Silvasoft logo

Silvasoft reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Silvasoft reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2991
Silvasoft logo
Website
silvasoft.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Silvasoft

Het is als ondernemer of als boekhouder of accountant van cruciaal belang te werken met de beste software. In dat kader zou je gebruik kunnen maken van Silvasoft. Omdat je niet over één nacht ijs wilt gaan, hebben we speciaal voor jou de reviews en ervaringen voor je gelezen en voor je samengevat. Vervolgens kun je al dan niet besluiten om ook te kiezen voor Silvasoft.

Over Silvasoft

Silvasoft maakt het ondernemers en zeker ook boekhouders en accountants gemakkelijk door de beste bedrijfssoftware te bieden. Niets voor niets is de software van deze specialist als beste beoordeeld en wordt het gezien als een van de meest complete softwarepakketten. De verschillende pakketten maken van zaken als facturatie, offertes, projectbeheer en urenregistraties een fluitje van een cent. Behalve het aanbieden van de beste software, besteedt Silvasoft ook ruim voldoende educatiemogelijkheden.

Waarom kiezen voor Silvasoft?

Je kiest voor Silvasoft omdat je met de als beste beoordeelde software te maken krijgt. Bovendien kun je alles prima regelen met de bijbehorende app. Om er zeker van te zijn of Silvasoft aan jouw verwachtingen voldoet, kun je de software dertig dagen gratis proberen. Daarbij is van automatische verlenging uiteraard geen sprake is. Mocht je over willen stappen naar Silvasoft, dan wordt al het werk je door deze aanbieder uit handen genomen en een abonnement bij Silvasoft is gewoon maandelijks opzegbaar. Van die optie maken overigens weinig mensen gebruik, zo lezen we in de reviews en ervaringen. Je kiest bij Silvasoft zelf uit de verschillende modules die beschikbaar zijn in de vorm van boekhouden, facturatie, offertes en orders, sales, product en voorraadbeheer, projectmanagement, urenregistratie, personeelsmanagement, taken en agenda en relatiebeheer. Zo stel je zelf je maatwerk pakket samen.

Is Silvasoft betrouwbaar?

Op Silvasoft kun je vertrouwen. Dat is de conclusie die we kunnen trekken nadat we de reviews en ervaringen doorgenomen hebben. De software is betrouwbaar, de app werkt perfect en de aanbieder doet er alles aan om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. In dat kader biedt het verschillende educatiemogelijkheden en worden de verschillende webinars die aangeboden worden alom geroemd. Webinars kun je zien als een uitgebreide uitleg over een bepaalde module.

Klantenservice en klachten

Silvasoft bied je alle denkbare mogelijkheden om contact op te nemen. Vaak is dat niet eens nodig, want op de website van deze specialist vind je al ontzettend veel informatie. Mocht je echter toch contact op willen nemen, dan kun je kiezen voor de chat en kun je ook gewoon bellen met de aanbieder. Natuurlijk kun je ook via de app contact leggen.

Wil je ook beoordelen?

Als het om software gaat, is er veel keuze. Dat maakt het maken van de juiste keuze er niet gemakkelijker op. Beoordelingen kunnen dan van heel veel waarde zijn. Ze bieden je onafhankelijke en praktische informatie en helpen je nadrukkelijk om precies de juiste keuze te maken. De recensies helpen je in elk geval om de kans op een misstap te reduceren. Met dit in het achterhoofd willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Op die manier bied je andere mensen ook de helpende hand als ze moeten kiezen.

Reviews over Silvasoft

Gerelateerde bedrijven

Fiscaal-online logo
Fiscaal-online
2 beoordelingen
9,5
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
Myfinance logo
Myfinance
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,8
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Silvasoft

Silvasoft is geverifieerd door ons expert team. De webshop Silvasoft bestaat al sinds 2016 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Silvasoft lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Silvasoft. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Silvasoft is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van silvasoft.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 16-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Traag, technisch beperkt, slechte service en niet eens goedkoop

Het platform is traag en werkt moeizaam: het is ontwikkeld om in een browser in één scherm te draaien en daardoor is multi-window / multi-tasking erg moeilijk. Denk aan een copy-paste of een een record uit de CRM willen opzoeken terwijl je al een andere boeking hebt openstaan.

De support laat ook zeer de wensen over. Zo kan het "scan-en-herken" krediet blijkbaar niet teruggestort worden.

Omdat hun platform prijzig is in vergelijking met de concurrentie (o.a. vanwege meerdere prijsverhogingen), wou ik overstappen naar een ander platform. Dat bleek erg moeilijk te zijn: het is namelijk niet mogelijk om documenten gemakkelijk terug te downloaden. Het antwoord van support: je moet elk document apart downloaden uit een boeking. Ter context: dat is vanwege de prestaties snel 1 à twee minuten.

Een paar dagen geleden moest ik de support zelf aanspreken omdat pageloads tot 1 minuut duurder. Bleek dat er een proces verkeerd op de server aan het lopen was. Dat is service-hosting 101 en je verwacht beter van een bedrijf dat zich focust op de zakelijke markt.

Niet mee beginnen! Veel vendorlock / customertrap, slechte service

Geplaatst op: 25-01-2023
Laatst bewerkt op: 25-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Twijfel over gebruiksvrendelijkheid

Graag even duidelijk maken dat ik in de testfase zit. In eerste instantie, inboeken facturen zéér tevreden. Openingbalans was al probleem met boeken openstaande klanten/leveranciers. Geen link met de grootboeking boekingen mogelijk .Bij inboeken banken echter kwamen toch een paar dingen naar voren : geen mogelijkheid vreemde munten. OK, een tussenoplossing daarvoor is boeken in €. Ook bij banken : als een betaling niet helemaal klopt met factuur , bv betalingsverschil, valutaverschil of wat ook zit je met een probleem : slechts één betalingsregel mogelijk. Niet op leverancier en verschil op grootboekrekening dus. Veel tijd besteed aan dubbele boeking : eerst bank dan tweede stap verwerking boeking.Ik zit nog in volle testperiode... nog even wachten dus. Al (te) veel tijd besteed aan inboeken. Ook nadeel : geen echte activa/passivabalans. Je moet exporteren naar excel en daar je échte balans samenstellen. Geen afbraak aan dit programma... wel voor verbetering vatbaar.

Geplaatst op: 28-10-2022
Laatst bewerkt op: 28-10-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede klantenservice

De klantenservice van deze website is erg goed. Ze zijn allemaal super klantvriendelijk en hebben het via de mail zowel als telefonisch goed geregeld. De pakketen zijn makkelijk en duidelijk!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelmer G.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Silvasoft


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Fiscaal-online logo
Fiscaal-online
2 beoordelingen
9,5
Rompslomp.nl logo
Rompslomp.nl
2 beoordelingen
9
Myfinance logo
Myfinance
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Silvasoft een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Silvasoft. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Silvasoft actief?

Silvasoft is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Silvasoft reviews? Dan kun je naar de website van Silvasoft gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie