Runnersworld.nl logo

Runnersworld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Runnersworld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1894
Runnersworld.nl logo
Website
runnersworld.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Runnersworld.nl

Runnersworld.nl is een bekende naam onder hardlopers. Runnersworld heeft niet alleen winkels door heel Nederland met een groot productaanbod, maar biedt ook loopgroepen aan door het hele land evenals trainingsschema's voor hardlopers van alle niveau's. Wil je graag meer weten over beoordelingen van Runnersworld.nl voordat je besluit om hier een aankoop te doen? Wij hebben de reviews van Runnersworld.nl op een rij gezet, zodat jij een goed geïnformeerde beslissing kunt maken. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Runnersworld.nl te kopen.

Over Runnersworld.nl

Runnersworld is ontstaan in 1988 toen eigenaren van sportwinkels en fanatieke hardlopers besloten om de krachten te bundelen. Ze namen het besluit om een winkelformule van hardloopspeciaalzaken op te zetten, genaamd Runnersworld. Deze formule groeide snel over de jaren, samen met de groeiende populariteit van hardlopen. Niet alleen heb je de keuze uit een ruim productassortiment, ook de adviesfunctie van Runnersworld.nl is steeds belangrijker. Over de jaren is Runnersworld.nl uitgegroeid tot een bekende en toonaangevende naam met winkels in heel Nederland. Wat Runnersworld.nl onderscheidt is de mogelijkheid tot het stellen van vragen over trainingen, wedstrijden en uitrusting. Zo kun je hier terecht voor bijvoorbeeld een geavanceerde loop- en voetanalyse met video.

Waarom kiezen voor Runnersworld.nl

Bij Runnersworld.nl werken ervaren hardlopers. Hierdoor kunnen de medewerkers je voorzien van een geschikt advies en alle andere informatie die je nodig hebt. Zowel beginnende als gevorderde lopers kunnen al hun vragen aan de specialisten stellen. Het ruime productaanbod bestaat onder andere uit hardloopschoenen, hardloopkleding en sportbh's. Daarnaast richt Runnersworld zich op hun adviserende rol en maakt de hardloopwinkel gebruik van loopanalyse om je aan hardloopschoenen te helpen die bij jou passen. De loopanalyse bestaat allereerst uit een inspectie van je oude hardloopschoenen. Door te kijken naar het slijtagepatroon van je oude schoenen, jouw persoonlijke doelen te bespreken en een videoanalyse te maken van je loopstijl is het mogelijk om de beste schoen te selecteren.

Is Runnersworld.nl betrouwbaar?

Runnersworld is door haar klanten 7 keer uitgeroepen tot de Beste Winkelketen Sport: in 2007, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014 en 2018. De fysieke winkels vind je door heel Nederland. Runnersworld maakt deel uit van Euretco. Dit bedrijf werkt samen met ongeveer 1.900 francisenemers en ondernemers die gezamenlijk bijna 2.750 winkels runnen in diverse branches. Samen zijn deze ondernemers goed voor een omzet van €2,3 miljard.

Klantenservice en klachten

Runnersworld.nl helpt klanten graag bij het vinden van de juiste hardloopschoen. Met de juiste schoenen geniet je van meer loopplezier, verbeteren je sportieve prestaties en verklein je de kans op blessures. Je kan dan ook altijd een van de winkels inlopen voor een persoonlijk advies of vragen. Daarnaast kun je contact opnemen met de klantenservice van Runnersworld.nl door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mail te sturen. Wanneer je een vraag hebt voor een specifieke Runnersworld winkel kun je deze selecteren onder expert of vestiging.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij hardloopschoenen of kleding gekocht bij Runnersworld.nl? Deel dan jouw ervaring met bezoekers van deze pagina. Zo help jij anderen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je van het assortiment vindt, hoe de kwaliteit van je aankoop je bevalt en of je tevreden bent met de manier waarop je geholpen bent door een Runnersworld medewerker.

Reviews over Runnersworld.nl

Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7
Bergfreunde logo
Bergfreunde
3 beoordelingen
6,3
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Runnersworld.nl

Runnersworld.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Runnersworld.nl bestaat al sinds 1995 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Runnersworld.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Runnersworld.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van runnersworld.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van runnersworld.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Runnersworld.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Echt een top service

Deze winkel biedt echt een top service aan hun klanten. Er wordt altijd actief mee gedacht aan een oplossing als er een probleem is. Tijdens de fietstocht was ik mijn oplader kwijt dus had ik een nieuwe nodig en deze heb er zo bij gekregen. Super!

Geplaatst op: 12-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Renske P.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Runnersworld.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7
Bergfreunde logo
Bergfreunde
3 beoordelingen
6,3
Tennis-Point logo
Tennis-Point
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Runnersworld.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Runnersworld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Runnersworld.nl actief?

Runnersworld.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Runnersworld.nl reviews? Dan kun je naar de website van Runnersworld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie