Rijpedating logo

Rijpedating reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Rijpedating reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4851
Rijpedating logo
Website
Rijpedating.com
Bezoek de website

Reviews er ervaringen Rijpedating

De zoektocht naar een partner lijkt voor sommigen als vanzelf te gaan, terwijl anderen er maar niet in lijken te slagen. Je komt niet de juiste match tegen, je hebt te weinig tijd om je op de zoektocht te concentreren of nog andere redenen kunnen ervoor zorgen dat je nog steeds alleen door het leven gaat. Via Rijpedating kun je op een snelle en laagdrempelige manier met gelijkgestemden in contact komen, maar is het ook wel echt iets voor jou? Om te weten te komen wat je van Rijpedating mag verwachten en of het echt de manier is voor jou om aan een partner te komen, kun je er hier de ervaringen van gebruikers die je al voorgingen op nalezen. Waarom vonden mensen hier wel of niet ene nieuwe liefde, hoe betrouwbaar is de website en wat zijn de mogelijkheden? Je leest alles over Rijpedating nu allemaal hier zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Over Rijpedating

Rijpedating heeft als doel om mensen die op zoek zijn naar een nieuwe partner of die, het moet gezegd zoals het is, zoeken naar een erotisch contact met elkaar in contact te brengen. Dit willen ze doen op een manier die snel, eenvoudig en volledig online kan gaan. Er is op de site zelf weinig tot niets te vinden over het team dat achter het bedrijf zit en dus ook weinig over het opzet van de website en de doelstellingen.

Waarom kiezen voor Rijpedating

Wie zich inschrijft op Rijpedating moet in de eerste plaats een online profiel aanmaken. Dit profiel bevat een foto en enkele persoonlijke gegevens zoals geslacht, leeftijd en woonplaats. Verder kun je ook een korte beschrijving geven van wie je bent en waar je naar op zoek bent. Vervolgens kom je na het aanmaken van een account terecht in de databank en is je profiel ook zichtbaar voor andere gebruikers. Zowel jij als de andere gebruikers kunnen vanaf dat ogenblik aangeven dat jullie in contact willen komen. Het gratis account biedt eerder beperkte mogelijkheden, maar dit kun je oplossen door voor een betalend account te kiezen. Bij dit laatste kom je hoger in de zoekresultaten terecht en verhoog je dus je kansen om een geschikte match op basis van jouw profiel en wensen te vinden.

Is Rijpedating betrouwbaar?

Het aanmaken van een account en het betalen van het lidmaatschap gebeuren via een betalende omgeving op de website van Rijpedating. Het bedrijf geeft aan dat de gegevens van hun leden via een beveiligde server bewaard worden en niet met derden worden gedeeld. De algemene voorwaarden zijn via de website te vinden en geven een duidelijk overzicht van wat voor gebruikers van de website wel of niet toegelaten is en wat de gevolgen zijn als iemand de richtlijnen niet volgt. Er wordt bij de veelgestelde vragen aangegeven dat er contact kan opgenomen worden met het bedrijf via een contactformulier, al is dit niet te vinden op de website voor je effectief een account hebt aangemaakt.

Klantenservice en klachten

Via de algemene voorwaarden kun je terugvinden dat Rijpedating het intellectuele eigendom is van een bedrijf met zetel in Hongarije, maar meer gegevens kun je dan weer niet terugvinden. Pas nadat je een account hebt aangemaakt, krijg je mogelijkheid om via een contactformulier je vragen te stellen of bezorgdheden te uiten. Erg toegankelijk naar contact toe lijkt de website niet en de bedrijfsgegevens worden eerder goed verborgen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al gebruik gemaakt van de mogelijkheden die Rijpedating biedt om een levenspartner of erotische ontmoeting te realiseren? Jouw ervaring en beoordeling is een meerwaarde voor iedereen die er net als jij naar op zoek is en kan ook hen helpen om een weloverwogen keuze te maken. Iedere beoordeling, echt en oprecht, wordt dan ook erg op prijs gesteld. Wil jij je ervaring met ons delen? Schrijf het nu hier neer en informeer zo anderen over hoe jij het gebruik van de website en de klantenservice ervaren hebt.

Reviews over Rijpedating

Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Cupify logo
Cupify
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Rijpedating

Rijpedating is geverifieerd door ons expert team. De webshop Rijpedating bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Rijpedating lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Rijpedating. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Rijpedating is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Rijpedating.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 07-11-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Rijpedating


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Pepper logo
Pepper
14 beoordelingen
7,2
C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Cupify logo
Cupify
3 beoordelingen
7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Rijpedating een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Rijpedating. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Rijpedating actief?

Rijpedating is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gratis dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Rijpedating reviews? Dan kun je naar de website van Rijpedating gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie