Sailing2gether logo

Sailing2gether reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Sailing2gether reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over sailing2gether.nl

Sailing2gether is geverifieerd door ons expert team. De webshop Sailing2gether bestaat al sinds 2013 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Sailing2gether lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Sailing2gether. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van sailing2gether.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van sailing2gether.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Sailing2gether.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige reizen

Erg leuke reizen. We houden allemaal erg van varen en we zochten nog naar een unieke vakantie en toen kwamen we hier uit. Super leuke vakantie gehad en we hebben ons allemaal erg goed vermaakt.

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 05-07-2021
Geschreven door: Jorn V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Sailing2gether


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Center Parcs logo
Center Parcs
13 beoordelingen
6,9
Shoestring logo
Shoestring
2 beoordelingen
10
Bajabikes.eu logo
Bajabikes.eu
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Sailing2gether een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Sailing2gether. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Sailing2gether actief?

Sailing2gether is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , groepsreizen en themareizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Sailing2gether reviews? Dan kun je naar de website van Sailing2gether gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie