Qurrent logo

Qurrent reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Qurrent reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Qurrent logo
Website
Qurrent
Categorie
Energie aanbieders

Qurrent ervaringen

Ben jij opzoek naar Qurrent ervaringen? Als je opzoek gaat naar een nieuwe energieleverancier wil je wel zeker weten dat deze nakomt wat er wordt beloofd. Bij problemen veracht je dan ook zeker op een perfect klantenservivce welke ten alle tijden voor je klaar staat. Eigenlijk ken je in de periode van problemen je energieleverancier het beste. Heb jij nou al Qurrent ervaringen? Plaats deze dan voor andere consumenten zodat zij weten waaraan ze beginnen. Ben jij opzoek naar Qurrent ervaringen? Lees hieronder alle Qurrent ervaringen van andere consumenten en wees goed voorbereid.

Over Qurrent

Qurrent is in 2006 opgericht met het doel om consumenten zo min mogelijk energie te laten verbruiken. Hierbij gaat het dus niet om de verdiensten, maar het bedrijf staat hiermee voor een groen en energiebewuste wereld. Slimmer, verantwoord en goedkoper met energie omgaan? Qurrent biedt een duurzame en energieneutrale samenleving. Zo koop je groene energie voor de laagste inkoopprijs in, omdat Qurrent geen winst hoef te maken op enerige. Maar kan je er ook voor kiezen om je eigen energie op te wekken.

Zelf energie opwekken bij Qurrent

Qurrent doet er alles aan om de samenleving zo groen mogelijk te krijgen en daarom biedt het naast groene energie ook de mogelijkheid om zelf stroom op t wekken. Zo kan je bij Qurrent ervoor kiezen om zonnepanelen en/of zonneboiler te laten plaatsen waarmee je jouw eigen energie opwekt. Hiermee draag je mee aan een groener millieu, maar denk je ook nog eens aan je eigen portomonee. Daarnaast krijg je op het plaatsen van de energiepanelen 21% btw terug en heb je volledig inzicht in je opgwekte energie!

Qurrent Qbox

Wil je energie besparen dan moet je eerst weten waar het vebruik naartoe gaat. Doormiddel van de Qurrent Qbox kan je jou energieverbruik handig monitoren waardoor je precies weet hoeveel je verbruikt en aan wat. Wek je daarnaast je eigen energie op dan kan je ook nog eens het gewonnen energie terug zien.

Gerelateerde bedrijven

C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Petplan logo
Petplan
13 beoordelingen
8,3
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
35 beoordelingen
3,2
7,5
77% zou hier weer kopen
31 beoordelingen
Ervaringen met Qurrent

Qurrent is geverifieerd door ons expert team. De webshop Qurrent bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Qurrent lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Qurrent. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Qurrent is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Qurrent te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Voordelig

Super voordelig met de 175 korting via een vergelijker!

Geplaatst op: 06-10-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Saskia D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
175 euro korting

Overgestapt via een een vergelijker (wel op hun site) en kreeg 175 euro welkomstkorting. Super bedrijf bij de overstap!

Geplaatst op: 18-09-2017
Laatst bewerkt op: 09-07-2021
Geschreven door: D

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super tevreden

Afgelopen weekend bij vrienden geweest welke waren overgestapt naar Qurrent. Zij vertelde mij erover en ik werd toch wat nieuwsgierig. Thuis meteen vergeleken en ook ik kon redelijk wat besparen en groene energie afnemen. Dit gedaan en alles is goed verwerkt. Super blij mee en kan dan nu ook zeggen dat ik bijdraag een een groener Nederland!

Geplaatst op: 13-03-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: D B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Alles in orde

Na een jaar kreeg ik netjes de jaarafrekening. Volgens mij wel een klein beetje aan de late kant, maar dat hindert voor ons niet. Kreeg wel netjes optijd een belletje dat het contract verliep en of ik hem wou verlengen. Wel erg fijn want de prijzen van een vast contract zijn lager dan een variabel pakket.

Geplaatst op: 01-06-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: D V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed klantenservice

Qurrent is groen en dat is de reden dat ik ben overgestapt. Moet zeggen dat ik erg te spreken ben over de telefonische hulp.

Geplaatst op: 17-05-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bianca

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Omdat we groen wouden

Wij hebben het contract bij Nuon opgezegd ondanks de korting welke we daar hadden opgebouwd, omdat we nu echt 100% groen wouden zijn we verder gaan kijken. Hier kwam Qurrent echt als beste naar voren! Aanvragen is allemaal goed en super verlopen

Geplaatst op: 12-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Maurice W.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overstap ging goed

Ik en mijn man hebben afgelopen maand de overstap bij Qurrent aangevraagd. Nadat we de inschatting kregen hebben we telefonisch contact gehad, omdat deze toch wat hoog was. Een fijn persoon aan de lijn welke ons goed heeft begeleid. Ben benieuwd hoe de jaar afrekening is, maar alles zit er tot nu toe top uit!

Geplaatst op: 01-09-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bojoura

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Logische keuze

Voor mij was de keuze voor Qurrent logisch! Ik wou een groene stroomleverancier en qurrent voldoet daaraan. Qurrent werkt tenminste niet met die certificaten welke niet te controleren zjin. Qurrent heeft gewoon 100% groen en thats it!

Qurrent maakt geen winst op het verkopen van stroom waardoor ze gewoon 100% groene stroom willen en kunnen leveren. De vastrechtprijs is wel hoog, maar hier verdient Qurrent aan! Ik betaal liever een hoge vastrechtprijs en koop voor inkoopprijs me energie.

Geplaatst op: 16-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: K.P P.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
100% groen en goedkoop

Titel zegt genoeg. Het is 100% groen en wij hoorde zoveel op de radio dat ze acties hadden dat we er niet omheen konden. Overgestapt en hebben nu dus qurrent naar alle tevredenheid.

Geplaatst op: 12-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ruben

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoopste prijs

Eerlijk is eerlijk we zijn overgestapt wegens de prijs en neit eesn omdat Qurrent 100% groene stroom aanbod. Toch heeft dit natuurlijk ook bij ons de voorkeur waardoor we met volle overtuiging naar Qurrent zijn overgestapt. Alles is goed gegaan en zonder problemen.

Geplaatst op: 16-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: D H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top goede actie die 50 euro welkomstbonus

Ben net overgestapt naar Qurrent, omdat het als een van de weinige echt groene energieleveranciers is. Nu kreeg ik ook nog 50 euro welkomstbonus op een 1 jaar vast abonnement.

Ben weer voorzien van een jaar :D

Geplaatst op: 23-03-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer tevreden over Qurrent

Hoi allemaal,

Wij zijn sinds September naar Qurrent overgestapt en zeer tevreden. In het begin ging de eerst incasso nog fout, maar hier hebben we contact over gezocht en na dit telefonisch besproken te hebben is alles goed gegaan.

Zelf hebben wij jaren lang gebruik gemaakt van Nuon, maar wouden wij graag naar een echt groen energie bedrijf overstappen en daar voldeed Qurrent 100% aan.

Geplaatst op: 07-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jan-Willem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Groenste aanbieder

In vergelijking met alle andere aanbieders is Qurrent wel de beste. Ik had een vergelijking gedaan en wat prijs en groene energie productie zijn ze verreweg de beste. Helemaal blij met mijn keuze.

Geplaatst op: 28-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Yvonne J.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Eindafrekening in eerst instantie niet goed

Lange tijd had ik het probleem dat de meterstanden welke volgens mij door Stedin werden opgenomen niet goed waren bij Qurrent. Hierdoor was mijn jaarrekening niet goed. Ik heb hier telefonisch contact en ze wisten in eerste instantie niet waar het fout was gegaan. Later ben ik teruggebeld en werd ik gerust gesteld dat het aangepast ging worden.

Beetje slordig dat de eindafrekening niet goed is, maar wel keurig opgelosd

Geplaatst op: 11-11-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: B B.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Goed leverancier.

Net overgestapt naar Qurrent gemaakt en eigenlijk heeft het bedrijf meteen een goede en betrouwbare indruk achtergelaten. Bij het aanvragen bleek ik iets fout hebben gedaan waarna ik werd gebeld. Telefoonisch is alles opgelost en is de aanvraag alsnog goed verlopen.

Opeens zag ik twee afschriften op mijn bankrekening. Een van de oude leverancier en een van Qurrent. Ik meteen weer Qurrent gebeld om te vragen hoe dat zat. Bleek dat mijn oudere energieleverancier op het eind van de maand afschreef en Qurrent aan het begin va nde maand. Prima natuurlijk alleen had ik nu wel dubbele lasten in 1 maand.

Geplaatst op: 04-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Louise

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Uiteindelijk is alles goed

De overstap duurder wat langer dan ik bij de vorige energieleverancier gewend was, maar uiteindelijk is alles naar wens.

+ Groene stroom en willen ook echt dat de wereld groener wordt.
+ De stroomprijs ligt echt laag!
+ Een welkomsbonus

Geplaatst op: 10-08-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Henk

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Groene stroom maar niet heel bijzonder

Moet zeggen dat wij naar Qurrent zijn overgestapt voor de groene energie. Gelukkig is dit zeer goed bevallen, maar voor de rest vind ik het niet bijzonderder dan Nuon ofzo.

Geplaatst op: 01-06-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Echt groen voor een mooie prijs

Gewoon echte groen energie voor een mooie prijs! Helemaal blij mee :D

Geplaatst op: 27-02-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Joop

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zou niet meer anders willen

Wij zijn vanwege de goede reviews ook overgestapt naar Qurrent, een prima maatschappij waar je echte groene stroom krijgt. Eerst afschrijvingen zijn binnenn en precies zoals vermeld.

Geplaatst op: 25-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Egbert

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Groen is groen

Wij wouden groene energie en na het zien van Kassa bleek dus niet alles oz groen te zijn als de energieaanbieders zeggen. Vaak worden certivicate weggegeven voor weinig geld waardoor je denkt groene windenergie te kopen, maar blijkt waterval energie uit scandinavia te zijn.

Qurrent doet hier NIET aan! Zij leveren 100% groen energie. Precies wat ik en me man zoeken

Geplaatst op: 14-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Birgrit

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Scherp aanbod

Qurrent heeft een goede prijs kwaliteit verhouding. Het werd tijd om over te stappen toen ik ging verhuizen en kwam Qurrent tegen. Hun visie en beleid staat me erg aan en wat prijs betreft was ik heel erg verrast.

Dus geef je ook om de wereld en wil je geen dief van je eigen portomonee zijn dan is Qurrent wel een goede keuze.

Geplaatst op: 07-12-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jos

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
What you see is what you get

Gewoon een prima energieleverancier welke levert voor een normaal tarief

Geplaatst op: 20-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Henk

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Klantenservice een puinhoopje

Heb 4 keer geprobeerd om iemand van Qurrent via de telefoon te krijgen, maar dat kost blijkbaar nogal wat moeite. Ik wou overstappen naar Qurrent maar had nog wat vragen. Ze gaan het navragen, maar krijg eigenlijk nooit iemand die weet hoe het zit. uiteindelijk 3 dagen verder nog steeds in afwachting op een antwoord. Hopelijk word er snel gebeld, want ik vind het aanbod wel goed

Geplaatst op: 12-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mustafa

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Beneden de maat!

Nadat ik de offerte opgevraagd heb, gebruik makend van de verbruikscijfers van Essent waarop mijn huidige maandbedrag is bepaald, is het offertebedrag €88.50. Dit is twintig euro lager dan het huidige maandbedrag van Essent, namelijk €108.-.

Twee weken later krijg ik het contract in de bus, maar zonder maandbedrag. Telefonisch contact opgenomen en wat blijkt: mijn nieuwe maandbedrag bij Qurrent wordt €120.-, twaalf euro duurder dan nu bij Essent (!!??). Dit zou gebaseerd zijn op historische data over de laatste vijf jaar van de netbeheerder (hierin zit natuurlijk niet de pas geplaatste zonnepanelen en Hr-ketel in verwerkt).

Men mag toch op zijn minst verwachten dat bij een afwijking van €32.50 per maand tussen het offertebedrag en het werkelijke bedrag eerste contact opgenomen zou worden met de klant om mogelijke oorzaken te bespreken alvorens een definitief eindbedrag vast te stellen. Helaas moet je hier, op eigen initiatief, achter komen en enig begrip voor jouw onvrede hoef je niet te verwachten.

Verder verschillende malen via het klantenformulier een vraag gesteld. Ze zouden binnen vijf werkdagen beantwoord worden. Helaas, na acht werkdagen nog steeds geen antwoord. Waardeloos!

Geplaatst op: 24-09-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Ger

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Qurrent laat klant in de kou staan

Bij Qurrent in 2014 een Qbox gekocht van circa Euro 100 om zodoende realtime het stroomverbruik en gasverbruik te volgen. Begin van dit jaar werkt het geheel niet meer en stuur ik een E-mail met de vraag wat er fout gaat. Geen reactie. Dan maar vandaag de telefoon gepakt. Na 10 minuten wachten wordt mij verteld dat Qurrent gestopt is met de Qbox en dat ik geen geld terug krijg omdat ik er "toch al bijna 5 jaar gebruik van heb gemaakt". Wat een belachelijke beredenering. Al mijn data van het stroomverbruik en gasverbruik vanaf 2014 is nu weg en Euro 100 weggegooid. ONBETROUWBAAR BEDRIJF; niet kiezen dus als leverancier.

Geplaatst op: 14-01-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: V. B.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Criminelen

Zomaar incasso’s ontvangen van Incassobureau TBK, terwijl ik nooit herinneringen van Qurrent heb ontvangen. Toen ik Qurrent heb gebeld om opheldering, zeiden ze dat er wel brieven waren verstuurd, dit is simpelweg gelogen. Toen ik vroeg om kopieën van deze brieven werd gestotterd dat ik daarover teruggebeld zou worden, wat nooit is gebeurd. Nu lopen de rekeningen op, inmiddels 570 incl overstapboete, geïncasseerd door incassobureau, zonder duidelijke specificaties waar de kosten op gebaseerd zijn en binnen 1 week betalen. Het voelt echt aan als Maffia praktijken wat ze doen bij Qurrent.

Geplaatst op: 09-11-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ga niet met deze firma in zee

Beste mensen,
GA NIET MET DEZE ORGANISATIE IN ZEE!
Via deze weg wil ik mijn frustratie en ongenoegen uiten en mensen waarschuwen over de firma Qurrent.

2 Maart 2018 heb ik een verhuisbericht doorgegeven. 5 Maart reactie, men is niet zeker of er stroom geleverd kan worden op mijn nieuwe adres. Telefonisch doorgegeven wanneer de meter is geplaatst en om de meterstanden door te geven. Het was nog steeds niet mogelijk om stroom en gas te leveren op ons nieuwe adres. Teleurgesteld hebben wij daarom telefonisch ons contract beëindigd.

Tot mijn verbazing kregen we een eindnota met een opzegboete van 200,00. Dat terwijl het contract zegt: Je heb een Qurrent energiecontract afgesloten voor de levering van groene stroom en CO2-gecompenseerd gas voor 1 jaar met een vaste prijs. Het contract is boetevrij en maandelijks opzegbaar.

Gelijk een klacht ingediend. Blijkt dat in de tussentijd telefonisch het contract is verlengd. Ik ben telefonisch benaderd met een aanbieding om een voordeel te pakken uit een stukje windenergie. Echter hebben ze daarbij niet vermeld dat het om een driejarig contract ging. Dit staat dan in het verlengcontract WELKE NOOIT NAAR MIJ IS VERZONDEN! Qurrent stuurt vervolgens een mail met het contract wat destijds volgens hun is verstuurd maar welke ik nooit heb ontvangen.

Dit besluit mij te bellen met de klachtenafdeling. Na het uitleggen van mijn klacht wordt de verbinding verbroken. Vervolgens is het kantoor telefonisch niet meer bereikbaar. De dag erna weer bellen. Er wordt beloofd dat ik wordt teruggebeld. Dit wordt niet gedaan. De dag erop weer bellen. Er wordt beloofd dat ze er op terugkomen. Dat wordt niet gedaan. Dan krijg ik plotseling een aanmaning per mail. Ik mail netjes terug dat ik het niet eens ben met de opzegboete met bovenstaande redenen.

Van C. Lakeman krijg ik een mail terug dat als er een nieuwe aanmelding plaats zou vinden, de boete zou worden kwijtgescholden (Met de melding om zo spoedig mogelijk te betalen). Dat terwijl ik het telefonisch heb aangemeld en telefonisch de melding heb gekregen dat er geen aansluiting kan plaats vinden via Qurrent op mijn nieuwe adres.

Netjes gereageerd aan dhr. Lakeman per mail. Vervolgens krijg ik een laatste herinnering. Ook hier reageer ik uitgebreid op. Daarop krijg ik dezelfde mail terug die al eerder was verstuurd, ze beroepen zich op het verlengcontract welke ik nooit heb ontvangen, en ook nooit heb getekend. Daar reageer ik netjes op per mail. Tot mijn verbazing krijg ik geen reactie meer. Nee, ik krijg reactie van een incassobureau met een aanmaning tot betaling.

Met het incassobureau begint het getouwtrek van voor af aan. Maar liefst 39 e-mails gaan over en weer waarin ik uitgebreid alle bovenstaande kwesties nogmaals uitleg.

De kwestie zal nu aan de rechter voorgelegd moeten worden. Daarbij worden griffierrechten, salaris incassobureau en kosten van de dagvaarding op mij verhaald.

Conclusie, voor mij is dit een principekwestie, gaat absoluut niet om het geld maar het is diep treurig dat men zich schuilt achter een contract welke ik nooit heb gehad. Het leuke is dat het incassobureau mij gelijk geeft maar niets kan betekenen om een procedure te voorkomen.

Eindconclusie:
GA NIET MET DEZE ORGANISATIE IN ZEE!

Geplaatst op: 16-10-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: J.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Persoon aan de deur zei dat het overstappen vergoed zou worden, nou dacht het niet!

Geplaatst op: 20-11-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Victor

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opzegvergoeding misleiding

Laat je aan de deur niet misleiden, er wordt gezegd dat de opzegvergoeding van de oude leverancier vergoed wordt, helaas is dit bij qurrent niet het geval.

Geplaatst op: 01-06-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Jeroen

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Incasso ZONDER handtekening

Ben bij een andere maatschappij overgestapt, maar had wel al een offerte aangevraagd.

Zij incasseren gewoon!! Let erop dat je je incasso storneert!

Geplaatst op: 23-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Qurrent


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

C-date logo
C-date
5 beoordelingen
6
Petplan logo
Petplan
13 beoordelingen
8,3
Winkelstraat.nl logo
Winkelstraat.nl
35 beoordelingen
3,2

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qurrent een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 31 beoordelingen geplaatst over Qurrent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,5 gekregen, waarbij 77% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Qurrent actief?

Qurrent is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Qurrent reviews? Dan kun je naar de website van Qurrent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie