een initiatief om samen energie, zorgverzekering, tv/internet, mobiele telefonie en woonverzekeringen af te sluiten. Toch kunnen we ons wel voorstellen dat je niet staat te springen om zomaar jezelf over te geven aan één website. Gelukkig kan je hier de ervaringen van andere lezen die al eerder meegingen in Sloop de Crisis.nl. Heb jij ook je verzekeringen via deze website geregeld? Wij horen graag in een review of je werkelijk zoveel geld kan besparen door gezamenlijk verzekeringen en stroom in te kopen.

Over Sloop de crisis.

Sloop de crisis is een website en initiatief om de vaste lasten te verlagen. Door massaal samen in te kopen kan er een korting geregeld worden op bijvoorbeeld de energierekening. Aanbieders van energie worden uitgedaagd om een laag aanbod te doen en in ruil hiervoor heel veel nieuwe klanten te krijgen. Jij kan hiervan profiteren door gebruik te maken van een aanbod dat tientallen euro’s lager is dan normaal. Sloop de crisis krijgt hiervoor weer een bedrag per afgesloten contact. Zo wordt iedereen er beter van om bedrijven uit te dagen om onder de prijs te gaan zitten met het aanbieden van een nieuw contract.

Tot wel duizend euro besparen.

Het is natuurlijk een beetje afhankelijk van het soort contract dat je op dit moment hebt afgesloten, maar soms kan je tot wel duizend euro besparen dankzij sloop de crisis. Je bent natuurlijk niet verplicht om direct over te stappen. Nadat je jezelf hebt aangemeld krijg je een uniek aanbod om over te stappen naar een nieuwe provider. 86% van de deelnemers besluit binnen 5 minuten al om over te stappen. Ben je toch gewoon tevreden over je huidige prijs en contract? Geen probleem je kan dan gewoon zonder verplichtingen bij je oude provider blijven.

Overstappen wordt geregeld.

Je hoeft vaak na het accepteren van het aanbod zelf niets te regelen. Je huidige contract wordt namelijk online opgezegd en je nieuwe contract gaat in na het aflopen van je huidige contract. Zo maakt sloop de crisis het voor iedereen eenvoudig om online over te stappen naar een andere dienstverlener.

Gerelateerde bedrijven
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Azimo logo
Azimo
1 beoordeling
10
VIAINVEST logo
VIAINVEST
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Onze beoordeling over Sloop de crisis

Het bedrijf Sloop de crisis is geverifieerd door ons. De webshop Sloop de crisis is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Sloop de crisis is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Sloop de crisis maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Sloop de crisis is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Sloop de crisis te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sloop de crisis.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super om geld te besparen !

Ben overgestapt op energie en bespaar ruim 300 euro per jaar !

Geplaatst op: 04-12-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anneke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slechte service en nog slechtere prijs

Ze doen alsof ze de goedkoopste zijn, maar ze zijn het helaas niet.

Geplaatst op: 09-03-2017
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Belazerd

Ik voel me belazerd door sloopdecrisis. Je vult je kwh electra in en je m3 gas en er wordt je een bedrag per maand voorgehouden wat jij gaat verbruiken. Goed, ik had uiteindelijk nog veel minder gebruikt en moest nog meer betalen wat mij was voorgeschoteld. Kortom complete misleiding. Vergelijk wat ze je laten zien en wat je uiteindelijk hebt betaald,veel meer.Ik vind dit pure misleiding en zie het als diefstal van je centen.

Geplaatst op: 27-11-2015
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Van V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige besparingservice

Ik wilde toch wel eens weten of ik kon besparen op mijn vaste lasten. En toen ik de reclame al een paar keer had gezien ben ik maar eens op de website gaan kijken. En na 5 minuten al zag ik dat er een paar honderd euro per jaar te besparen viel. Direct ben ik verder gegaan en kan je zeggen deze website is een uitkomst. Alles was super makkelijk te regelen en bespaar nu jaarlijks bijns 500 EURO!

Dat laat je toch ook niet liggen. Dus kijk ook eens als je geen dief van je eigen portomonee wilt zijn!

Geplaatst op: 15-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Gerdie

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Je kan zeker besparen met Sloop de crisis

Ik heb me ongeveer een half jaar geleden ingeschreven bij Sloop de Crisis en moet zeggen dat je dan meteen denkt dat je de meeste fantastische aanbiedingen krijgt, omdat je met meerdere mensen tegelijk een contract afsluit. In de werkelijkheid was het vaak iets goedkooper, maaar vondi k het neit genoeg om meteen over te stappen. Na een aantal keer kwam er uiteindelijk een goede aanbieding waardoor ik toch ben overgestapt en naar alle tevredenheid. Ik betaal nu 200 euro per jaar minder voor mijn energie en zit gewoon bij een grote energieleverancier.

Geplaatst op: 11-11-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Piet V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sloop de crisis
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Finturi logo
Finturi
2 beoordelingen
9,5
Azimo logo
Azimo
1 beoordeling
10
VIAINVEST logo
VIAINVEST
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sloop de crisis een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Sloop de crisis. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sloop de crisis actief?

Sloop de crisis is vooral actief in de categorie financieel.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sloop de crisis reviews? Dan kun je naar de website van Sloop de crisis gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie