Skafit logo

Skafit reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Skafit reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4636
Skafit logo
Website
skafit.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Skafit

Voeten zijn een onderdeel van het lichaam die een ontzettend belangrijke functie uitoefenen bij ons normale bestaan. Het is ook een onderdeel van ons lichaam dat al snel kan lijden onder aandoeningen en ongemakken. Gelukkig kan je vandaag de dag heel wat hulpmiddelen om jouw voet- en lichaamsverzorging zo optimaal mogelijk te laten verlopen op de kop tikken. Dat is wat je terug kunt vinden bij Skafit. Op deze pagina vind je tal van reviews, beoordelingen en ervaringen met Skafit. Zo kan jij op basis van de mening van echte klanten jouw beslissing maken!

Over Skafit

Skafit is de naam van de website van Skafit Medical dat gespecialiseerd is in innovatieve gezondheidsproducten. Op de webshop van Skafit vind je dan ook een ruim assortiment aan hulpmiddelen terug voor de behandeling en de verzorging voor diverse lichaamsaandoeningen. Het bedrijf focust zich al sinds 2002 op deze niche en heeft dan ook een ruime expertise opgebouwd door de jaren heen. Heb je dus advies nodig of zit je met vragen? Aarzel dan niet om Skafit even aan te schrijven. De focus bij Skafit ligt op de zorg voor hielspoor en het fenomeen van Raynaud. Ook een uitstekende klantenservice vinden ze bij Skafit ontzettend belangrijk. Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste innovaties of van aanbiedingen? Dan kan je je op de nieuwsbrief van Skafit inschrijven.

Waarom kiezen voor Skafit?

Voor Skafit kies je in de eerste plaats voor de expertise en voor het ruime aanbod aan producten die je op de website terug kunt vinden. Om maar even een greep te nemen uit de categorieën aan hulp- en behandelingsmiddelen: zilvergaren, inlegzolen, wol producten en ga zo maar door. Je vindt er producten tegen zweetvoeten en producten die diverse andere aandoeningen behandelen. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je altijd even gebruik maken van de handige zoekbalk op de website. Het juiste trefwoord intikken en je komt correct terecht! Heb je gevonden wat je zocht? Dan krijg je bij Skafit een bedenktermijn van dertig dagen om het pakketje kosteloos retour te sturen. Bestel je jouw aankoop voor 16 uur? Dan mag je het de volgende dag al in huis verwachten. Is het totale orderbedrag vijftig euro of meer? Dan betaal je zelfs helemaal geen verzendkosten!

Is Skafit betrouwbaar?

Skafit is een onderneming die al meer dan twintig jaar in het vak zit. In die tijd heeft het team achter deze webshop een goede en betrouwbare reputatie op weten te bouwen. Bovendien is het zo dat je op de website zelf ook een eigen klantendienst terug kunt vinden en belangrijke informatie zoals veelgestelde vragen. Het is ook daar dat je de belangrijkste bedrijfsinformatie na kunt lezen. Je vindt er onder andere het adres van de hoofdzetel en het telefoonnummer van Skafit. Bovendien is Skafit aangesloten bij het keurmerk E-commerde Europe en is het een Trusted Shop. Dat betekent dat de webwinkel voldoet aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops en dat je een onafhankelijke kopersbescherming krijgt bij aankopen tot twintigduizend euro. Skafit vind je ook op sociale media en je kunt veilig betalen via de website. Dat kan onder andere via iDeal, Bancontact, PayPal en meer!

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag voor Skafit of heb je advies nodig? Dan kan je altijd de klantendienst van Skafit even contacteren. Dat kan je doen door een mailtje te sturen of door tijdens de kantooruren te bellen. Op de website zelf vind je ook een contactformulier waar je je verhaal kunt doen. Heb je geen vraag maar zit je met een klacht? Dan kan je deze klacht doorbellen, mailen of opsturen met de reguliere post. Je ontvangt bij een klacht altijd een ontvangstbevestiging en een antwoord binnen de 14 dagen. Een alternatief is om jouw klacht voor te leggen aan de Geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg. Deze doen dan een finale uitspraak over jouw klacht!

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als het gaat om zaken die rond gezondheid draaien is het belangrijk dat je online betrouwbare informatie terug kunt vinden. Ben jij klant bij Skafit of kocht je er ooit eens iets? Dan zijn wij op zoek naar jouw ervaring met dit bedrijf. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten beoordelen? Is er kennis van zake en helpt men je vlot vooruit? Zou je in de toekomst opnieuw shoppen bij Skafit? Schrijf jouw review en help onze bezoekers een keuze maken!

Reviews over Skafit
Gerelateerde bedrijven
Peek & Cloppenburg logo
Peek & Cloppenburg
21 beoordelingen
6,1
Marjonsnieders logo
Marjonsnieders
2 beoordelingen
9
Bershka logo
Bershka
8 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Skafit

Skafit is geverifieerd door ons expert team. De webshop Skafit bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Skafit lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Skafit. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Skafit is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van skafit.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Skafit.

Geplaatst op: 23-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Skafit
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Peek & Cloppenburg logo
Peek & Cloppenburg
21 beoordelingen
6,1
Marjonsnieders logo
Marjonsnieders
2 beoordelingen
9
Bershka logo
Bershka
8 beoordelingen
6,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Skafit een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Skafit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Skafit actief?

Skafit is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) modeaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Skafit reviews? Dan kun je naar de website van Skafit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie