Servicekostenterug.nl logo

Servicekostenterug.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Servicekostenterug.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
631
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Servicekostenterug.nl

Servicekostenterug.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Servicekostenterug.nl bestaat al sinds 2020 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Servicekostenterug.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Servicekostenterug.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Servicekostenterug.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Servicekostenterug.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Servicekostenterug.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen door deze zaak en er zitten ook erg professionelen mensen in het team. Een aantal kosten zijn uit de rekening gehaald omdat deze niet klopte en dit is erg snel geregeld. Top!

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Julie L.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Servicekostenterug.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Incasso Advies Nederland logo
Incasso Advies Nederland
2 beoordelingen
9
Zoekuwnotaris logo
Zoekuwnotaris
2 beoordelingen
10
Brookz logo
Brookz
5 beoordelingen
7,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Servicekostenterug.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Servicekostenterug.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Servicekostenterug.nl actief?

Servicekostenterug.nl is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bemiddeling.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Servicekostenterug.nl reviews? Dan kun je naar de website van Servicekostenterug.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie