Simspeelgoed logo

Simspeelgoed reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Simspeelgoed reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Simspeelgoed

Simspeelgoed is geverifieerd door ons expert team. De webshop Simspeelgoed bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Simspeelgoed lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Simspeelgoed. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van simspeelgoed.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van simspeelgoed.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Simspeelgoed


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

NewFigure Clinic logo
NewFigure Clinic
9 beoordelingen
8,9
Miss Etam logo
Miss Etam
3 beoordelingen
9,3
C&A logo
C&A
29 beoordelingen
3,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Simspeelgoed een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Simspeelgoed. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Simspeelgoed actief?

Simspeelgoed is vooral actief in de categorie baby en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Simspeelgoed reviews? Dan kun je naar de website van Simspeelgoed gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie