Revo Uninstaller Pro logo

Revo Uninstaller Pro reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Revo Uninstaller Pro reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2430
Revo Uninstaller Pro logo
Website
revouninstaller.com
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Revo Uninstaller Pro

Een programma van de laptop of computer verwijderen kan soms een heel gedoe zijn. Bovendien blijven er vaak ook restjes van het programma achter op jouw harde schijf die de werking van de computer kunnen verstoren. Met een softwareprogramma zoals Revo Uninstaller Pro heb je daar een oplossing voor. Maar is Revo Uninstaller Pro wel een programma dat te vertrouwen valt? Werkt het zoals ze het adverteren? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen mensen de functies? Als jij op zoek bent naar reviews over Revo Uninstaller Pro ben je hier aan het juiste adres!

Over Revo Uninstaller Pro

Revo uninstaller werd gelanceerd op 23 april 2012 en is sinds die tijd uitgegroeid tot zowat het populairste programma ter wereld om andere programma’s te verwijderen. De gewone versie is een gratis te downloaden programma, maar je kunt ook kiezen voor de professionele versie: de zogenaamde Revo Uninstaller Pro. Het verschil zit hem natuurlijk in het aantal functionaliteiten. Zo kan je met de pro versie, wat met het basismodel niet kan, ook onder andere browserextensies verwijderen. Andere extra functies zijn een gedwongen uninstall van programma’s, de optie om meerdere programma’s tegelijkertijd te verwijderen, een scan om restanten terug te vinden, een back-up systeem en ga zo maar door. Daarenboven geniet je in elke versie van gratis technische steun bij problemen of vragen. Ten slotte kan je ook nog kiezen voor de Revo Uninstaller Pro Portable. Dit biedt nog eens extra aan dat je op meerdere computers het programma kunt installeren en Revo Uninstaller Pro op een USB-stick kunt transporteren. Op die manier heb je dus een zo goed als ongekende mobiliteit met het programma.

Waarom kiezen voor Revo Uninstaller Pror?

Revo Uninstaller Pro is een populair programma geworden om andere programma’s te verwijderen omdat het goed werkt en ook gebruiksvriendelijk is. Je hebt geen grote bagage aan technische kennis nodig om met Revo Uninstaller Pro aan de slag te gaan. Bovendien vind je op de website ook heel wat informatie terug over de installatie en werking van Revo Uninstaller Pro. Naast een zeer uitgebreide FAQ waar de meeste vragen worden overlopen vind je er ook heel wat handleidingen, gebruikerstutorials en video’s die het hele proces van A tot Z met je doorlopen. Als je toch niet overtuigd bent kan je altijd gebruik maken van de 60 dagen, geld terug garantie. Als je na de eerste 60 dagen niet tevreden bent met Revo Uninstaller Pro krijg je dus jouw geld terug gestort van het bedrijf. Wil je op de hoogte blijven van alles wat er speelt in de sector en het bedrijf? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de social media-accounts van Revo Uninstaller Pro volgen. Ze beschikken over een Facebookpagina, een Twitter, een Instagram en een LinkedIn.

Is Revo Uninstaller Pro betrouwbaar?

Wanneer je een programma op jouw computer of laptop installeert is het niet meer dan logisch dat je ook wel enig zicht op de betrouwbaarheid wilt. Is Revo Uninstaller Pro betrouwbaar? Gelet op de bekendheid en het succes door de jaren heen kunnen we alvast concluderen dat er een goede basis van betrouwbaarheid is. Daarnaast is de website zelf veilig verbonden op basis van het SSL-certificaat (te zien aan het slotje in de adresbalk) en vind je ook contactgegevens terug op de website. Tevens beschikt Revo Uninstaller Pro over een eigen klantendienst en heeft het programma diverse awards gewonnen in zijn bestaan en wordt het aangeraden door toonaangevende websites als Softpedia, Windows zelf, download.com en ga zo maar door. Revo Uninstaller Pro is dus absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Heb je de FAQ doorlezen zonder het antwoord op jouw verzuchting te vinden? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantenservice bij vragen en/of problemen. Dat kan door een mailtje te sturen naar het juiste mailadres (er zijn er afhankelijk van jouw probleem verschillende) of door het contactformulier op de website in te vullen. Heb je een klacht? Ook dan kan je een mail sturen naar de klantenservice. Hier krijg je standaard binnen enkele werkdagen een antwoord op.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een trotse gebruiker van Revo Uninstaller Pro? Of heb je het programma een tijd terug ingeruild voor een ander? Hoe dan ook zijn wij benieuwd naar jouw ervaringen met Revo Uninstaller Pro. Zou jij het softwareprogramma als goed beoordelen? Helpt de klantenservice je verder? Is het hele proces dat je moet doorlopen duidelijk? Schrijf op deze pagina een review over jouw ervaringen en help een derde!

Reviews over Revo Uninstaller Pro

Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Veeam logo
Veeam
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

7,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Revo Uninstaller Pro

Het bedrijf Revo Uninstaller Pro is geverifieerd door ons. De webshop revouninstaller.com is al sinds 2007 een betrouwbare partij om te bestellen. Revo Uninstaller Pro is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Revo Uninstaller Pro maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van revouninstaller.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van revouninstaller.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
5 weken op een bestelling met bevestiging binnen 5 dagen geleverd. Nooit ontvangen!!

Nooit bestelling ontvangen. Krijgt automatische mailtjes retour en tel in België wat niet opneemt.
Zie dat ze een 9 krijgen betrouwbaar, hebben 3 mensen gereageerd dus zijn de oplichters zelf!!
Gelukkig maar €40 maar n kussentje voor mijn moeder van €. 85 haar rug dus ergens anders gekocht.

Geplaatst op: 15-09-2022
Laatst bewerkt op: 15-09-2022
Geschreven door: Nancy L.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldig goed beter dan .........

Ik had problemen in het contextmenu met dvdfab. en dat is nu opgelost. Ik was uren bezig. met dit programma was het in 5 minuten opgelost. geweldig. en voor nog veel meer andere oplossingen informatie kan je dat programma gebruiken , gewoon geweldig de beste. Ik zal het zeker kopen.

Geplaatst op: 06-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: William

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Erg fijne tool

Ik maak al super lang gebruik van deze tool en ze hebben recent ook nog de mobiele versie uit gebracht die ook erg fijn werkt. Het programma zelf is heel gebruikers vriendelijk wat ik erg waardeer!

Geplaatst op: 26-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bram B.

8 / 10
4/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Revo Uninstaller Pro


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

UnitedConsumers logo
UnitedConsumers
5 beoordelingen
8,4
Senetic logo
Senetic
2 beoordelingen
8,5
Veeam logo
Veeam
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Revo Uninstaller Pro een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Revo Uninstaller Pro. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Revo Uninstaller Pro actief?

Revo Uninstaller Pro is vooral actief in de categorie software en programmas en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) overige software en programmas.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Revo Uninstaller Pro reviews? Dan kun je naar de website van Revo Uninstaller Pro gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie