Reebok logo

Reebok reviews, ervaringen en beoordelingen

Reebok reviews, ervaringen en beoordelingen
2391
Reebok logo
Website
Reebok
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen Reebok

Vooraleer je met een nieuw bedrijf in zee gaat, ga je eerst na hoe betrouwbaar het is. Met Reebok investeer je in een actieve levensstijl — met een uitgebreid assortiment aan sportkleding en -schoenen baan je je in no-time een weg naar buiten. Hoe gaat Reebok juist te werk? Wat kan je verwachten van Reebok’s diensten? Waarin onderscheidt Reebok zich? Het zijn belangrijke vragen, die je best meeneemt in je overweging. Je weegt het niet alleen af — op basis van representatieve ervaringen verkrijg je straks een duidelijk beeld in wat Reebok voor je kan betekenen.

Over Reebok

Reebok heeft haar naam en snelheid allesbehalve gestolen — het is Afrikaans voor antilope. Reebok kent een rijke geschiedenis, met een oorsprong omstreeks 1895. Het familiebedrijf J.W. Foster & Sons bedacht een eerste uitvoering spikes. Niet veel later grepen ze de kans het ontwerp van exclusieve sportschoenen aan te gaan en dit naar aanleiding van de Olympische Zomerspelen (Parijs, 1924). 1958 — twee kleinkinderen stichtten een nieuw bedrijf onder naam van Reebok. Rondom de jaren ’80 kreeg Reebok aanzien binnen het internationale handelswezen. Het merk groeide in populariteit én omvang. Sinds 2006 behoort Reebok tot Adidas en vandaag de dag staan ze samen sterker dan ooit. Vandaag de dag telt het bedrijf 2.500 filialen, exclusief een overige 13.000 franchisewinkels.

Waarom kiezen voor Reebok

Reebok straalt een modern en luxueus karakter uit. Het aanbod lijkt wel eindeloos, en is het zelfs bijna. Naast een scala aan klassiekers onder het schoeisel, vind je er kleding en accessoires terug binnen de categorieën van crosstraining, boxing, fitness, hardlopen, wandelen, yoga en nog ontzettend veel meer. Je kiest tussen verscheidene collecties, die regelmatig in samenwerking gelanceerd worden. Denk hierbij aan bekende figuren zoals artiesten, influencers en overige affiliates. Reebok verspreidt haar filosofie via talrijke kanalen en op deze manier beweegt werkelijk iedereen mee. Bij Reebok wordt er ingezet op een duurzame, innovatieve aanpak. Deze overwegingen worden voortdurend aangescherpt vanuit on-site onderzoek. Reebok werkte een zekere strategie uit — Own The Game. Het omvat heldere stap- en bouwstenen met oog op 2025 en verder. Een vlekkeloze transparantie en succesvolle energie-, water- en afvalbesparende initiatieven werden doorheen 2020 bereikt. Reebok’s visie focust nu op mensenrechten, alsook een uitmuntende klimaatneutraliteit.

Is Reebok betrouwbaar?

Vraag het gerust na binnen je naaste omgeving — Reebok is werkelijk overal gekend en geliefd. De hoogstaande kwaliteit aan materialen en service gaat niet verloren. Het gaat om een investering waar je veel voor terugkrijgt. Huidige consumenten zijn alvast erg tevreden. Nu is het aan jou, het zelf te ontdekken.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Wens je een klacht aan te kaarten? Een uitgebreide lijst met vraag-en-antwoord helpt je verder op weg. Niet gevonden wat je zocht? Een gespecialiseerd team van medewerkers ondersteunt je telefonisch, of via WhatsApp.

Wil jij ook beoordelen?

Op basis van beoordelingen en ervaringen kwam je meer te weten over Reebok. Je ondervond wat het aanbod voor je kan betekenen en in welke mate je rekent op betrouwbaarheid. Heb je ondertussen ervaring met Reebok en pen je graag een eigen recensie neer? Dit kan zeker — het helpt anderen opnieuw verder.

Reviews over Reebok
Gerelateerde bedrijven
Sloffen-webshop.nl logo
Sloffen-webshop.nl
2 beoordelingen
9
Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
3 beoordelingen
9,3
Yours Clothing logo
Yours Clothing
26 beoordelingen
4,1
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Reebok

Reebok is geverifieerd door ons expert team. De webshop Reebok bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Reebok lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Reebok. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Reebok is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Reebok te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fantastische loopband

De loopband van Reebok is fantastisch. Ik heb onlangs een Reebok-loopband gekocht en ik ben er dol op. Hij is makkelijk op te vouwen en op te bergen, werkt prima. Mijn favoriete machine in huis. Alles wat met hardlopen te maken heeft, doen ze geweldig.

Geplaatst op: 08-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alexander B.

8 / 10
3/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Reebok
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Sloffen-webshop.nl logo
Sloffen-webshop.nl
2 beoordelingen
9
Soccerfanshop logo
Soccerfanshop
3 beoordelingen
9,3
Yours Clothing logo
Yours Clothing
26 beoordelingen
4,1
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Reebok een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Reebok. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Reebok actief?

Reebok is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels en sportkleding.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Reebok reviews? Dan kun je naar de website van Reebok gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie