Pure Energie logo

Pure Energie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Pure Energie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Pure Energie logo
Website
pure-energie.nl
Categorie
Energie aanbieders
Bezoek de website

Pure Energie ervaringen

Ben je opzoek naar Pure Energie ervaringen en wil jij weten wat andere van ervanvinden? Lees hier alle Pure Energie ervaringen en kom te weten wat andere consumenten vinden van dit groene energiebedrijf. Zo kan je hier lezen of andere consumenten ook daadwerkelijk wel zo weinig betalen, maar nog veel belangrijk is de groene stroom bij Pure Energie wel zo groen als zij beloven? Lees hieronder alle Pure Energie ervaringen en kom niet voor verassingen te staan!

Over Pure Energie

Raedthuys Pure energie is in 1995 opgericht en intussen uitgegroeid tot een van de grote groene energiebedrijven. Het doel van Raedthuys is om stabiel, duurzaam en een toekomstvaste energievoorziening in Nederland te zijn met groen energie

Pure Energie is een van de weinige energieleveranciers welke echt 100% groene energie verkoopt. Je heb dus niet te maken met valse groene energie welke woorden verkocht onder certificaten, maar hier ben je verzekerd van 100% NL groene energie. Daarbij is Pure Energie helemaal niks duurder als andere energieleveranciers en weet het bij menig energievergelijker een goed top positie te score.

Als klant kan je zelf kiezen waar jouw energie vandaan moet komen waardoor de klanten zelf inspraak krijgen waar geld in word geïnvesteerd voor het opwekken van energie. Daarnaast is de winst bij Pure Energie niet voor het bedrijf, maar wordt dit geïnvesteerd in het milieu en de samenleving. Pure Energie is een bedrijf waar het groene hart klopt en waar dat altijd zal blijven.

Pure Energie geen winst!

Pure energie is opgezet om de wereld steeds duurzamer te maken. Winst past in deze overtuiging dan ook niet bij het bedrijf en daarom streven ze naar zo laag mogelijk kosten. Natuurlijk doet het bedrijf wel uitgaves/investering om het bedrijf te laten groeien. Zo besteed het 90% van hun uitgaven aan nieuwe duurzame projecten en 10% gaat naar goede doelen welke actief zijn in de duurzame energie. Jij als klant investeert dus in een 100% duurzame toekomst en betaald zo min mogelijk voor je energie!

Laat anders consumenten weten wat jij van Pure Energie vind! Plaats daarom vandaag nog jou Pure energie ervaringen!

Gerelateerde bedrijven

247Parking.nl logo
247Parking.nl
10 beoordelingen
4,4
Webprint.nl logo
Webprint.nl
5 beoordelingen
6,8
Belvilla logo
Belvilla
16 beoordelingen
7,8
9,2
96% zou hier weer kopen
24 beoordelingen
Lees onze review over Pure Energie

Ons team van experts heeft Pure Energie geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Pure Energie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Pure Energie is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Pure Energie is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van pure-energie.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Pure Energie.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige energieleveranciers

Wij waren twee jaar geleden al klant bij Pure Energie, maar vanwege financiële problemen kozen wij ervoor om over te stappen van energieleverancier. Inmiddels weer teurg en het bevalt ons!

Geplaatst op: 05-04-2020
Geschreven door: Wouter

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij mee

Helemaal super

Geplaatst op: 11-01-2018
Geschreven door: Gast

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super Actie!

Top actie en een goede groene energieleverancier! Aan de telefoon een vriendelijke vrouw welke de tijd name om alles rustig uit te leggen.

Geplaatst op: 12-12-2017
Geschreven door: Derks

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Net overgestapt

Wij zijn net overgestapt en zonder problemen alles kunnen regelen. Kwamen via een vergelijker op de website en de prijs kwam overeen waarbij ze vrij goedkoop waren

Geplaatst op: 31-10-2017
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Groen!

Overstap gemaakt naar Pure Energie omdat er een welkomstkorting bij zat, maar vooral omdat het 100% duurzaam is. De service was bijzonder vriendelijk en al mijn vragen werden rustig en vriendelijk beantwoord

Geplaatst op: 26-10-2017
Geschreven door: Groen

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top actie

Wij krigen 35 euro per producten korting en naast de voordelige tarieven was dit een scherp aanbod! Hou vol Pure energie en op een dag zal iedereen Duurzame energie waarderen! Thumb Up!

Geplaatst op: 06-10-2017
Geschreven door: Gert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Helemaal super

Had er nog nooit van gehoord, maar kwam het volgens mij eens bij voetbal tegen (?) Nu overgestapt vanwege de lage leveringskosten en alles ging soepel

Geplaatst op: 18-09-2017
Geschreven door: W G.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Actie helemaal super

Groene energie en de actie zijn helemaal top!

Geplaatst op: 12-01-2017
Geschreven door: Truut

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Overstap fluitje van een cent

Ik kreeg van eigen huis een melding om over te stappen van enerige. Daar kon ik mooi bedrag besparen, maar toen ik verder ging kijken bleek Pure energie nog goedkoper te zijn. Heb ze meteen even gebeld en ben vriendelijk te woord gestaan. Alles is geregeld en een prima overstap.

Geplaatst op: 27-09-2016
Geschreven door: Ernst

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super goedkoop en heel laag vastrecht

Wij zijn overgestapt naar Pure energie via een energievergelijker. Hier kwam pure energie als 3de eruit, maar het scheelde zo weinig dat we de voorkeur gaven aan groene energie. Ook vonden wij het belangrijk dat de verbruikskosten standaard lagen en dat is Pure zo. Zeker het vastrecht van 2.42 ligt echt super laag vergeleken bij andere.

Geplaatst op: 16-09-2016
Geschreven door: Sandra E.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoopste

Overstappen ging soepel en de keuze voor Pure Energie was, omdat zij de goedkoopste tarieven hadden. Voor de rest hebben ze 100% groene certificaten wat uit Nederland komt netzoals bijvoorbeeld Qurrent. Maar Pure was goedkoper

Geplaatst op: 13-09-2016
Geschreven door: Vink

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Complete offerte

Voor het eerst dat ik een complete offerte heb ontvangen welke ook echt daadwerkelijk klopt met historisch verbruik. Alles staat netjes vermeld op de offerte zoals verbruikskosten en de belastingen. Ik had nog wel een vraagje en heb daar even contact over opgezocht met de klantenservice. Kreeg een meisje aan de lijn welke mij netjes ter woord stond en alles goed kon uitleggen. Overigens wel prettig dat het gratis is het nummer

Geplaatst op: 19-05-2016
Geschreven door: Herman D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer vriendelijk geholpen

Overgestapt naar Pure Energie vanwege de lage prijs. Werd erg vriendelijk geholopen over een paar vragen welke ik had. Ze namen de tijd voor me om het allemaal duidelijk uit te leggen. Ook een reden was dat er geen rare groene stroom bij Pure Energie is. Gewoon allemaal uit Nederland.

Geplaatst op: 09-05-2016
Geschreven door: Larissa

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Probleemloze overstap

De overstap is zonder problemen verlopen. Enigste wat je wel mist is een online energie vebruik overzicht. Voor de rest erg tevreden met de groene stroom en de prijzen.

Geplaatst op: 31-03-2016
Geschreven door: Sandra

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Heel aantrekkelijk

Wij zijn overgestapt naar Pure energie, omdat het samen met Qurrent 100% groen is. Alleen heeft Pure Energie echt een veel goedkoper tarief. Ik bespaar met mijn 3 jarig contract ten opzichte van mijn huidige abonnement ongeveer 20 euro p.m. Welkomstbrief is ook al binnen en daar staan ook de goede bedragen op vermeld. Overstap is dus soepel verlopen

Geplaatst op: 08-03-2016
Geschreven door: Erik

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echte groene energie!

Tegenwoordig weet je echt niet meer wie er echt groene energie leveren en wie niet. Ik heb daarom mij goed laten adviseren welke energieleveranciers echt 100% groene energie hebben en niet aan gekke certificaten doen. Daarbij sprongen twee energieleveranciers voor mij eruit dat waren Qurren en Pure energie. Pure energie was een stuk goedkoper voor mijn verbruik en daarom heb ik er dan ook voor gekozen.

De overstap ging vlot en ik merkte niks van de overstap. Ik kreeg zefls volgens mij nog een korting van 30 euro p.j, maar dat weet ik nou niet 100% zeker.

Geplaatst op: 20-01-2016
Geschreven door: John

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlotte afhandeling

Prima vlotte afhandeling via de Telefoon met Pure Energie. Zag op de website wel dat ik me kon aanmelden, maar vind het toch fijn om het nog telenofisch te doen. Dit was geen probleem en binnen enkele minuten was ik overgestapt. Helemaal super

Groet,
Erwin

Geplaatst op: 01-12-2015
Geschreven door: Erwin D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super

Fijne helpdesk en goede prijzen

Geplaatst op: 16-02-2018
Geschreven door: Ger

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Tevreden overstap

Tevreden over de overstap naar Pure Energie. Ging hetzelfde als andere energieleveranciers en werd netjes geïnformeerd via mail en brief. Uiteindelijk was het duurzame karakter van Pure Energie de druppel waarom we de overstap hebben gedaan. Ook al hebben ze helaas geen app voor de energie monitor, maar volgens mij kan je wel op hun website kijken.

Geplaatst op: 20-03-2017
Geschreven door: Pieter S.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Stukje windmolen gekocht

Pure energie genomen vanwege 100% groene energie, lage kosten en we een stukje windmolen konden kopen. Von het erg leuk dat je zelf een stuk windmolen kon kopen.

Geplaatst op: 26-08-2016
Geschreven door: Net K.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Groene energie en niet duur

Wij kwamen via een energievergelijker op Pure Energie en moet eerlijk zeggen had hier nog nooit van gehoord. Heb inmiddels 2 maandjes nu Groene energie van ze en het is super. De prijzen zijn vrij laag voor groene energie en heb 100% NL energie!

Hopelijk in de toekomst zelf nog zonnepanelen maar dat is een mooie tussenstap!

Geplaatst op: 01-06-2015
Geschreven door: Gerbert

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Berichtje van overstap miste ik

Prima bedrijf en erg fijne overstap gehad. Het enigste wat ik miste was op de dag van de overstap dat ik dan gebruik maak van pure energie. Nu wist ik niet of het nou goed was gegaan of niet

Geplaatst op: 25-05-2018
Geschreven door: Toon

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Pure Energie houdt je aan het gas

Onlangs verhuisd naar een woning zonder gasaansluiting, dit gemeld bij Pure Energie (de Groenste leverancier) en wat schets mijn verbazing krijg ik een opzegboete omdat ik geen gas meer afneem. Dit is werkelijk waar niet te geloven voor een bedrijf dat pretendeert de Groenste te zijn. Daarnaast is de prijs van een m3 gas nu gestegen dan volgens het contract is gesloten, dus Pure Energie heeft er ook geen nadeel van en dan nog stug blijven volhouden dat er een boete wordt opgelegd, slechte zaak!

Geplaatst op: 03-07-2018
Geschreven door: Hidding

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Pure Energie


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

247Parking.nl logo
247Parking.nl
10 beoordelingen
4,4
Webprint.nl logo
Webprint.nl
5 beoordelingen
6,8
Belvilla logo
Belvilla
16 beoordelingen
7,8

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Pure Energie een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 24 beoordelingen geplaatst over Pure Energie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,2 gekregen, waarbij 96% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Pure Energie actief?

Pure Energie is vooral actief in de categorie energie aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Pure Energie reviews? Dan kun je naar de website van Pure Energie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.