Saus Met Pit logo

Saus Met Pit reviews, ervaringen en beoordelingen

Saus Met Pit reviews, ervaringen en beoordelingen
4780
6,9
67% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Lees onze review over Saus Met Pit

Het bedrijf Saus Met Pit is geverifieerd door ons. De webshop Saus Met Pit is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Saus Met Pit is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Saus Met Pit maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Saus Met Pit is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Saus Met Pit. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Saus Met Pit.

Geplaatst op: 03-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Service die ze aanbieden komen ze niet na

ruim een week gelden besteld en betaald via ideal.
zou dezelfde dag verstuurd worden want het was voor 15.00 uur.
niets ontvangen na 4 of 5 dagen mail gestuurd geen reactie dan nog eens gemeld via de site contact opgenomen nog steeds geen reactie

Geplaatst op: 20-02-2024
Laatst bewerkt op: 20-02-2024
Geschreven door: Jacob K.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niks geleverd en geen contact mogelijk

Paar dagen geleden iets besteld en via ideal netjes betaald. Tot en met vandaag niks vernomen van het bedrijf en op email wordt niet gereageerd.
Ben bang dat ik mn geld kwijt ben helaas.

Geplaatst op: 14-02-2024
Laatst bewerkt op: 14-02-2024
Geschreven door: Menno D.

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Duurt lang

Hoi ik wacht al een week op mijn pakketje waar 1 tot max 2 werkdagen wordt beloofd. Onderhand paar mailtjes gestuurd maar geen antwoord.. hoop het binnenkort te ontvangen

Geplaatst op: 12-06-2023
Laatst bewerkt op: 12-06-2023
Geschreven door: Jesse

6 / 10
5/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Moeilijk bereikbaar

Bestelling is kapot binnen gekomen en ze zijn erg moeilijk bereikbaar.

Sausjes zijn wel lekker wand eerste keer bestelling ging goed 2 de keer niet helaas.

Geplaatst op: 03-05-2023
Laatst bewerkt op: 03-05-2023
Geschreven door: Zoe

6 / 10
4/5 2/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede shopervaring.

Blij met deze sauzen. Goede levering, vriendelijke klantenservice en sauzen smaken goed. Had mijn adres verkeerd ingetypt maar na een mailtje hebben ze dat goed opgelost.

Geplaatst op: 26-01-2023
Laatst bewerkt op: 26-01-2023
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle levering & goed verpakt

Het steunen van kleine ondernemers is altijd goed. Hoge kwaliteit producten, dat proef je gelijk

Geplaatst op: 10-11-2022
Laatst bewerkt op: 10-11-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Saus Met Pit
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Hapjescateraar.nl logo
Hapjescateraar.nl
2 beoordelingen
7
Fuelyourbody.nl logo
Fuelyourbody.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Saus Met Pit een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Saus Met Pit. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,9 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Saus Met Pit actief?

Saus Met Pit is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Saus Met Pit reviews? Dan kun je naar de website van Saus Met Pit gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie