ROTTLUCHT logo

ROTTLUCHT reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

ROTTLUCHT reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4824
ROTTLUCHT logo
Website
ROTTLUCHT
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen ROTTLUCHT

ROTTLUCHT is een webshop met verzorgingsproducten voor mannen, of zoals ze het zelf noemen: onderhoud voor mannen. Wil jij meer te weten komen over de verzorgingsproducten van ROTTLUCHT, dan ben je hier op het juiste adres. Lees ervaringen en beoordeling die door hun klanten zij geschreven. Spreekt dit jou aan, dan kun je een weloverwogen beslissing nemen of de producten van ROTTLUCHT ook bij jou in huis komen.

Over ROTTLUCHT

ROTTLUCHT is een Rotterdams bedrijf die sinds 2016 enkele verzorgingsproducten onder hun eigen naam verkoopt. ROTTLUCHT benoemd duidelijk dat ze geen verzorgingslijn zijn, omdat echte mannen zich niet verzorgen, maar onderhouden. Daarom verkopen ze geurwater die ze bewust geen eau de parfum noemen en zeep die zeker geen hair & bodywash mag heten. Volgens ROTTLUCHT is dit voldoende om als man een beetje voor de dag te komen. ROTTLUCHT is geen verzorgingslijn. Echte mannen verzorgen zich niet, die doen alleen aan onderhoud. ROTTLUCHT verkoopt lucht en zeep. Alles om een beetje voor de dag te komen, maar niets teveel. Dit origineel marketingconcept is met de nodige humor omkleed en bedacht door twee Rotterdamse mannen. Roon is de creatieveling en verantwoordelijk voor productontwikkeling, logo's en online reclame-uitingen. Steef verzorgt het technische gedeelte zoals het beheren en ontwikkelen van de website en de diverse marketingkanalen. Hun humorvolle motto past helemaal bij hun bedrijfsidee. ROTTLUCHT is no-nonsense en past helemaal bij het karakter van Rotterdam, maar is buiten de stad niet minder lekker. Het is geen gebakken lucht, maar een lekkere lucht.

Waarom kiezen voor ROTTLUCHT

ROTTLUCHT verkoopt een kleine selectie 'lucht' in de vorm van geurwater en aftershave en zeep in vaste of vloeibare vorm. Op ieder product is een logo in de vorm van een rat duidelijk zichtbaar. Daarnaast verkopen ze verschillende 'onderhoudsboxen' met passende namen zoals 'bankzitter', 'gladjanus', 'uitslover' en 'oude lul'. Sommige onderhoudsboxen zijn aangevuld met een handdoek. Op verzoek zullen de eigenaren een persoonlijke boodschap in het pakket toevoegen. Je kunt bovendien sokken kopen met een rattenmotief.

Is ROTTLUCHT betrouwbaar?

ROTTLUCHT is sinds 2016 gevestigd in Rotterdam en verkoopt zijn artikelen alleen online. Dit jonge bedrijf heeft nog geen prijzen of awards gewonnen en op hun website staat geen vermelding over een branchevereniging. Contact loopt via WhatsApp, email of telefonisch. Het telefoonnummer is onderaan de webpagina te vinden. In de algemene voorwaarden staat dat de klant 14 dagen de tijd heeft om de koop zonder opgave van redenen te annuleren. De werkwijze staat duidelijk omschreven.

Klantenservice en klachten

ROTTLUCHT heeft als tweemansbedrijf geen eigen klantenservice. In de algemene voorwaarden staat dat klachten bij gebreken volledig en duidelijk moeten worden gemeld. Vanaf de datum van ontvangst zal het bedrijf binnen 14 dagen reageren. Lukt dit niet, dan krijgt de klant een melding wanneer het antwoord zal volgen. Klanten kunnen bij een onbevredigde afhandeling, of direct, een melding maken bij het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant geweest bij ROTTLUCHT, dan kun je hier je beoordeling over het bedrijf en zijn producten achterlaten. Hiermee krijgen andere mensen een goed beeld over het bedrijf en kunnen ze beslissen of ze ook verzorgingsproducten van ROTTLUCHT aanschaffen. Reviews over ROTTLUCHT

Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3
KM.store logo
KM.store
1 beoordeling
10
JohnBeerens.com logo
JohnBeerens.com
3 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met ROTTLUCHT

ROTTLUCHT is geverifieerd door ons expert team. De webshop ROTTLUCHT bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ROTTLUCHT lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ROTTLUCHT. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van ROTTLUCHT is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ROTTLUCHT te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-10-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ROTTLUCHT


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3
KM.store logo
KM.store
1 beoordeling
10
JohnBeerens.com logo
JohnBeerens.com
3 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ROTTLUCHT een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ROTTLUCHT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ROTTLUCHT actief?

ROTTLUCHT is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ROTTLUCHT reviews? Dan kun je naar de website van ROTTLUCHT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie