Rozen.nl logo

Rozen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Rozen.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4549
Rozen.nl logo
Website
rozen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Rozen.nl

Op zoek naar een prachtig boeket rozen? Je vindt het handig om de bloemen online te bestellen? Dan ben je misschien van plan om dit te doen bij Rozen.nl. Je zacht al prachtige blauwe of witte rozen of je hebt een leuk idee om iemand anders rozen cadeau te doen. Maar voordat je daadwerkelijk bestelt en betaalt, kijk je toch nog even naar de ervaringen van andere klanten. Wat zeggen zij in hun recensies over Rozen.nl? Krijgt dit bedrijf wel positieve beoordelingen? Zeker als het om bloemen, gaat, wil je wel kwaliteit en mag je er natuurlijk vanuit gaan dat een bos minstens een week mooi staat te stralen. Andere consumenten vertellen in hun reviews hoe dit werkt bij Rozen.nl en of het wel of geen goed idee is om bij deze webshop te bestellen. De ervaringen zijn al door ons verzameld, dus je vindt ze hier handig op een rijtje.

Over Rozen.nl

De eigenaar van Rozen.nl is Martin Wubben. Hij is een zoon van een kweker. Hij werkt al zijn hele leven in de inkoop en verkoop van bloemen. Daarbij gaat het vooral om export naar verschillende landen in de hele wereld. Martin heeft daarom elke dag wel contact met kwekers. Hij bezoekt verder regelmatig beurzen en shows. Dan zoekt hij vooral naar nieuwe soorten en kleuren. Volgens Wubben is de roos de onbetwiste koningin van de bloemen. Hij vindt het niet kunnen dat juist deze bloem in Nederland zo slecht te verkrijgen is. De beste en mooiste rozen gaan vooral naar het buitenland. Dit moest veranderen volgens Martin. De webshop voorziet in deze behoefte en garandeert jou als klant dat je ook hier in Nederland mooie rozen bezorgd kunt krijgen. Martin werkt alleen met kwekers als hij zeker weet dat hij achter hun kwaliteit kan staan. Hij werkt niet met lokale bloemisten, maar alles wordt verzonden vanaf zijn eigen locatie op de bloemenveiling in Naaldwijk.

Waarom kiezen voor Rozen.nl

Kiezen voor Rozen.nl biedt je veel voordelen. Zo mag je de bestelling achteraf betalen. Zeker bij bloemen is dat best fijn. Dan kun je eerst checken of de rozen wel in goede staat bij jou zijn aangekomen. Omdat Rozen.nl aangeeft een leverancier met verstand van zaken te zijn, garanderen ze je dat de rozen lang mooi blijven. Er wordt niet met voorraden gewerkt, maar de bloemen komen elke dag vers van de veiling en direct van de kweker. Verder koop je bij deze winkel alleen rozen van Nederlandse kwekers, waardoor je extra duurzaam bezig bent. Verder is het prettig dat je bloemen snel bezorgd kunnen worden. Bestel je voor ongeveer 11:00 uur, dan kunnen de rozen zelfs dezelfde avond al bij jou in de vaas staan. Ook spoedbestellingen behoren tot de mogelijke opties. Wil je zeker weten dat de rozen er op een bepaalde dag zijn, dan kun je daar voor een extra bedrag garantie op nemen. Rozen is specialist in het verkopen van rozen. Het assortiment is ruim en altijd vers. Kijk je rond op de website, dan zie je dat er veel soorten en veel kleuren verkrijgbaar zijn. Ook is het mogelijk om rozenblaadjes of extra accessoires te bestellen.

Is Rozen.nl betrouwbaar?

Rozen.nl is een betrouwbaar bedrijf. De rozen worden in Nederland gekweekt en gaan rechtstreeks van de veiling naar jou als klant. De shop bezit het keurmerk van een veilige webshop en is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kunt op een groot aantal verschillende manieren contact opnemen met de klantenservice. Er zijn al heel wat recensies geschreven over Rozen.nl. Neem je daar een kijkje, dan bevestigend deze positieve beoordelingen de betrouwbaarheid van deze online winkel.

Klantenservice en klachten

Je kunt via de online chat contact opnemen met de klantenservice. Dat is echter niet de enige manier. Ook bellen of mailen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast is deze winkel heel actief op de sociale media, dus je zou ook daar een berichtje achter kunnen laten.

Wil jij ook beoordelen?

Als jij rozen nodig hebt, dan bestel je ze automatisch bij Rozen.nl? Ben je heel tevreden over deze shop? Laat dit dan aan andere consumenten weten en schrijf een recensie over Rozen.nl. Hoe lang blijven de bloemen mooi? Werden ze snel bij je thuis bezorgd? Ook als je klachten op opmerkingen over de winkel hebt, mag je dat vermelden in je review. Op die manier help je een ander.

Reviews over Rozen.nl

Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
3 beoordelingen
9
Euroflorist logo
Euroflorist
46 beoordelingen
3,7
PLNTS.com logo
PLNTS.com
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Rozen.nl

Rozen.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Rozen.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Rozen.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Rozen.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van rozen.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van rozen.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Rozen.nl.

Geplaatst op: 10-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Rozen.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Home Meets Nature logo
Home Meets Nature
3 beoordelingen
9
Euroflorist logo
Euroflorist
46 beoordelingen
3,7
PLNTS.com logo
PLNTS.com
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rozen.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Rozen.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rozen.nl actief?

Rozen.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rozen.nl reviews? Dan kun je naar de website van Rozen.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie