Slagershop.nl logo

Slagershop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Slagershop.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3428
Slagershop.nl logo
Website
Slagershop.nl
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Slagershop.nl

Wil je beoordelingen lezen over de online slagerij Slagershop.nl? Hier lees je ervaringen, beoordelingen en reviews over deze online slagerij. Doe meer informatie op over deze website en lees hier klanten Slagershop.nl beoordelen.

Over Slagershop.nl

De experts van Slagershop.nl leveren al sinds 1980 vlees aan de horeca. Ze zijn echter pas sinds augustus 2020 overgestapt naar de levering aan particulieren en thuiskoks via hun website. Door de corona pandemie veranderde hun afzetmarkt en was deze verandering een slimme zit. Sinds de oprichting in 2020 hebben, leveren ze aan (thuis)koks en maken ze het bestellen van vlees extra eenvoudig.

Je geniet bij een bestelling van Slagershop.nl altijd van premium horeca vlees. Je hebt een ruime keuze uit rund, lam, kip, varken en meer. Ook kun je je laten verrassen door een combinatiepakket te bestellen. Zo kun je een handige voorraad aan kwalitatief vlees inslaan. Wil je binnenkort een barbecue organiseren? Dan kun je bij Slagershop.nl ook altijd verse BBQ pakketten bestellen.

Waarom kiezen voor Slagershop.nl

Slagershop.nl heeft altijd een ruime en kwalitatieve collectie vlees online. Je kunt hier net wat beter, uitgebreider en diverser vlees vinden dan bij jou in de supermarkt. Houd jij van goed vlees? Dan hoef je niet naar het restaurant, maar kun je als fanatieke thuiskok eenvoudig het beste vlees online bestellen bij Slagershop.nl.

Je kunt last-minute bestellen bij Slagershop.nl, want zij leveren altijd snel. Veelal binnen 1 werkdag ontvang jij jouw vleespakket in huis. Dit pakket wordt gekoeld verpakt, zodat het vlees altijd vers blijft. Je ontvangt ook een traceercode voor jouw bestelling met een indicatie van de levertijd. Zo kun je altijd thuis zijn om jouw vleespakket in ontvangst te nemen. Zo kan het snel de vriezer of koeling in voor een optimale kwaliteit.

Goed vlees hoeft niet duur te zijn. Slagershop.nl heeft namelijk vaak online acties en aanbiedingen. Zo kun je met korting een lekker stukje biefstuk online bestellen of een complete kip. Bekijk de webshop en zoek onder het kopje 'Aanbiedingen'. Hier vind je altijd de laatste acties van het moment. Wil je korting op jouw eerste bestelling? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief en ontvang direct een kortingscode ter waarde van €5,- voor jouw eerstvolgende bestelling bij Slagershop.nl.

Ook heeft Slagershop.nl een leuk spaarsysteem voor haar klanten. Wanneer je een account aanmaakt voor Slagershop.nl, kun je bij iedere aankoop sparen voor de Slager Gulden. Iedere euro is één Slager Gulden waard en bij 250 Slager Guldens ontvang je al €10,- korting. Wanneer met regelmaat bij Slagershop.nl bestelt, is dit natuurlijk een perfect spaarsysteem voor terugkerende korting.

Is Slagershop.nl betrouwbaar?

Ondanks dat Slagershop.nl pas sinds 2020 haar online deuren heeft geopend voor particulieren klanten, merk je wel de ervaring van dit bedrijf. Het feit dan ze al sinds 1980 leveren aan professionele horeca merk je. Ze hebben goede voorwaarden, leveren snel en zijn eenvoudig te bereiken. Hun webshop hebben ze ook hetzelfde jaar kunnen certificeren, waardoor je als klant hier altijd veilig kunt bestellen.

Deze veiligheid en betrouwbaarheid merk je ook wanneer je gaat betalen. Dit kan via een beveiligde browserpagina en gaat geheel volgens jouw wensen. Je bepaalt dus zelf hoe je wilt betalen. Dit kan gewoon via jouw bank door een online betaling met Ideal, maar mag ook gewoon met creditcard of Paypal. Betaal je liever achteraf voor jouw online bestellingen? Dan kan dat ook voor jouw vleesorders bij Slagershop.nl. Kies voor een veilige betaling via Klarna en kies voor een betaling achteraf.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over het bedrijf achter Slagershop.nl, heb je een vraag over een vleespakket of kun je hulp gebruiken bij het plaatsen van een order? Geen vraag of opmerking is te vreemd voor de klantenservice van Slagershop.nl en zij helpen je dan ook graag verder. Slagershop.nl heeft een goed bereikbare klantenservice die je op werkdagen altijd kunt bereiken per telefoon of door jouw vraag per mail te sturen.

Heb je een klacht over jouw vleespakket of ervaar je problemen met de webshop? Dan is het goed om Slagershop.nl hiervan op de hoogte te brengen. Deel jouw klacht over de webshop of jouw bestelling dan ook altijd met de klantenservice. Zij zullen jouw klacht in beoordeling nemen en zo snel mogelijk met een passende oplossing voor je komen.

Wil jij ook beoordelen?

Bestel jij vlees online bij Slagershop.nl? Dan kun je hier meer vertellen over jouw ervaringen met deze webshop, hun vlees en services. Schrijf een review en vermeld daarin waarom je gekozen hebt om jouw vlees online te bestellen, wat het verschil is met andere aanbieders en of je tevreden bent over jouw bestelling. Je mag hier een eigen beoordeling opstellen over Slagershop.nl op basis van jouw ervaringen. Kun je de vleespakketten en services van Slagershop.nl aanraden aan anderen? Laat het hier weten in een review over Slagershop.nl.

Reviews over Slagershop.nl

Gerelateerde bedrijven

Beschuitje.nl logo
Beschuitje.nl
25 beoordelingen
4,0
Bakers Dough logo
Bakers Dough
1 beoordeling
10
Doorb logo
Doorb
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Slagershop.nl

Het bedrijf Slagershop.nl is geverifieerd door ons. De webshop Slagershop.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Slagershop.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Slagershop.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Slagershop.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Slagershop.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Slagershop.nl.

Geplaatst op: 06-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt supper site al een jaar daar vlees besteld maar nu sinds vorige week bestelling gedaan maar niet gekomen site is ook niet meer bereikbaar en telefonies pakken ze ook niet op...wat is daar de rede van?

Echt supper goed vlees erg tevreden al een jaar maar nu de laatste bestelling die ik 23 jan gedaan hebt niet gekregen...krijg zowel telefonies op per email geen contact meer.....wat is daar de rede van?

Geplaatst op: 01-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Slagershop.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Beschuitje.nl logo
Beschuitje.nl
25 beoordelingen
4,0
Bakers Dough logo
Bakers Dough
1 beoordeling
10
Doorb logo
Doorb
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Slagershop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Slagershop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Slagershop.nl actief?

Slagershop.nl is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Slagershop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Slagershop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie