Simpel logo

Simpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

20 beoordelingen • 4,6
Bezoek de website
Simpel logo
Simpel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
20 beoordelingen • 4,6
Beoordeling
20 beoordelingen
4,6
5 sterren
20%
4 sterren
15%
3 sterren
0%
2 sterren
5%
1 ster
60%
Bestelproces
4,6
Service
4,6
Prijs
4,6
Levering
4,6

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo Simyo
14 beoordelingen
7,8
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10

Simpel ervaringen

Alle Simpel ervaringen en beoordelingen kun je vinden op deze website. Heb jij ooit gebruik gemaakt van Simpel en wil jij je ervaring delen met anderen? Wij geven je de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen op onze website.

over Simpel

Als je klant bent van Simpel kun je goedkoop een sim-only-abonnement afsluiten. Je kunt kijken naar diverse zaken. Denk aan het aantal belminuten per maand, internetgebruik en het versturen van sms’jes. Kijk als je hier naar kijkt goed naar je eigen wensen en behoefte. Als je veel belt is het aan te bevelen om een abonnement te kiezen waar je veel belminuten hebt of onbeperkt kunt bellen. Als je alleen wilt bellen en geen internet of sms nodig hebt, dan kan dat. Je kunt daarentegen natuurlijk ook altijd gebruik maken van onbeperkt sms of een x-aantal MB als het gaat om het internetgebruik. Wil je veel video’s bekijken en radio luisteren op je smartphone, dan is het aan te raden om een wat grotere internetbundel te kiezen. Het grote voordeel van Simpel is natuurlijk dat je zelf je abonnement naar je eigen wensen kunt samenstellen. Overstappen van een andere telefoonprovider naar Simpel is ook mogelijk. Je profiteert direct van een aantal voordelen. Zo kun je je eigen nummer behouden, heb je altijd controle over de kosten die je maakt en Simpel doet geen kredietcheck. Simpel probeert zich ook goed te tonen. Zo zul je wellicht al een aantal spotjes hebben gezien op televisie en als voetballiefhebber weet je misschien dat ze sponsor zijn (geweest) van de Nederlandse voetbalclubs FC Utrecht, SC Heerenveen en Vitesse, die uitkomen in de Eredivisie.

Simpel is ook simpel!

Als je voor een abonnement kiest ben je bij veel providers vaak een jaar of soms twee jaar verbonden aan een contract. Je betaalt dan voor een telefoon en een abonnement. Bij een sim-only-abonnement betaal je alleen voor je belminuten, aantal MB en sms’en. Als je zo’n abonnement gaat afsluiten is het wel slim om Simpel ervaringen te lezen, want je zit vaak voor lange tijd aan een abonnement vast. Houdt hier rekening mee bij het afsluiten van een Simpel abonnement. Heb jij dus Simpel ervaringen en wil jij deze delen? Deel je Simpel ervaringen dan door hem toe te voegen!

Simpel opzeggen?

Ben jij toe aan een nieuw abonnement of heb jij gewoonweg een slechte ervaring met Simpel en wil je er van af!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Simpel

profielfoto van Patrick D.
Patrick D.
24-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop abonnement

Heb bij Simpel het 1GB internet abonnement afgesloten waar ik een paar jaar lang bij Vodafone had gezeten. En god wat een prijsverschil. Ik betaal nu nog maar 7,50 waar ik bij Vodafone 22,50 betaalde. Wat een verschil!

profielfoto van Saskia D.
Saskia D.
05-04-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede service en betrouwbaar

Ben nu denk ik 3 weken lid bij Simpel en alles bevalt meer dan goed. Lache kosten en een prima service. Voordat ik online alles afsloot even gebeld met Simpel voor wat vragen en kreeg een vriendelijk persoon aan de lijn welke alles netjes beantwoorde. Betrouwbaar en doen wat ze beloven!

profielfoto van Fenna
Fenna
27-11-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nieuw abbonnement is super

Ik heb het nieuwe abbonnement van 10 euro per maand voor 1gb en dat is echt super kan het nergens zo goedkoop vinden. Ook krijg je hierbij gratis bellen en smsen dus het is echt super goedkoop. Overstappen is allemaal goed gegaan en alles werkt dus een goede en voor al goedkope overstap

profielfoto van Geert
Geert
12-05-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en goed

Super tevreden! Altijd goed ontvangst en betaal echt veel minder dan bij KPN. Helemaal tevreden met mijn Simonly abo

profielfoto van Liek
Liek
30-11-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tot nu toe geen problemenen

Ik heb echt een prima bereik en geen problemen gehad met het overstappen naar simpel. Moest alleen de startdatum instellen en ik hoefde voro de rest niks te regelen. Saldo checken is wel aan de langzame kant (de website dan).

profielfoto van B.
B.
16-02-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Probleem netjes opgelost

Ik kon niet in het buitenland bellen. Volgens Simpel kon het aan de telefoon liggen. Dit heb ik getest door een andere simkaart van mijn vrouw erin te doen, maar die deed het gewoon. Weer met Simpel gebeld waarna zij het probleem netjes hebben opgelost. Alles werkt en nadat ze eerst dacht dat het aan mijn mobiel lag hebben ze het toch nog goed opgelost. Mag ook wel een gezegd worden als een bedrijf het dan wel oplost

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede voorwaarden

Een abonnement bij Simple heeft vele voordelen zoals geen kredietcheck, behoud van nummer en controle over je kosten. Eigenlijk allemaal dingen die ik normaal verwacht van een telecomprovider. Tot op heden erg tevreden alleen de serviceverlening kan beter. Maar goed ik denk dat 9 van de 10 telecomproviders daar een potje van maakt....

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-05-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kan niet door iedereen gebeld worden

Kan wel bellen, maar niet gebeld worden door bepaalde nummers. Andere nummers krijgen wel gewoon verbinding met mij. De personen die geen verbinding krijgen, krijgen als melding: nummer niet bereikbaar of nummer onbekend. SIMPEL vraagt onredelijke informatie om het probleem op te willen lossen: ik moet drie nummers van bellers doorgeven die mij probeerden te bellen (dat is nog te doen, maar vind ik vanuit privacy niet netjes), welke provider ze hebben (dat waren klanten van mijn werkgever, dat ga ik niet vragen, is ongepast), op welk dag en tijdstip ze exact gebeld hebben (ze weten alleen nog de dag, geen tijdstip) en vanuit welke locatie (??).

Op alle fora over hetzelfde onderwerp lees ik dat het ligt aan de instellingen bij de provider (Simpel dus) zelf. Na mijn nummer overzetting zijn niet alle gegevens juist gerouteerd, zijn niet alle poorten open voor de providers of weten ze niet dat het nummer nu bij Simpel is ipv mijn vorige provider. Andere oplossingen (##002# bellen, SIM kaart in ander toestel en al die flauwekul) heb ik geprobeerd en lossen het probleem niet op. En SIMPEL weigert actie te ondernemen als ik niet de drie nummers aanlever, met naam provider, exacte locatie en tijdstip van bellen.
Ronduit belachelijk!! Zonder enige toelichting waarom die informatie nodig is (dat heeft de technische dienst nodig. Waarom dan? Hebben ze gewoon nodig). Volgens mij is het allemaal gericht op afschepen zodat ze niets hoeven te doen.

profielfoto van Betty
Betty
01-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ze lopen de zaak te belazeren.

Keeg afgelopen week een sms van simpel als ik mijn contract met 2 jaar zou verlengen, kreeg ik maandelijks 500mb gratis, leek een goede aanbieding dus wilde er gebruik van maken, wat blijkt aanbieding bestaat niet wat bied simpel 3 maanden = € 30 gratis i p v 24 x 500 mb a 4,50 = 108 € dus simpel wil zo € 78 van mij stelen.
Er was niets aan te doen volgens een zegsman van simpel 30 euro was het enige wat hij kan bieden, heb hem tot 6 mei gegeven om met een passende oplossing te komen, zo niet ga ik de zaak aanhangig maken bij de RECLAME CODECOMMISSIE.

Dus mensen TRAP NIET IN DIE SIMPELE ACTIES VAN SIMPEL
ze proberen je SIMPELWEG te belazeren.

profielfoto van Aad
Aad
18-03-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Simpel stopt met prepaid per 1 augustus maar restitueert niet

Mijn vrouw en ik hebben 3 prepaid nummers bij Simpel. Wij hebben onze mobieltjes eigenlijk alleen voor noodgevallen. Wij bellen eigenlijk alleen de ene verplichte keer per 90 dagen mee. Door gehannes met de toestellen en/of de website van Simpel is ons gezamenlijk tegoed ruim € 71.
Deze week ging ik weer eens die ene keer in de 90 dagen bellen. Toen zag ik pas hun mededeling dat de prepaid dienst per 1 augustus 2019 stopt. Eventueel tegoed op die datum vervalt. Kan dus ook niet meegenomen worden voor een bijv. een sim-only abonnement van Simpel. In hun Algemene Voorwaarden staat letterlijk dat het prepaid tegoed ONBEPERKT HOUDBAAR is. Nu presteert Simpel het om ons tegoed per 1 augustus gewoon te STELEN. Een uitgebreid gemotiveerde klacht hierover per mail veranderde niets aan de kwestie. Dat werd ons telefonisch medegedeeld, per e-mail of brief was niet mogelijk. Zo simpel kan Simpel zijn. SCHURKEN.

profielfoto van JMVB
JMVB
09-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Alleen maar gezeur met Simpel

Ik heb twee klachten over Simpel. Ik ben verkeerd geïnformeerd over vroegtijdige abonnements beëindiging en daarna zeer onklantvriendelijk te woord gestaan toen ik hierop terug kwam omdat mijn nummer nog niet overgedragen kan worden aan de nieuwe provider.
Een maand geleden heb ik contact opgenomen met de klantenservice over vroegtijdige abonnementsbeëidiging. In dit gesprek is mijn verteld dat ik een halfjaar voor het aflopen van mijn abonnement ik deze op kan zeggen met een maand opzegtermijn. Na contact te hebben gehad met de klantenservice van vandaag, kreeg ik een ander verhaal en had ik zeker geen klantvriendelijke medewerker aan de lijn. Zij wilde niets voor mij betekenen en ik werd alleen maar doorverwezen naar de mail. Echter kan ik er niets aan doen dat ik verkeerd word geïnformeerd door de medewerkers van de klantenservice. Graag zou ik willen dat er iemand op deze klacht antwoord die mijn abonnement kan helpen opzeggen, 6 maand van tevoren met een maand opzegtermijn, zoals mij eerder toegezegd is. Graag word ik niet gecontact hierover door een medewerker van de klantenservice die geen klantvriendelijk service biedt en de hoorn erop gooit.

profielfoto van Bernard
Bernard
22-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer Simpel.nl. Wat een ellende en slechte klantenservice.

Wat heb ik spijt dat ik bij Simpel klant ben geworden. Alles wat fout kan gaan is ook fout gegaan.
Nummerbehoud heeft bijna 2 maanden geduurd.

De verbruiksapp/teller werkt van geen kanten. Zo heb je nog een positief tegoed in MB´s, maar halen ze doodleuk 50 euro van je rekening omdat je heel even online ben geweest omdat je thuis even wifi had uitstaan (online spelletje) met mobiele data aan. En dat terwijl al wekenlang daarna ik nog steeds een positief tegoed heb in MB´s!

Bellen met Simpel is erg frustrerend gebleken. Klantenservice zegt dingen op te lossen en afboeking van 50 euro af te boeken, maar incasseert 4 weken later toch dit geld. Ik kan alleen maar zeggen. Pas op voor deze prijsvechter. als je denkt goedkoop uit te zijn, dan komt je bedrogen uit.

1 minuut op Youtube kost al gauw 100 MB! Dus reken maar uit, wat je aan je 500MB a 2,50 euro hebt.

Nooit meer bij Simpel. Helaas zit ik nog wel 2 jaar vast aan deze stuntelaars.

profielfoto van Frits V.
Frits V.
28-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hou het Simpel blijf weg bij Simpel!!

Met één woord waardeloos!! Bij het (tijdig) annuleren van een abonnement duurt het maanden voordat je de afsluitkosten á €35 terug krijgt... nu ten tijde van schrijven is het bedrag nog steeds niet teruggestort en telefonisch zeer slecht te bereiken! Hou het Simpel blijf weg bij Simpel!!

profielfoto van Beekhuizen
Beekhuizen
23-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen bereik - Geen oplossing - Geen goede klachtafhandeling

Wij waren in Cuba op vakantie... ieder van het reisgezelschap had via de telefoon contact met Nederland... behalve ik noch mijn echtgenote... beide hebben wij een abonnement bij Simpel....
We konden wel worden gebeld, maar telefonie, sms of internet gebruik was voor ons niet mogelijk... Ook was er geen contact te leggen met onze huisarts en het thuisfront toen dat daar van belang was.... Simpel wijst alles natuurlijk van de hand, ipv dat zij de tijding serieus neemt en met compassie een antwoord verschaft...
Afgrijselijke organisatie !... spijt van te zijn overgestapt... !!!

profielfoto van Simpel S.
Simpel S.
09-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Simpel samengevat: een totaal onbetrouwbaar bedrijf

Verbijsterend slecht, mijn ervaringen met Simpel: dit is een door en door onbetrouwbaar bedrijf. Op 12 september een abonnement afgesloten met nummerbehoud. Het enige dat in deze transactie goed ging was het incasseren van 30 euro van mijn rekening, dat gebeurde binnen een uur, daarna liep het vast.

Om te kunnen overstappen moest ik het nummer van mijn SIM-kaart doorgeven. Dit heb ik gedaan, maar ik kreeg tien dagen later, op 22 september, bericht dat het nummer niet klopte.Nog eens nagekeken, nummer was correct (hoe moeilijk kan het zijn om wat cijfers over te schrijven?) en dit zo gemeld. Voor de zekerheid een foto van de SIM-kaart erbij.

Op 30 september bericht dat ze de gegevens hadden ontvangen en nu handmatig (?) het verzoek zouden verwerken.

Op 12 oktober gevraagd hoe het ervoor stond. Op 18 oktober kwam het antwoord: wat is uw vraag? (houdt Simpel geen dossier bij?).

Het hele dossier weer dezelfde dag opgestuurd, enige reactie een autoreply met de verzekering dat ik binnen twee dagen antwoord zou ontvangen. Op[ 29 oktober weer gemaild, behalve de autoreply geen antwoord. Op 5 november weer gemaild, geen reactie.

Telefonisch contact levert ook niets op: nadat je een half uur in de wacht staat, wordt de verbinding verbroken of krijg je een bandje met de boodschap "deze afdeling is gesloten".

Simpel verschuilt zich achter een postbus, reageert niet op mail en is telefonisch niet bereikbaar. Alle kenmerken van internetfraude dus.

Ik heb nu gevraagd om maar die dertig euro terug te storten, maar uiteraard komt hier ook geen reactie op. Dit is het businessmodel van Simpel: er is geen enkele intentie om te leveren wat je aanbiedt, je incasseert eenmaal dertig euro activeringskosten en verdwijnt dan met de noorderzon.

Sterk af te raden, ga niet met Simpel in zee, dit bedrijf steelt van zijn klanten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
WAAARDELOOS!!!

Het is een waardeloos bedrijf! Sluit nooit een abbo bij simpel af. Nieuwe klanten krijgen korting terwijl bestaande klanten hoge abbo kosten krijgen. Wij zijn al heel wat jaren lid geweest maar een aanbieding voor bestaande klanten, nee hoor! Waardeloos bedrijf. Ze nemen je klachten niet eens serieus. Klantvriendelijkheid bij het afsluiten van je abbo maar zodra er iets is dan is die klantvriendelijkheid weg.
Sluit nooooit iets af bij simpel, daar wordt je echt simpel van!!

profielfoto van Jason
Jason
23-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
waardeloze service en netwerk niet aan beginnen

k ben nu een paar maanden een klant van Simpel en ben alles behalve tevreden.Ik heb veel problemen met hun netwerk en klanten service.

de klachten zijn als volgt;

als ik een sms ontvang van iemand dan krijg ik de hele dag het zelfde smsje opnieuw meestal vier keer maar ik heb het ook wel is gehad dat ze me 25keer een dubbel bericht sturen die keer ging het zelfs door tot diep in den nacht,Ik heb klantenservice gebeld en ze zijden het stopt vanzelf hier kunnen wij niks mee

Het internet is bijna altijd sloom ik kan niet normaal youtube kijken en het knalt er steeds uit. mijn gemidelde download snelheid is 1 mb ook hier heb ik over gebeld en kunnen ze niks aan doen volgens de telefoonist

en de service is waardeloos en duur zo moet je voor een abonement 2,50 wijzigings kosten betalen om een duurdere bundel te nemen ik vind dat ver gaan.en hebben ze een 0900 klantenservice waar je minimaal 10a15min aan de lijn hangt tot er iemand opneemt

ik raad iedereen aan in kennis en familie kring en via dit forum sluit geen abonnement af bij simpel want je krijgt er echt spijt van je zit er twee jaar aanvast

profielfoto van Kwakman
Kwakman
05-11-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dramatisch

Waarschijnlijk is het feit dat Simpel niet aan kredietcheck doet het enige positieve wat de meeste reageerders en beoordelers hier over deze hopeloos slechte low budgetprovider te melden hebben.

Simpel gebruikt de oude GPRS dekking van T-mobile waar ook Tele2 en Ben hun duurbetaalde klanten mee opzadelen.

Wanneer je een moderne 4G ready smartphone bezit en graag snel wilt downloaden, appen en mailen zit je bij Simpel fout. Ook bellen gaat niet overal even lekker op die oude afgeschreven meuk van T-mobile. Dus voor 7€ een bel,sms en internetabonnement bij Simpel? Je hebt er geen ruk aan, want het werkt niet. Goedkoop is twee jaar duurkoop bij Simpel.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-03-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Echt heel slecht!

Mijn telefoon doet als ik in het buitenland ben helemaal niks. Internet aan de gang krijgen is een drama en ook de rekeningen is een hell.

Niets werkt dus goed maar het geld van je rekening schrijven daar zijn ze wel goed in. Dat doen ze lekker snel maar dan klopt er ook nog eens niets van de rekening zelf. Kortom echt alles is fout aan dit bedrijf.

En als je dan vragen hebt en ze belt dan kan je zomaar 20 minuten in de wacht. Geen zaken doen met ze dus!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit doen

Ik zit nu 2 maanden bij Simpel en heb een contract van 2 jaar. Ik zit dus nog wel even vast aan dit contract en dat maakt het ook meteen zo vreselijk zuur. Ik heb geen ontvangst binnen en moet iedere keer thuis in de tuin staan om te kunnen bellen. Ook is mijn internetontvangst vaak slecht en erg langzaam.

Wil jij dus naar Simpel hou hier dan rekening mee

Schrijf een review over Simpel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo Simyo
14 beoordelingen
7,8
Lebara logo Lebara
0 beoordelingen
10
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10