Sawadee logo

Sawadee ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

2 beoordelingen • 8,0
Bezoek de website
Sawadee logo
Sawadee ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
2 beoordelingen • 8,0
Beoordeling
2 beoordelingen
8
5 sterren
0%
4 sterren
100%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
8
Service
8
Prijs
8
Levering
8

Gerelateerde bedrijven

Amorgos logo Amorgos
0 beoordelingen
10
Shoestring logo Shoestring
1 beoordelingen
10
Tours-tickets logo Tours-tickets
0 beoordelingen
10

Sawadee ervaringen

Sawadee is een reisbureau speciaal voor iedereen die gewoon iets anders wil dan een standaard vakantie. Je wil graag een actieve vakantie en je wil gewoon iets anders zien dan wat iedereen eigenlijk al gezien heeft. Als je dit zoekt dan bij je bij Sawadee aan het juiste adres. Misschien twijfel je nog wel een beetje omdat je nog nooit van het reisbureau gehoord hebt en je vrienden er ook niet mee op pad zijn geweest. Met sawadee ervaringen ben je direct op de hoogte van wat andere van de reizen vinden. Als je vervolgens overtuigt bent en zelf een boeking gemaakt hebt dan kan je jouw eigen sawadee ervaringen hier online plaatsen.

Over Sawadee

Sawadee heeft meer dan 250 reizen over de hele wereld die eigenlijk binnen ieder budget passen. Deskundige medewerkers helpen je om aan de hand van je budget de perfecte reis te vinden. Een reis moet altijd aansluiten bij je budget en wensen vanuit dit motto wordt jouw droomreis door ervaren medewerkers uitgewerkt. Medewerkers van Sawadee helpen je bekende hoogtepunten van een land te ontdekken, maar ook plekjes die eigenlijk nog niemand ooit gezien heeft. Daarnaast wordt de schoonheid van de wereld nog steeds in tact gehouden doordat alle reizen duurzaam georganiseerd worden. Door ook nog eens te werken met lokale gidsen en hotels draag je zo zelf wat bij aan de economie van het land dat je gaat bezoeken.

Groepsreizen

Sawadee organiseert over het algemeen groepsreizen naar prachtige plekjes. Ondanks dat het groepsreizen zijn heb je zelf wel de individuele ruimte om wat leuks te gaan doen. Zo worden er extra keuzeprogramma’s en excursies aangeboden die je buiten de groep kan bezoeken. Daarnaast krijg je overal de ruimte om zelf een plekje te ontdekken onder begeleiding van een lokale gids. Uiteraard wordt wel alles vooraf voor je geregeld zodat je ter plaatsen geen zorgen meer hebt.

Actieve reizen

Als je met Sawadee op pad gaat dan moet je wel rekening houden met actieve vakanties. Volgens de Sawadee ervaringen ga je tijdens alle reizen wandelen, fietsen of deelnemen aan andere actieve activiteiten. Soms worden de guesthouses tijdelijk verlaten om midden in een natuurgebied te kamperen. Uiteraard wordt alles voor je verzorgt zodat je nooit voor een verassing komt te staan tijdens een actieve vakantie met Sawadee.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Sawadee

profielfoto van Huub B.
Huub B.
15-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Onvergetelijke reis

Voor een onvergetelijke reis moet je bij Sawadee zijn. Ik wilde naar Birma, al vanaf mijn jonge jaren. Maar nou zijn er niet heel veel reisorganisaties die dat zomaar regelen. Na wat zoekwerk uitgekomen bij Sawadee. Ok de reis was niet goedkoop, maar het was tot in de puntjes verzorgd door Sawadee.

Ik heb samen met mijn vriendin eindelijk de reis mogen maken waar ik zolang naaruit had gekeken. Werkelijk waar geweldig.

profielfoto van T S.
T S.
08-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verijking voor je leven

Hoi,

Wij zijn met ons gezin (2 kinderen en mij man) heerlijk op reis gegaan naar Afrika. We hebben twee weken echt super genoten en ik kan niet anders zeggen dat ik 100% zeker nog een keer bij Sawadee een vakantie boek. Een verrijking van je leven om naar zo een prachtig land te gaan onder genot van zulke mooie excursies.

Groetjes,

T. Stok

Schrijf een review over Sawadee

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Amorgos logo Amorgos
0 beoordelingen
10
Shoestring logo Shoestring
1 beoordelingen
10
Tours-tickets logo Tours-tickets
0 beoordelingen
10