Rosuz logo

Rosuz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Rosuz reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1890
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Rosuz

Het bedrijf Rosuz is geverifieerd door ons. De webshop Rosuz is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Rosuz is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Rosuz maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Rosuz is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Rosuz te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede communicatie

Erg fijne communicatie met het bedrijf gehad. Ze waren altijd heel vriendelijk en reageerde altijd erg snel. Ze hebben mij goed geholpen om mijn bestelling bij elkaar te stellen.

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Luna M.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rosuz


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klein & Stoer logo
Klein & Stoer
2 beoordelingen
9
DeRozeDoos logo
DeRozeDoos
2 beoordelingen
9,5
Waterpompshop logo
Waterpompshop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rosuz een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Rosuz. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rosuz actief?

Rosuz is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) bloemen en planten , cadeaus en luxury.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rosuz reviews? Dan kun je naar de website van Rosuz gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie