Reisbench.nl logo

Reisbench.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Reisbench.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2249
Reisbench.nl logo
Website
Reisbench.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Reisbench.nl

Een hond in huis is niet enkel een groot plezier maar vaak ook een echt deel van de familie. Het spreekt dan ook voor zich dat je graag jouw trouwe viervoeter mee op reis neemt. Om dat te doen is een reisbench.nl wel net zo handig. Op een website als Reisbench.nl kan je dergelijke reisbenches aankopen. Maar zijn de benches veilig? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen mensen de kwaliteit van de benches? In de reviews op deze pagina lees je het antwoord op die vragen en nog veel meer!

Over Reisbench.nl

Reisbench.nl is een webshop die de focus legt op reisbenches en alles wat daarmee aanverwant is. De website zelf werd in 2012 opgericht om een breed aanbod aan reisbenches en andere toebehoren voor hondenliefhebbers aan de man te brengen. De webshop wordt uitgebaat door Kelders Kooien en is de online tak van een fysieke showroom gevestigd in Tuk bij Steenwijk waar je ter plekke de kwaliteit van de producten kunt gaan testen. Met die rijke ervaring spreekt het voor zich dat je ook altijd bij de klantendienst van de onderneming terecht kunt voor professioneel advies aangaande de juiste bench voor jouw viervoeter. Bovendien vind je op de website ook heel wat informatie terug in de vorm van blogberichten. Het team achter de website is dan ook persoonlijk gepassioneerd door het welzijn van honden.

Waarom kiezen voor Reisbench.nl?

Op de webwinkel van Reisbench.nl vind je niet alleen reisbenches terug maar ook een groot assortiment aan puppyrennen, gewone hondenbenches en nog heel wat andere hondenbenodigdheden voor zowel volwassen honden als puppy’s. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: hond op reis, hond in en om het huis, hond en fiets, hond in auto, trainingsartikelen, werpkisten, blog en ten slotte de aanbiedingen. Ben je naar een specifiek merk, type of afmeting op zoek? Dan kan je een trefwoord intikken in de zoekbalk op de website. Natuurlijk wacht je niet graag al te lang op een geplaatste bestelling. Bij Reisbench.nl kan je er dan ook zeker van zijn dat bestellingen voor 16 uur nog dezelfde dag verzonden worden. Dat betekent dat je ze in de regel reeds de volgende dag aan de deur ontvangt. Verzending is bij Reisbench.nl altijd gratis vanaf een orderbedrag van 35 euro. Ten slotte krijg je altijd 14 dagen de tijd om gebruik te maken van het retourrecht als je toch niet tevreden bent.

Is Reisbench.nl betrouwbaar?

Reisbench.nl is een website die al sinds 2012 actief is binnen de sector en bovendien ook een fysieke showroom heeft waar je voor heel wat artikelen terecht kunt. De website beschikt over een eigen klantenservice en heeft heel wat bedrijfs- en contactgegevens op de home page staan. Bovendien vind je op de webshop reviews van hun klanten terug en is de verbinding met de website veilig. Dit kan je zien aan het slotje in de adresbalk. Bij Reisbench.nl kan je veilig betalen op heel wat verschillende manieren. Betalen kan bij Reisbench.nl via iDeal, met Sofort, met krediertkaart, met Bancontact, met cash en met Klarna achteraf betalen. Ten slotte is het bedrijf ook aangesloten bij het gekende keurmerk WebwinkelKeur. Je hoeft er dus niet over te twijfelen: Reisbench.nl is absoluut een betrouwbare webwinkel.

Klantenservice en klachten

Het is vanzelfsprekend altijd mogelijk dat je als eigenaar van een viervoeter met een vraag zit. Kan de website die niet voor je oplossen? Dan zijn er gelukkig heel wat manieren om in contact te komen met de klantenservice. Zo vind je op de webwinkel een contactformulier terug. Alternatief kan je een mail sturen of telefonisch contact opnemen. Het is ook mogelijk om een brief te sturen of via WhatsApp een berichtje te sturen. Op werkdagen mag je binnen enkele uren een antwoord van de klantendienst verwachten. Bij klachten stuur je best alle informatie per mail of via het contactformulier door. Een andere mogelijkheid is om jouw klacht neer te leggen bij de dienst bemiddeling van WebwinkelKeur.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij jouw reisbench.nl of iets anders bij Reisbench.nl? Dan kan je een grote dienst bewijzen aan de baasjes van andere viervoeters. Schrijf op deze pagina jouw review over Reisbench.nl en geef jouw mening. Hoe zou je de kwaliteit van de benches beoordelen? Heb je toevallig contact gehad met de klantenservice? Hoe zit het met de levertijd? Is het aanbod groot genoeg? Zou je opnieuw kiezen voor Reisbench.nl of net niet?

Reviews over Reisbench.nl

Gerelateerde bedrijven

A2koi logo
A2koi
1 beoordeling
10
Vivara logo
Vivara
2 beoordelingen
6
PupJoy logo
PupJoy
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Reisbench.nl

Reisbench.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Reisbench.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Reisbench.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Reisbench.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Reisbench.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Reisbench.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Reisbench.nl.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende kwaliteit

Kooi van uitstekende kwaliteit die op een avond laat werd besteld, de volgende ochtend werd verzonden en de volgende dag werd afgeleverd. Uitstekende service allround.

Geplaatst op: 05-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Liz V.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Reisbench.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

A2koi logo
A2koi
1 beoordeling
10
Vivara logo
Vivara
2 beoordelingen
6
PupJoy logo
PupJoy
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reisbench.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Reisbench.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Reisbench.nl actief?

Reisbench.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Reisbench.nl reviews? Dan kun je naar de website van Reisbench.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie