Qupid.nl logo

Qupid.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Qupid.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
238
Qupid.nl logo
Website
Qupid.nl
Categorie
Dating
Bezoek de website

Qupid.nl ervaringen

Qupid.nl is natuurlijk de zoveelste online datingsite en voordat je een account aanmaakt wil je wel weten waar je aantoe bent. Dit is de reden dat wij alle Qupid.nl ervaringen online plaatsen. Om het eerlijk te houden mag iedereen zijn ervaring geven met de online datingsite. Je mag natuurlijk ook na afloop je eigen Qupid.nl ervaringen delen en laten weten wat je van de websie vind. Geef gerust aan of de site je verwachtingen waarmaakt of dat je beter ergens anders kan daten. Jouw ervaring is meer dan welkom op onze website. Wij helpen je graag met het vinden van een datingsite die voldoet aan je verwachtingen. Dit doen we door alle Qupid.nl ervaringen online te plaatsen.

Over Qupid.nl

Qupid.nl beweert de enige echte datingsite te zijn waarbij alleen singles worden toegelaten die op zoek zijn naar een serieuze relatie. De website garandeert dat je hier contact vind om serieus mee in gesprek te gaan. Je komt hier dus geen nep accounts tegen van niet bestaande mensen. Alle accounts worden zelfs met de hand gecontroleerd zodat Qupid.nl zeker weet dat er alleen serieuze singles tussen zitten. Mocht je toch twijfels hebben over een bepaalt contact dan kan je dit gerust melden.

Gratis aanmelden

Je kan bij Qupid.nl helemaal gratis een account aanmaken. Je zit dus niet direct vast aan een abonnement en je kan direct beginnen met het versturen van flirt berichten. Je kan online direct op zoek gaan naar een leuke match. Heb je iemand gevonden? Stuur meteen een chat verzoek en je kan beginnen met elkaar beter te leren kennen. Wie weet heb je meteen al de ware liefde gevonden via Qupid.nl.

Credits

Qupid.nl werkt dus niet met een verplicht abonnement, maar je hebt wel credits nodig als je bepaalde acties wil uitvoeren. Gelukkig kan je voor relatief weinig geld al aardig wat credits aanschaffen waardoor de online datingsite gemiddeld goedkoper is dan de bekende datingsites. Uiteraard lees je hierover meer bij de Qupid.nl ervaringen van andere singles.

Reviews over Qupid.nl
Gerelateerde bedrijven
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Alleenstaande Vaders logo
Alleenstaande Vaders
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Qupid.nl

Het bedrijf Qupid.nl is geverifieerd door ons. De webshop Qupid.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Qupid.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Qupid.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Qupid.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Qupid.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Qupid.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Handig systeem

Het credit systeem waar Qupid mee werkt vind ik zelf heel prettig om mee te werken. Zo hoef ik niet telkens rekening te houden of je budget op raakt. Dit is erg handig zodat je ongestoort kunt zoeken.

Geplaatst op: 10-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Qupid.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
50Liefde logo
50Liefde
50 beoordelingen
8,0
gayParship logo
gayParship
2 beoordelingen
8
Alleenstaande Vaders logo
Alleenstaande Vaders
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Qupid.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Qupid.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Qupid.nl actief?

Qupid.nl is vooral actief in de categorie dating.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Qupid.nl reviews? Dan kun je naar de website van Qupid.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie