Skepp logo

Skepp reviews, ervaringen en beoordelingen

Skepp reviews, ervaringen en beoordelingen
1345
Skepp logo
Website
Skepp
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Skepp

Voor mooie en comfortabele kantoormeubelen kan je bij Skepp terecht. Je vindt onder andere bureaus, bureaustoelen, archiefkasten en tafels. Er zit keuze uit verschillende modellen en kleuren, dus je vindt er vast iets naar je smaak. Ontdek het assortiment van Skepp als je nieuwsgierig bent. Vergeet voor je dat doet wel niet de Skepp ervaringen op onze site te bekijken. Zo weet je namelijk wat je kan verwachten!

Over Skepp

Skepp is een online meubelwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van kantoormeubelen. Het bedrijf heeft een bijzonder concept, want naast meubelen kopen, kan je er ook meubelen huren. Dat is een groot voordeel voor mensen die maar tijdelijk kantoormeubelen nodig hebben of mensen die ze niet in één keer kunnen betalen.

Skepp hecht vooral veel belang aan klantvriendelijkheid. Om die reden kan je altijd met je vragen terecht bij het personeel. Ook als je advies nodig hebt, staan ze voor je klaar. Als je van plan bent om er meubelen te kopen voor minstens 300 euro, biedt de webwinkel je bovendien gratis verzending.

Waarom kiezen voor Skepp

Skepp is uiteraard niet de enigste online webshop van kantoormeubelen, maar het is wel één van de beste opties. Bij Skepp heb je namelijk de mogelijkheid om je meubels te kopen, huren of huurkopen. Elke optie heeft zijn eigen voordelen. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om te kopen, ben je meteen eigenaar van de meubelen en kan je er zorgeloos van genieten. Huren is dan weer ideaal, omdat je de huur maandelijks kan opzeggen en dus zelf kiest hoe lang je de meubels gebruikt. Huurkopen is vooral perfect voor mensen met een beperkt budget. Voor ieder is er dus de geschikte vorm van betalen!

Skepp biedt daarnaast meubels aan die zowel erg stijlvol als handig zijn. En dat is toch wel erg belangrijk als het over kantoormeubelen gaat. De meubels in het assortiment maken werken dus heel wat aangenamer, waardoor de productiviteit verhoogt. Bij Skepp kan je bovendien rekenen op scherpe prijzen en krijg je bij aankopen vanaf 300 euro ook de verzending gratis. Er zijn dus heel wat redenen om voor Skepp te kiezen!

Is Skepp betrouwbaar?

Skepp is een webwinkel die betrouwbaar is. Dat merk je aan de vele positieve beoordelingen van klanten. Ook kan je het bedrijf volgen via allerlei sociale mediakanalen. Doordat je er de mogelijkheid hebt om in deeltjes te betalen, krijg je zelfs nog meer zekerheid.

Klantenservice en klachten

Heb jij al kantoormeubelen gekocht bij Skepp, maar verliep niet alles zoals je wenste? Dan kan je met je klachten terecht bij de klantenservice. Die kan je bereiken via telefoon, e-mail of aan de hand van een chatgesprek.

Wil jij ook beoordelen?

Potentiele klanten zijn veel geholpen met de beoordelingen van mensen die al ervaringen hebben met Skepp. Op die manier komen ze te weten of deze webwinkel ook bij hen past. Laat dus je review bij ons achter als jij al eerdere ervaringen hebt opgedaan met Skepp en help zo anderen!

Reviews over Skepp
Gerelateerde bedrijven
Mobistoxx logo
Mobistoxx
4 beoordelingen
9,4
Albeka logo
Albeka
1 beoordeling
9,5
Vink Lisse logo
Vink Lisse
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goed geholpen

Ik ben super goed geholpen door de klantenservice. De communicatie is erg goed en helder. Ze waren ook erg snel in het reageren en alles was goed geregeld.

Geplaatst op: 06-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sara K.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Skepp
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mobistoxx logo
Mobistoxx
4 beoordelingen
9,4
Albeka logo
Albeka
1 beoordeling
9,5
Vink Lisse logo
Vink Lisse
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Skepp een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Skepp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Skepp actief?

Skepp is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Skepp reviews? Dan kun je naar de website van Skepp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie