Silverjet Vakanties logo

Silverjet Vakanties reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Silverjet Vakanties reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4243
Silverjet Vakanties logo
Website
silverjet.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Silverjet Vakanties

Wil je een vakantie boeken bij Silverjet Vakanties, maar twijfel je of Silverjet Vakanties betrouwbaar is? Bekijk dan de informatie op deze pagina en kom meer te weten over Silverjet Vakanties. Lees bijvoorbeeld waar het bedrijf voor staat, of je wel of niet voor Silverjet Vakanties moet kiezen en of Silverjet Vakanties daadwerkelijk betrouwbaar is. Neem daarnaast de verschillende reviews van reeds bestaande klanten door en krijg een objectief beeld over Silverjet Vakanties. Na het lezen van de informatie op deze pagina en de reviews van andere kun je zelf een goede beslissing maken om wel of geen vakantie bij Silverjet Vakanties te boeken.

Over Silverjet Vakanties

Silverjet Vakanties is een bedrijf dat luxe reizen aanbiedt. Samen met een team van experts zorgt Silverjet Vakanties voor de meest exclusieve vakanties waar je volop kunt genieten en mooie bestemmingen kunt ontdekken. Silverjet Vakanties biedt volledige reizen inclusief hotelovernachtingen en heeft diverse thema’s. Hierdoor weet Silverjet Vakanties voor elke vakantieganger het juiste aanbod aan te bieden. Silverjet Vakanties streeft naar een zo volledig uitgeruste vakantie en let daarbij op het bieden van uitstekende en persoonlijke service.

Waarom kiezen voor Silverjet Vakanties

Bij Silverjet Vakanties kun je terecht voor luxe vakanties. Het bedrijf heeft al vele jaren ervaring in de vakantiebranche en weet voor elke vakantieganger de juiste bestemming te vinden. Het bedrijf werkt samen met vele externe bedrijven en heeft een zeer ruim aanbod aan verschillende bestemmingen, hotel’s en speciale rondreizen. Wanneer je dus voor Silverjet Vakanties kiest weet je zeker dat je een bijzonder vakantie beleeft.

Is Silverjet Vakanties betrouwbaar?

Silverjet Vakanties is een bekende organisatie met vele positieve klantbeoordelingen. Het bedrijf heeft een goede reputatie en staat bekend als een organisatie met uitstekende serviceverlening. Zo is het bedrijf 24/7 bereikbaar en krijg je bij Silverjet Vakanties altijd advies op maat. Daarnaast voldoet de website van het bedrijf ook aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden, zoals het open communiceren van adresgegevens, het inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel en de optie tot veilige betalingsmethoden. Je kunt Silverjet Vakanties dan ook volledig vertrouwen en zonder problemen een vakantie boeken via deze organisatie.

Klantenservice en klachten

Silverjet Vakanties staat bekend als een organisatie met een zeer goede klantenservice. Zo kun je 24/7 een medewerker spreken van Silverjet Vakanties en word je altijd zorgvuldig geholpen. Ook worden eventuele klachten snel verholpen en wordt er samen met de klant gekeken naar een goede passende oplossing voor het probleem. Daarnaast is het bedrijf actief op diverse sociale mediakanalen, en kun je ook via deze wegen in contact komen met Silverjet Vakanties.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij reeds een vakantie of rondreis geboekt bij Silverjet Vakanties, en wil je jouw persoonlijke ervaringen met het bedrijf delen met andere mensen? Schrijf dan hier over jouw ervaringen met Silverjet Vakanties en laat andere weten hoe jouw vakantie met Silverjet Vakanties is verlopen. Schrijf bijvoorbeeld over het aanbod van Silverjet Vakanties, de algehele service van het bedrijf en schrijf of je in de toekomst wellicht vaker een Silverjet Vakanties zou boeken of niet. Met jouw beoordeling help je toekomstige vakantiegangers met het maken van een goede keuze om wel of geen vakantie of rondreis via Silverjet Vakanties te boeken.

Reviews over Silverjet Vakanties

Gerelateerde bedrijven

HOTIQ logo
HOTIQ
2 beoordelingen
10
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10
Voetbalticketshop.nl logo
Voetbalticketshop.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Silverjet Vakanties

Het bedrijf Silverjet Vakanties is geverifieerd door ons. De webshop silverjet.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Silverjet Vakanties is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Silverjet Vakanties maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Silverjet Vakanties is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van silverjet.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Silverjet Vakanties.

Geplaatst op: 01-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Silverjet Vakanties


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

HOTIQ logo
HOTIQ
2 beoordelingen
10
BBI Travel logo
BBI Travel
2 beoordelingen
10
Voetbalticketshop.nl logo
Voetbalticketshop.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Silverjet Vakanties een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Silverjet Vakanties. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Silverjet Vakanties actief?

Silverjet Vakanties is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) activiteiten reizen en all-inclusive.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Silverjet Vakanties reviews? Dan kun je naar de website van Silverjet Vakanties gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie