Rozenkelim.nl logo

Rozenkelim.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Rozenkelim.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1892
Rozenkelim.nl logo
Website
rozenkelim.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Rozenkelim.nl

Een mooi vloerkleed kan een ruimte transformeren van een leeg blad naar een heus verhaal. Een vloerkleed met een geschiedenis spreekt dan ook vaak tot de verbeelding. Een bedrijf dat dergelijke producten op de markt brengt is Rozenkelim.nl. Ben jij op zoek naar reviews over en beoordelingen van Rozenkelim.nl? Dan zit je bij ons aan het juiste adres. Op deze webpagina hebben wij reviews, ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Rozenkelim.nl op een rij gezet. Zo weet jij op voorhand waar je aan begint!

Over Rozenkelim.nl

Rozenkelim.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van zogenaamde rozenkelims. Een rozenkelim is een type vloerkleed dat zijn naam dankt aan het feit dat er in het patroon altijd rozen zijn verwerkt. Typisch zijn bonte en sprekende kleuren en het is altijd met de hand geweven. Het ideale vloerkleed dus voor een authentieke en bijzondere sfeer in eender welke ruimte. Het verhaal van Rozenkelim.nl begint in 2003 wanneer Jeroen Slokker op het Turkse schiereiland Datca verliefd wordt op de streek. Hij koopt er een vakantiehuis en enkele jaren later stuit hij op rozenkelims uit Moldavië. Slokker brengt deze vloerkleden op de markt in Nederland en binnen enkele jaren is het een groot succes. Rozenkelim.nl steunt daarbij vooral op een paar simpele pijlers. Aandacht voor de klant, een grote flexibiliteit, soepelheid in de verkoop en een authentiek product. Zo is elk kleed in het aanbod van Rozenkelim.nl uniek en heeft zo goed als elke rozenkelim al een heel leven achter de rug. De vloerkleden zijn immers tussen de vijf en de honderdvijftig jaar oud.

Waarom kiezen voor Rozenkelim.nl?

De website van Rozenkelim.nl is opgedeeld in de volgende categorieën: vloerkleden, verwacht, maatwerk, onderhoud, kussens, hamamdoek, badmatten, poefen en meubels. Naast de core business van de rozenkelims vind je dus ook heel wat nauw verwante accessoires op de website. De flexibiliteit van Rozenkelim.nl komt terug in het feit dat je jouw specifieke wensen door kunt geven qua kleur en patroon. Het netwerk van Rozenkelim.nl zet zich dan aan het werk om jouw fit terug te vinden. Daarnaast kan je ook een patchwork rozenkelim laten maken die helemaal jouw smaak is. Heb je een keuze kunnen maken tussen het ruime aanbod? Dan kan je betalen met iDeal, met Mastercard, Visa, PayPal, Klarna, Bancontact of gewoon een bankoverschrijving. Wat de levering betreft wordt er altijd een dag met je afgesproken. Er geldt trouwens ook een niet goed, geld terug garantie. Zo kan je jouw vloerkleed eerst even thuis uittesten of eventueel komen bekijken in de showroom voor je een finale beslissing maakt.

Is Rozenkelim.nl betrouwbaar?

De website van Rozenkelim.nl is er alleszins eentje die het nodige vertrouwen uitstraalt. Er wordt gewerkt met een beveiligde SSL-verbinding, je vindt meteen de relevante bedrijfsinformatie zoals KvK-nummer, btw nummer en adres van de hoofdzetel, er zijn algemene voorwaarden en Rozenkelim.nl beschikt over een eigen klantenservice. Daarnaast beschikt de webshop ook over een eigen showroom en diverse social media kanalen. Dat verkleint de kansen al drastisch dat er iets verdacht aan de hand zou zijn. Ten slotte is het ook zo dat Rozenkelim.nl een gecertificeerd lid is van het online keurmerk Stichting Thuiswinkel Waarborg. Er is dan ook maar één conclusie: Rozenkelim.nl is een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Staat het antwoord op jouw zorgen niet tussen de veelgestelde vragen? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice bij vragen en/of problemen. Dat kan door een afspraak te maken bij de showroom, door te mailen naar de klantenservice, door telefonisch contact op te nemen, door het contactformulier op de website in te vullen of door de live chat op de website te gebruiken. De klantenservice is op elke werkdag bereikbaar. Heb je een klacht? Dan kan je ofwel de klantenservice contacteren of de dienst bemiddeling van het keurmerk Stichting Thuiswinkel Waarborg aanschrijven.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een rozenkelim van Rozenkelim.nl? Dan ben jij natuurlijk goed geplaatst om een review te schrijven over Rozenkelim.nl waarin jouw ervaringen zijn verwerkt. Hoe zou je de prijs-kwaliteitsverhouding van de rozenkelims beoordelen? Ben je tevreden met jouw aankoop? Was de levertijd naar verwachting? Helpt de klantenservice van Rozenkelim.nl je vriendelijk en kordaat verder? Zou je de diensten van deze webshop aan derden aanraden? Schrijf op deze pagina een review over Rozenkelim.nl en vertel toekomstige bezoekers aan de hand van jouw ervaringen wat ze kunnen verwachten.

Reviews over Rozenkelim.nl
Gerelateerde bedrijven
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Coppens warenhuis logo
Coppens warenhuis
1 beoordeling
10
Karpet24 logo
Karpet24
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Rozenkelim.nl

Ons team van experts heeft Rozenkelim.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Rozenkelim.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Rozenkelim.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Rozenkelim.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van rozenkelim.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Rozenkelim.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie kleding

Deze website heeft erg veel mooie kleren en biedt een erg goede service. Wel jammer dat de website wat aan de slome kant is maar dit kan ook aan mij liggen. Voor de rest prima!

Geplaatst op: 27-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jayden S.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rozenkelim.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tuindoek.nl logo
Tuindoek.nl
1 beoordeling
10
Coppens warenhuis logo
Coppens warenhuis
1 beoordeling
10
Karpet24 logo
Karpet24
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rozenkelim.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Rozenkelim.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rozenkelim.nl actief?

Rozenkelim.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires en meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rozenkelim.nl reviews? Dan kun je naar de website van Rozenkelim.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie