Pure32 logo

Pure32 reviews, ervaringen en beoordelingen

Pure32 reviews, ervaringen en beoordelingen
3407
Pure32 logo
Website
Pure32
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Pure32

Padel is de laatste jaren een echte hype geworden. Deze sport die aanleunt bij het tennis spreekt een breed publiek aan en is ook gewoon leuk om te spelen. Natuurlijk heb je om padel te spelen ook de juiste apparatuur nodig. Dat is wat je bij Pure32 terug kunt vinden. Maar is de kwaliteit van de producten van Pure32 wel goed? Hoe beoordelen klanten deze webwinkel? Wat zijn de ervaringen van de consumenten die er kochten? Als je op zoek bent naar reviews over Pure32 vind je ze hier terug. Zo weet jij in één oogopslag of je Pure32 kunt vertrouwen of niet.

Over Pure32

Pure32 is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van padelrackets en alles wat je nodig hebt om op het veld te staan. De geschiedenis van de webwinkel gaat terug tot 2017 toen oprichter Rob Jacobs de kans kreeg om mee in te staan voor het ontwerp van een padel racket. Pure32 is een onderneming die dus eigen padelrackets op de markt brengt en dat doet vanuit een paar duidelijke kernwaarden. Misschien wel de belangrijkste van die waarden is uniciteit. De rackets van Pure32 hebben een geheel eigen design met een strakke look en een andere techniek dan standaard is. Bij Pure32 is de dikte van de rackets immers 32 mm waar dat bij de meeste andere bedrijven 36 tot 38 mm is. Naast uniciteit is persoonlijk contact een belangrijke waarde voor Pure32. Je kunt dan ook op eender welk moment bij de klantenservice terecht voor vragen en/of advies.

Waarom kiezen voor Pure32?

Bij Pure32 vind je dus alles wat je nodig hebt om op het padelveld een goed figuur te slaan. De website zelf is opgebouwd uit de volgende categorieën: padel rackets, padel grips, padel kleding en padel tassen. Je vindt op de website ook een zoekbalk waar je trefwoorden in kunt vullen en een sectie gift cards. Je kunt een account aanmaken op Pure32 en ook de sociale media profielen van het bedrijf volgen op Facebook en Instagram. Heb je in het assortiment een keuze kunnen maken? Dan geniet je van gratis levering vanaf een bestelbedrag van vijftig euro of meer. Bij een bestelling ontvang je steevast een track & trace code. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 1 en 2 werkdagen na bestelling. Ongebruikte producten kunnen tot 14 dagen na ontvangst retour gestuurd worden zonder opgave van reden.

Is Pure32 betrouwbaar?

Pure32 is ondertussen al enkele jaren actief in de online verkoop van padelrackets en aanverwanten. Het bedrijf heeft een gevestigde aanwezigheid op sociale media en beschikt ook over een eigen klantenservice. Als je even op de website zelf doorklikt vind je tal van reviews van hun klanten terug en ook de nodige bedrijfs- en contactgegevens. Zo vind je er het nummer van de Kamer van Koophandel, het adres van de hoofdzetel en het btw nummer. Bovendien is de verbinding met de website zelf beveiligd en kan je bij Pure32 veilig betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving via onder andere iDeal, PayPal, kredietkaart, bancontact en ga zo maar door. Kortom: Pure32 is absoluut een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Padel is een vrij nieuwe sport en het spreekt dan ook voor zich dat je wel eens vragen kunt hebben bij de producten of advies nodig hebt. In dat geval kan je altijd bij de klantenservice van Pure32 terecht. De klantenservice van Pure32 kan je contacteren via het contactformulier op de website of door een berichtje te sturen op één van de social media kanalen. In de regel krijg je nog dezelfde werkdag een antwoord van Pure32. Is er iets misgelopen? Dan kan je jouw klacht indienen via het contactformulier. Vergeet niet om hierbij het ordernummer mee te geven en alle relevante informatie te noteren. Conform de wetgeving krijg je ten laatste 14 dagen na jouw klacht een inhoudelijk antwoord van de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een echte padelfanaat en heb je al eens bij Pure32 gekocht? Of heb je op een andere manier ervaring met deze webshop? Dan zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van Pure32. Is de kwaliteit van de producten naar behoren? Zijn de levertijden zoals aangegeven of toch niet helemaal? Hoe zou je de kwaliteit van de klantenservice beoordelen? Is de website zelf overzichtelijk weergegeven? Is het aanbod groot? Schrijf op deze pagina jouw review over Pure32 en help anderen correct inschatten of de webwinkel voor hen de juiste fit is.

Reviews over Pure32
Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Bergzeit logo
Bergzeit
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Pure32
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Bergzeit logo
Bergzeit
1 beoordeling
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pure32 een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Pure32. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pure32 actief?

Pure32 is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pure32 reviews? Dan kun je naar de website van Pure32 gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie