Schäfer Shop logo

Schäfer Shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Schäfer Shop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3232
Schäfer Shop logo
Website
Schäfer Shop
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Schäfer Shop

Wie een kantoorjob heeft spendeert soms meer tijd op kantoor dan in het eigen huis. Het spreekt dan ook maar voor zich dat er vandaag de dag heel wat aandacht is voor producten die het leven op kantoor net wat aangenamer maken. Sowieso heb je op het werk ook constant nieuwe kantoorartikelen zoals inkt, balpennen, papier en meer nodig. Dat is wat ze bij Schäfer Shop verkopen. Maar zit je goed bij Schäfer Shop of toch liever een bureaustoel van een andere onderneming? Hoe beoordelen hun klanten de kwaliteit van de service en de producten? Wat zijn hun ervaringen? Je leest het op deze pagina in de reviews van echte klanten!

Over Schäfer Shop

Schäfer Shop is een internationale onderneming die gespecialiseerd is in alles wat met het kantoor te maken heeft. Je vindt er dus een ruim assortiment aan producten voor zowel de aankleding van het kantoor als voor de praktische invulling van de dagdagelijkse activiteiten. Daarbij kan Schäfer Shop steunen op een rijke geschiedenis en een indrukwekkende specialistische kennis. Dat hoeft ook niet te verbazen als je weet dat het bedrijf al in 1937 werd opgericht. In 1970 verlegde het bedrijf stilaan de focus richting algemene kantoorartikelen en daar is die focus sindsdien ook gebleven. Bij Schäfer Shop vind je expertise, kwaliteit, een goede prijs en een uitstekende klantenservice. Zo beschikt de website over een live chat en kan je voor advies of ruimteplanning op maat altijd bij de klantendienst van Schäfer Shop terecht!

Waarom kiezen voor Schäfer Shop?

Bij Schäfer Shop vind je dus alles wat met het kantoor te maken heeft. Je vindt er onder andere de volgende categorieën terug: magazijn & bedrijf, kantoorbenodigdheden &-techniek, kantoormeubilair & inrichting, service, inkt/toner en ga zo maar door. Er is een sale pagina en op de website vind je ook een handige zoekbalk om op productnaam, artikelnummer, categorie of EAN op te zoeken. Naast het eigen merk vind je ook producten van merken als Leitz, Tork, Asecos en Topstar terug in het assortiment. Ben je op zoek naar een oplossing op maat? Dan kan je bij de buitendienst van het bedrijf terecht. Er is tevens een montageservice ter plaatse! Heb je een bestelling geplaatst? Dan hangt de levertijd van product tot product af. In de regel mag je jouw pakket binnen de twee tot drie werkdagen verwachten. Voor aanbiedingen en nieuws van het bedrijf kan je je ten slotte ook inschrijven op de nieuwsbrief van Schäfer Shop.

Is Schäfer Shop betrouwbaar?

Schäfer Shop is een internationale onderneming die al sinds de jaren ’30 actief is op de markt. Er is dan ook een ruime geschiedenis van vertrouwen en kwaliteit als het gaat om Schäfer Shop. Bovendien hoef je je ook online geen zorgen te maken. Zo voldoet de onderneming aan de kwaliteitscriteria van Trusted Shops en is de website SSL-secured. Dat betekent dat jouw persoons- en betaalgegevens veilig zijn voor derden. Bij Schäfer Shop kan je dan ook veilig betalen via onder andere PayPal, Visa, Mastercard, Sofort, op factuur en meer. Ook beschikt de website over een eigen klantenservice bij vragen en/of problemen. Ten slotte vind je alle relevante bedrijfsgegevens vlotjes terug op de webshop.

Klantenservice en klachten

Op de website van Schäfer Shop vind je heel wat informatie terug over het bedrijf en zijn producten. Heb je toch nog een vraag? Dan zijn er heel wat manieren om de klantenservice van Schäfer Shop te contacteren. Zo kan je via de live chat op de website contact maken, zo kan je bellen, een brief sturen of een mail sturen. In principe krijg je op werkdagen binnen enkele uren een antwoord terug. Is er een probleem en heb je een klacht? Dan kan je jouw klacht best per mail naar Schäfer Shop opsturen. Bij klachten ontvang je een bevestiging van jouw klacht en binnen enkele dagen tot twee weken later een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Komen de producten op jouw kantoor van Schäfer Shop? Of is jouw onderneming gewoon vaste klant? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe ervaringen en beoordelingen van Schäfer Shop. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten? Is het assortiment op de website uitgebreid genoeg? Ben je tevreden over de geleverde service? Is de kostprijs aan de hoge of de lage kant? Kies je in de toekomst opnieuw voor Schäfer Shop of niet? Laat het ons weten in een review!

Reviews over Schäfer Shop

Gerelateerde bedrijven

Premiumkerstpakketten logo
Premiumkerstpakketten
2 beoordelingen
9,5
Huis & thuis logo
Huis & thuis
2 beoordelingen
8,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

7,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Schäfer Shop

Ons team van experts heeft Schäfer Shop geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Schäfer Shop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Schäfer Shop is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Schäfer Shop is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Schäfer Shop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Schäfer Shop.

Geplaatst op: 27-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Bijzonder onprofessioneel mbt afspraken leveringen

De bestelling liep vlot, en betaling zoals gewoonlijk ook. Wanneer het dan op levering van bestelde goederen aankomt is het één chaos. Een typisch voorbeeld van de linkerhand die niet weet wat de rechterhand doet. Men vraagt om gedurende drie dagen thuis standby te blijven voor levering. WIE KAN DAT OM TE BEGINNEN ? Er komt echter geen levering. Slechts na verschillende mails ,telefoons etc krijg je bericht dat men je graag zo snel mogelijk verder zal helpen. Een datum krijg je echter niet hoor. Dan plots, uit het niets een totaal lege vrachtwagen voor de deur met één derde van de bestelde goederen. De rest ? Niemand die het weet. Sorry , dit is hoogst onprofessioneel. Het materiaal in kwestie is wel prima. good luck................

Geplaatst op: 22-12-2022
Laatst bewerkt op: 22-12-2022
Geschreven door: Ep P.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Schäfer Shop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Premiumkerstpakketten logo
Premiumkerstpakketten
2 beoordelingen
9,5
Huis & thuis logo
Huis & thuis
2 beoordelingen
8,5
Bruna logo
Bruna
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Schäfer Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Schäfer Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Schäfer Shop actief?

Schäfer Shop is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Schäfer Shop reviews? Dan kun je naar de website van Schäfer Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie