Pure Energie logo

Pure Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

23 beoordelingen • 9,1
Bezoek de website
Pure Energie logo
Pure Energie ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
23 beoordelingen • 9,1
Beoordeling
23 beoordelingen
9,1
5 sterren
74%
4 sterren
17%
3 sterren
4%
2 sterren
0%
1 ster
4%
Bestelproces
9,1
Service
9,1
Prijs
9,1
Levering
9,1

Gerelateerde bedrijven

ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Minder logo Minder
0 beoordelingen
10
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10

Pure Energie ervaringen

Ben je opzoek naar Pure Energie ervaringen en wil jij weten wat andere van ervanvinden? Lees hier alle Pure Energie ervaringen en kom te weten wat andere consumenten vinden van dit groene energiebedrijf. Zo kan je hier lezen of andere consumenten ook daadwerkelijk wel zo weinig betalen, maar nog veel belangrijk is de groene stroom bij Pure Energie wel zo groen als zij beloven? Lees hieronder alle Pure Energie ervaringen en kom niet voor verassingen te staan!

Over Pure Energie

Raedthuys Pure energie is in 1995 opgericht en intussen uitgegroeid tot een van de grote groene energiebedrijven. Het doel van Raedthuys is om stabiel, duurzaam en een toekomstvaste energievoorziening in Nederland te zijn met groen energie

Pure Energie is een van de weinige energieleveranciers welke echt 100% groene energie verkoopt. Je heb dus niet te maken met valse groene energie welke woorden verkocht onder certificaten, maar hier ben je verzekerd van 100% NL groene energie. Daarbij is Pure Energie helemaal niks duurder als andere energieleveranciers en weet het bij menig energievergelijker een goed top positie te score.

Als klant kan je zelf kiezen waar jouw energie vandaan moet komen waardoor de klanten zelf inspraak krijgen waar geld in word geïnvesteerd voor het opwekken van energie. Daarnaast is de winst bij Pure Energie niet voor het bedrijf, maar wordt dit geïnvesteerd in het milieu en de samenleving. Pure Energie is een bedrijf waar het groene hart klopt en waar dat altijd zal blijven.

Pure Energie geen winst!

Pure energie is opgezet om de wereld steeds duurzamer te maken. Winst past in deze overtuiging dan ook niet bij het bedrijf en daarom streven ze naar zo laag mogelijk kosten. Natuurlijk doet het bedrijf wel uitgaves/investering om het bedrijf te laten groeien. Zo besteed het 90% van hun uitgaven aan nieuwe duurzame projecten en 10% gaat naar goede doelen welke actief zijn in de duurzame energie. Jij als klant investeert dus in een 100% duurzame toekomst en betaald zo min mogelijk voor je energie!

Laat anders consumenten weten wat jij van Pure Energie vind! Plaats daarom vandaag nog jou Pure energie ervaringen!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Pure Energie

profielfoto van Wouter
Wouter
05-04-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geweldige energieleveranciers

Wij waren twee jaar geleden al klant bij Pure Energie, maar vanwege financiële problemen kozen wij ervoor om over te stappen van energieleverancier. Inmiddels weer teurg en het bevalt ons!

profielfoto van Gast
Gast
11-01-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super blij mee

Helemaal super

profielfoto van Derks
Derks
12-12-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super Actie!

Top actie en een goede groene energieleverancier! Aan de telefoon een vriendelijke vrouw welke de tijd name om alles rustig uit te leggen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Net overgestapt

Wij zijn net overgestapt en zonder problemen alles kunnen regelen. Kwamen via een vergelijker op de website en de prijs kwam overeen waarbij ze vrij goedkoop waren

profielfoto van Groen
Groen
26-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Groen!

Overstap gemaakt naar Pure Energie omdat er een welkomstkorting bij zat, maar vooral omdat het 100% duurzaam is. De service was bijzonder vriendelijk en al mijn vragen werden rustig en vriendelijk beantwoord

profielfoto van Gert
Gert
06-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Top actie

Wij krigen 35 euro per producten korting en naast de voordelige tarieven was dit een scherp aanbod! Hou vol Pure energie en op een dag zal iedereen Duurzame energie waarderen! Thumb Up!

profielfoto van W G.
W G.
18-09-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Helemaal super

Had er nog nooit van gehoord, maar kwam het volgens mij eens bij voetbal tegen (?) Nu overgestapt vanwege de lage leveringskosten en alles ging soepel

profielfoto van Truut
Truut
12-01-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Actie helemaal super

Groene energie en de actie zijn helemaal top!

profielfoto van Ernst
Ernst
27-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Overstap fluitje van een cent

Ik kreeg van eigen huis een melding om over te stappen van enerige. Daar kon ik mooi bedrag besparen, maar toen ik verder ging kijken bleek Pure energie nog goedkoper te zijn. Heb ze meteen even gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan. Alles is geregeld en een prima overstap.

profielfoto van Sandra E.
Sandra E.
16-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super goedkoop en heel laag vastrecht

Wij zijn overgestapt naar Pure energie via een energievergelijker. Hier kwam pure energie als 3de eruit, maar het scheelde zo weinig dat we de voorkeur gaven aan groene energie. Ook vonden wij het belangrijk dat de verbruikskosten standaard lagen en dat is Pure zo. Zeker het vastrecht van 2.42 ligt echt super laag vergeleken bij andere.

profielfoto van Vink
Vink
13-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoopste

Overstappen ging soepel en de keuze voor Pure Energie was, omdat zij de goedkoopste tarieven hadden. Voor de rest hebben ze 100% groene certificaten wat uit Nederland komt netzoals bijvoorbeeld Qurrent. Maar Pure was goedkoper

profielfoto van Herman D.
Herman D.
19-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Complete offerte

Voor het eerst dat ik een complete offerte heb ontvangen welke ook echt daadwerkelijk klopt met historisch verbruik. Alles staat netjes vermeld op de offerte zoals verbruikskosten en de belastingen. Ik had nog wel een vraagje en heb daar even contact over opgezocht met de klantenservice. Kreeg een meisje aan de lijn welke mij netjes ter woord stond en alles goed kon uitleggen. Overigens wel prettig dat het gratis is het nummer

profielfoto van Larissa
Larissa
09-05-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer vriendelijk geholpen

Overgestapt naar Pure Energie vanwege de lage prijs. Werd erg vriendelijk geholopen over een paar vragen welke ik had. Ze namen de tijd voor me om het allemaal duidelijk uit te leggen. Ook een reden was dat er geen rare groene stroom bij Pure Energie is. Gewoon allemaal uit Nederland.

profielfoto van Sandra
Sandra
31-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Probleemloze overstap

De overstap is zonder problemen verlopen. Enigste wat je wel mist is een online energie vebruik overzicht. Voor de rest erg tevreden met de groene stroom en de prijzen.

profielfoto van Erik
Erik
08-03-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heel aantrekkelijk

Wij zijn overgestapt naar Pure energie, omdat het samen met Qurrent 100% groen is. Alleen heeft Pure Energie echt een veel goedkoper tarief. Ik bespaar met mijn 3 jarig contract ten opzichte van mijn huidige abonnement ongeveer 20 euro p.m. Welkomstbrief is ook al binnen en daar staan ook de goede bedragen op vermeld. Overstap is dus soepel verlopen

profielfoto van John
John
20-01-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Echte groene energie!

Tegenwoordig weet je echt niet meer wie er echt groene energie leveren en wie niet. Ik heb daarom mij goed laten adviseren welke energieleveranciers echt 100% groene energie hebben en niet aan gekke certificaten doen. Daarbij sprongen twee energieleveranciers voor mij eruit dat waren Qurren en Pure energie. Pure energie was een stuk goedkoper voor mijn verbruik en daarom heb ik er dan ook voor gekozen.

De overstap ging vlot en ik merkte niks van de overstap. Ik kreeg zefls volgens mij nog een korting van 30 euro p.j, maar dat weet ik nou niet 100% zeker.

profielfoto van Erwin D.
Erwin D.
01-12-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vlotte afhandeling

Prima vlotte afhandeling via de Telefoon met Pure Energie. Zag op de website wel dat ik me kon aanmelden, maar vind het toch fijn om het nog telenofisch te doen. Dit was geen probleem en binnen enkele minuten was ik overgestapt. Helemaal super

Groet,
Erwin

profielfoto van Ger
Ger
16-02-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super

Fijne helpdesk en goede prijzen

profielfoto van Pieter S.
Pieter S.
20-03-2017
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden overstap

Tevreden over de overstap naar Pure Energie. Ging hetzelfde als andere energieleveranciers en werd netjes geïnformeerd via mail en brief. Uiteindelijk was het duurzame karakter van Pure Energie de druppel waarom we de overstap hebben gedaan. Ook al hebben ze helaas geen app voor de energie monitor, maar volgens mij kan je wel op hun website kijken.

profielfoto van Net K.
Net K.
26-08-2016
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Stukje windmolen gekocht

Pure energie genomen vanwege 100% groene energie, lage kosten en we een stukje windmolen konden kopen. Von het erg leuk dat je zelf een stuk windmolen kon kopen.

profielfoto van Gerbert
Gerbert
01-06-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Groene energie en niet duur

Wij kwamen via een energievergelijker op Pure Energie en moet eerlijk zeggen had hier nog nooit van gehoord. Heb inmiddels 2 maandjes nu Groene energie van ze en het is super. De prijzen zijn vrij laag voor groene energie en heb 100% NL energie!

Hopelijk in de toekomst zelf nog zonnepanelen maar dat is een mooie tussenstap!

profielfoto van Toon
Toon
25-05-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Berichtje van overstap miste ik

Prima bedrijf en erg fijne overstap gehad. Het enigste wat ik miste was op de dag van de overstap dat ik dan gebruik maak van pure energie. Nu wist ik niet of het nou goed was gegaan of niet

profielfoto van Hidding
Hidding
03-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Pure Energie houdt je aan het gas

Onlangs verhuisd naar een woning zonder gasaansluiting, dit gemeld bij Pure Energie (de Groenste leverancier) en wat schets mijn verbazing krijg ik een opzegboete omdat ik geen gas meer afneem. Dit is werkelijk waar niet te geloven voor een bedrijf dat pretendeert de Groenste te zijn. Daarnaast is de prijs van een m3 gas nu gestegen dan volgens het contract is gesloten, dus Pure Energie heeft er ook geen nadeel van en dan nog stug blijven volhouden dat er een boete wordt opgelegd, slechte zaak!

Schrijf een review over Pure Energie

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

ENDIEnergie logo ENDIEnergie
0 beoordelingen
10
Minder logo Minder
0 beoordelingen
10
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10