Remescar logo

Remescar reviews, ervaringen en beoordelingen

Remescar reviews, ervaringen en beoordelingen
1884
Remescar logo
Website
Remescar
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Remescar

Op Remescar vind je hoogwaardige producten die volgens het merk zelf een essentiële aanvulling zijn op de dagelijkse huidverzorgingsroutine. Zo los je huidproblemen als slappe oogleden, wallen en donkere kringen, striae of rimpels op met de klinisch bewezen producten. Wil jij graag meer weten over de beoordelingen over Remescar? Wij hebben de recensies van Remescar voor je verzameld en op een rij gezet. Lees wat de ervaringen van anderen zijn met de producten en de service van dit bedrijf en neem een weloverwogen beslissing om bij Remescar te kopen.

Over Remescar

De producten die verkocht worden op Remescar worden ontwikkeld en vervaardigd door Sylphar. Dit is een fabrikant van cosmetische producten en medische hulpmiddelen. Sylphar is opgericht in 2008 en heeft de focus liggen op het ontwikkelen van consumentvriendelijke en innovatieve producten. Continue productinnovatie wordt verzekert door te werken met een gespecialiseerde productontwikkelingsafdeling om zo in te spelen op de karakteristieke behoeften van consumenten. Sylphar verkoopt wereldwijd diverse producten door gebruik te maken van een netwerk van gemotiveerde distributiepartners.

Waarom kiezen voor Remescar

Op Remescar shop je een uitgebreid assortiment dat onder andere bestaat uit producten voor je ogen, voor je gezicht en voor je lichaam. Zo zijn er onder andere verzorgende huidproducten zoals herstellende nachtverzorging tot instant oplossingen tegen rimpels of zichtbare poriën, littekens, huidstriemen en spataderen. Alle producten worden onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Deze onderzoeken vinden plaats op het hoofdkantoor in Deurle, België. Dit gebeurt in een gecontroleerde en gereguleerde omgeving. Het kwaliteitsbeheersysteem voldoet aan de vereisten van de normen ISO 13485 en ISO 22716.

Is Remescar betrouwbaar?

De producten die je op Remescar vind worden door Sylphar geproduceerd volgens gereguleerde fabricagepraktijken voor cosmetica. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan strenge kwaliteitscontroles. Deze verzekeren dat de producten van een onveranderlijk hoog niveau zijn. De huidverzorgingsproducten, make-up en andere cosmetische producten voldoen aan de toepasselijke wetgeving inzake medische apparatuur en cosmetische producten. De producent Sylphar is ingeschreven bij het Federal Agency for Medicines and Health Products (FAMHP). Regelmatig komen bevoegde autoriteiten langs op het hoofdkantoor voor een controle. Alle Remescar producten zijn klinisch bewezen veilig en effectief. De klinische testen worden altijd uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoekslaboratorium. Ieder lichaam is echter anders en reageert anders op crèmes en huidverzorging. Het is dus verstandig om je vooraf goed in te lezen over de reviews en ervaringen met Remescar.

Klantenservice en klachten

Heb jij een vraag over de werking van de producten of ben je benieuwd wanneer je jouw bestelling kunt verwachten? Op Remescar vind je een antwoord op de meest gestelde vragen. Ook kun je gebruiksaanwijzingen van alle producten online terugvinden. Kom je er nog steeds niet uit? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice door een contactformulier in te dienen via de website. Er is helaas geen telefoonnummer bekend. Ook de gegevens van Sylphar zijn te vinden op de contactpagina.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al eens een bestelling geplaatst bij Remescar? Heb je resultaat gezien van het gebruik van de verzorgingsproducten? Hoe snel zag je resultaat en ben je hier tevreden mee? Zou jij de producten van Remescar aanraden aan je vrienden of familie? Jouw ervaring over Remescar is erg waardevol voor nieuwe klanten die op ervaringensite.nl zoeken naar meer informatie. Door jouw beoordeling te delen help je anderen een goede keuze maken.

Reviews over Remescar
Gerelateerde bedrijven
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
1 beoordeling
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
6,2
25% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Heb op 11 mei bestelling gedaan betaald en nu in juli nog niks ontvangen meerdere mail.s gestuurd met betalings bewijzen maar helpt niet je kan ook geen tel.nr krijgen of vinden echt erg slecht. voor zo.n bedrijf dus mensen op die side niks bes

Heel slecht niks bestellen ga gewoon naar de winkel oplichters zijn het heb al meerdere keren mn geld terug gevraagd maar geen reactie echt schandalig

Geplaatst op: 12-07-2023
Laatst bewerkt op: 12-07-2023
Geschreven door: Nanny O.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg slecht.niks gekregen.geen reactie

19 Jan jl besteld en betaald.tot op heden niks gekregen.er wordt niet gereageerd op mail.erg slecht.geld foetsie.instagram staat vol met klachten.helaas te laat gelezen

Geplaatst op: 26-02-2023
Laatst bewerkt op: 26-02-2023
Geschreven door: Nicole T.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Webshop werkt niet

producten zijn oké maar webshop niet. Na 1 bestelling in november luk ik er niet in nog iets te bestellen, heb talloze malen geprobeerd, gaat gewoon niet, hoewel ik account heb en zogenaamde aanbiedingen krijg van sophie. Krijg ook geen reactie op klacht. De quotering voor het bestelproces moet dus 0 zijn, maar dit kan blijkbaar niet...Heel spijtig

Geplaatst op: 11-01-2023
Laatst bewerkt op: 11-01-2023
Geschreven door: Kristina S.

6 / 10
1/5 2/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Werkt prima

Ik maak al een tijdje gebruik van de producten en ik heb wel het idee als of het iets van effect heeft. De levering is altijd snel en ben ook zeer tevreden over de prijs.

Geplaatst op: 04-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Angelina V.

9 / 10
5/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Remescar
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
1 beoordeling
9
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5
24Pharma logo
24Pharma
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Remescar een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Remescar. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,2 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Remescar actief?

Remescar is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Remescar reviews? Dan kun je naar de website van Remescar gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie