Retwist.eu logo

Retwist.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Retwist.eu reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4595
Retwist.eu logo
Website
retwist.eu
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Retwist.eu

Koolmonoxidevergiftiging is gevaarlijk en helaas komt deze vergiftiging nog erg vaak voor. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat mensen het te laat doorhebben dat koolmonoxide zich in het huis heeft gevormd. Vooral wanneer men slaapt, heeft men het niet door en kan er verstikking worden veroorzaakt met desastreuze gevolgen. Zo overlijden er jaarlijks nog veel mensen aan koolmonoxide vergiftiging. Het is dus belangrijk dat je heel snel doorhebt dat er sprake is van koolmonoxide in de woning. Dit doet je door er goede melders voor te plaatsen die de aanwezigheid van koolmonoxide snel en goed doorgeven. Het bedrijf Retwist is een echte specialist op het gebied van koolmonoxide detectie. We hebben de belangrijkste en de beste reviews voor je op een rij gezet zodat je een beeld krijgt van het bedrijf en zodat je kunt besluiten of de dienstverlening van het bedrijf goed aansluit bij je wensen.

Over Retwist.eu

Retwist is in het jaar 2017 opgericht. Het had toen niet de naam zoals het bedrijf het nu heeft, maar het heette destijds SBS Innovations. SBS verwees toen naar de achternamen van de oprichters: Arie Schuurkamp, Gerrit Bisschop en Erik Schouls. Op dat moment werd ook de naam van de eerste melder bedacht, de koolmonoxidemelder Retwist CO-Switch. Dit was een meter die ook als functie het uitzetten van de Cv-ketel had. Het bedrijf ging in het jaar 2017 in de verkoop. In 2018 was de melder in het hele land verkrijgbaar. In het jaar 2019 veranderde de naam van het bedrijf naar Retwist. In het midden van 2020 ging het bedrijf voor het eerst op Social Media. Dit had als gevolg dat het bedrijf nog groter en bekender werd. Rookmelders werden toen ook opgenomen in het assortiment. Maar alsnog staat het bedrijf niet stil en ontwikkelt het nog steeds door op allerlei melders waarmee je je thuis veiliger kunt voelen.

Waarom kiezen voor Retwist.eu

Koolmonoxide melders zijn onmisbaar in een woning als je er veilig wilt wonen. Ditzelfde geldt ook voor rookmelders. Melders zoals deze worden bij steeds meer winkels aangeboden waardoor mensen ze ook overal kopen. Het is alleen niet gegarandeerd dat deze melders ook optimaal zullen werken en dat je dan ook werkelijk veilig bent met deze melders. Zeker nu het verplicht gaat worden dat je deze melders in huis moet hebben hangen, zullen er op nog meer plekken melders te koop zijn. Het is alleen wel het veiligst als je de melders koopt bij een echte expert. En dat is precies waar je bij Retwist aan het juiste adres voor bent. Met jarenlange ervaring op het gebied van het maken van melders en het steeds verbeteren van de diensten en de producten, kun je hier uitstekend terecht voor nieuwe melders of voor advies over de melders.

Is Retwist.eu betrouwbaar?

Door de ervaring die het bedrijf heeft en de manier waarop het bedrijf zich blijft ontwikkelen en het aanbod in verschillende producten steeds blijft uitbreiden, is het zeker een bedrijf dat betrouwbaar is. Het begon allemaal met de oprichters van het bedrijf die er de schouders onder hebben gezet om een bedrijf op te richten waarbij kwaliteit bovenaan staat. Je kunt er niet alleen terecht voor de aanschaf van de producten, maar ook voor het inwinnen van advies met betrekking tot de melders en over de veiligheid.

Klantenservice en klachten

De Klantenservice is elke doordeweekse dag telefonisch bereikbaar. Zo kun je altijd terecht bij je klantenservice met je vragen en is het ook altijd mogelijk om je bestellingen te doen of vragen te stellen over de producten en over de veiligheid omtrent rook, brand en koolmonoxide. Mocht je het prettiger vinden om je vragen schriftelijk te stellen, dan kan dat door middel van het sturen van een e-mail. Je krijgt dan zo spoedig antwoord op je vragen. Alhoewel het bedrijf de uiterste best doet om alle klanten naar tevredenheid te helpen, kan het toch zijn dat je ergens een klacht over in wilt dienen. Dit kun je dan ook telefonisch of schriftelijk doen.

Wil je ook beoordelen?

Heb je al ervaring met de diensten van Retwist? Voel je dan vrij om je eigen review te schrijven en deze hier te plaatsen. Zo ben je niet alleen zelf je verhaal en je ervaring kwijt, maar help je ook anderen die nog twijfelen of ze wel of geen gebruik willen maken van de diensten van Retwist. Wees zo volledig mogelijk!

Reviews over Retwist.eu

Gerelateerde bedrijven

Superkeukens logo
Superkeukens
9 beoordelingen
6,4
BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Retwist.eu

Het bedrijf Retwist.eu is geverifieerd door ons. De webshop retwist.eu is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Retwist.eu is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Retwist.eu maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van retwist.eu is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van retwist.eu te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Retwist.eu.

Geplaatst op: 31-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Retwist.eu


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Superkeukens logo
Superkeukens
9 beoordelingen
6,4
BensonTrade logo
BensonTrade
2 beoordelingen
9
WinterSportStore.com logo
WinterSportStore.com
3 beoordelingen
7,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Retwist.eu een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Retwist.eu. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Retwist.eu actief?

Retwist.eu is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Retwist.eu reviews? Dan kun je naar de website van Retwist.eu gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie