Rompslomp.nl logo

Rompslomp.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Rompslomp.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
465
Rompslomp.nl logo
Website
rompslomp.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Rompslomp.nl

De boekhouding en overige administratie doen: voor veel mensen geen pretje. Maar als ondernemer moet je nu eenmaal voor de belasting een boekhouding bijhouden. Tijd die je veel beter kunt gebruiken voor je eigenlijke ondernemerschap. Maar ja, daar kom je dus simpelweg niet onderuit. En facturen of offertes zal je moeten schrijven, anders komt er gewoon geen geld binnen. Wat is het dan fijn als je online een programma kunt vinden die dit vreselijke karwei voor je een stuk simpeler maakt. Daar ben jij ondertussen blijkbaar ook achter gekomen. Want waarom ben je anders op zoek naar reviews over Rompslomp.nl? Als je in zee gaat met zo’n aanbieder, dan wil je natuurlijk ook wel weten of het echt wel werkt. Je zit immers niet te wachten op nog meer administratieve rompslomp”¦ Gelukkig heb je daar de ervaringen van anderen voor, die jou meer kunnen vertellen over Rompslomp.nl. Deze beoordelingen kan je hier lezen, net alsnog wat aanvullende informatie over het bedrijf, welke wij voor je op een rijtje gezet hebben.

Over Rompslomp.nl

Uren kwijt zijn aan je administratieve zaken, bonnetjes kwijtraken en facturen die hoognodig geschreven moeten worden. Met Rompslomp regel je het allemaal heel eenvoudig. Een kind kan de was doen, zeg maar. Een onlineboekhoudprogramma, die ideaal is voor de zzp’er, sportclubs of bijvoorbeeld stichtingen en BV’s. Alles werkt eenvoudig en kan op allerlei apparaten draaien. Zelfs als app op je mobiel!

Waarom kiezen voor Rompslomp.nl

Rompslomp is een zeer compleet boekhoudpakket met veel handige tools. Zo kan je facturen maken, die direct verwerkt worden in je boekhouding. Je kunt bonnetjes inscannen en in je virtuele schoenendoos bewaren (die raak je tenminste niet meer kwijt) en ook de btw-verrekening met de belastingdienst regel je simpel via Rompslomp. Je hoeft totaal geen kennis van boekhoudkundige termen te hebben, want dat deel word je uit handen genomen. Urenadministratie, rittenadministratie of een offerte maken: het kan allemaal. Je bank koppelen aan het boekhoudpakket: kom maar op. Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of het kan simpel via dit boekhoudpakket. Handig ook dat er apps zijn voor zowel smartphone als IPhone of IPad. Waar je ook even je boekhouding wilt bijwerken, het maakt niet uit. En heb je een boekhouder? Dan kan je hem eveneens gewoon toegang geven tot jouw gegevens.

Is Rompslomp.nl betrouwbaar?

Rompslomp is gratis uit te proberen en daarmee weet je dus precies wat je aanschaft. Ga je betalen, dan heb je de keuze uit twee pakketten. Factureren en offertes maken kan je overigens onbeperkt gratis doen! Wil je graag meer van ze horen of weten dan zou je ze ook eens kunnen bezoeken via LinkedIn, Facebook, Twitter of Instagram. De persoonlijke verhalen over wie ze zijn, onder het kopje ”˜Over Ons’ op de site geeft ook een vertrouwd gevoel. Lees je de reviews, dan wordt dit nog meer versterkt.

Klantenservice en klachten

Dat een administratie goed moet gebeuren en dat dat vragen kan oproepen, dat heeft Rompslomp goed begrepen. Op heel veel vragen vind je antwoorden terug op de site. Duidelijk gerangschikt naar onderwerp. Blijf je toch met vragen zitten, dan is het uiteraard fijn om iemand persoonlijk om raad te kunnen vragen. Je kunt via de site chatten of het contactformulier invullen. Vanzelfsprekend kan je ook post versturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ook het gemak ontdekt van Rompslomp? Is boekhouden nu echt een ”˜makkie’ geworden? Is het lekker om zo snel te kunnen factureren en stroomt je geld hierdoor ook sneller binnen? Of misschien heb je juist wel klachten omdat het helemaal niet fijn werkt. Of omdat de klantenservice slecht te bereiken was? Ben je tevreden en hou je nu echt meer tijd over? Kortom: wat zijn jouw ervaringen met Rompslomp? Beveel je dit boekhoudpakket aan of raad je het anderen juist af? We zouden het fijn vinden als jij jouw ervaringen met ons zou willen delen. Vertel in jouw recensie niet alleen of je wel of niet tevreden bent, maar ook waarom. Daar hebben anderen immers veel meer aan. En wat voor jou een ramp is, kan voor een ander wel totaal geen issue zijn. Klachten kunnen voor komen. Daar ontkomt bijna niemand aan. Maar hoe je met die klachten omgaat, daar kan je als bedrijf wel iets aan doen. Dus had je een probleem met Rompslomp? Vertel dan ook hoe dit opgelost werd. Bedankt dat je jouw ervaringen met ons wilt delen, zodat het beeld van Rompslomp steeds duidelijker geschetst kan worden.

Reviews over Rompslomp.nl
Gerelateerde bedrijven
Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Rompslomp.nl

Het bedrijf Rompslomp.nl is geverifieerd door ons. De webshop rompslomp.nl is al sinds 2007 een betrouwbare partij om te bestellen. Rompslomp.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Rompslomp.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van rompslomp.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van rompslomp.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer responsive

Zeer responsieve, efficiënte, effectieve en professionele service met betrekking tot mijn btw-aangiften van de mensen van het Newcastle Support Team.

Geplaatst op: 12-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martin M.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Rompslomp.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ficsus logo
Ficsus
2 beoordelingen
9
Silvasoft logo
Silvasoft
4 beoordelingen
7,8
Visma eAccounting logo
Visma eAccounting
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rompslomp.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Rompslomp.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rompslomp.nl actief?

Rompslomp.nl is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boekhouding en administratie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rompslomp.nl reviews? Dan kun je naar de website van Rompslomp.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie