Propeaq.com logo

Propeaq.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Propeaq.com reviews, ervaringen en beoordelingen
1489
Propeaq.com logo
Website
Propeaq.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Propeaq.com

Op zoek naar een oplossing voor de dip tijdens je nachtdienst of om de winterblues tegen te gaan? Een lichtbril kan de oplossing zijn en die vind je bij Propeaq.com. Misschien was je gewoon aan het zoeken op internet naar mogelijkheden om je nachtdienst prettiger te laten verlopen of had je ergens iets gehoord over lichttherapie tegen de winterblues. En kwam je zo op de mogelijkheden met een lichtbril uit. Misschien wist je allang iets over een lichtbril en was je specifiek daarnaar op zoek. In ieder geval ben je geïnteresseerd in Propeaq.com, maar wil je eerst graag meer weten over het bedrijf of het product. Logisch. Gelukkig hebben we daar dan ook reviews voor van mensen die ervaring hebben met Propeaq.com. Deze kan je hier lezen. Wij hebben daarnaast nog wat informatie voor je opgezocht, zodat je dat eveneens rustig kunt nalezen. En aan de hand van dat alles samen kan jij een goede beslissing nemen! Ben je zelf een gebruiker van de lichtbril van Propeaq.com, wil je ons dan ook jouw beoordeling geven?

Over Propeaq.com

Propeaq.com is een website met veel informatie over lichttherapie en dan met name over de werking van de lichtbril. Uiteraard kan je deze hier ook kopen. Toine Schoutens is de oprichter en CEO van het bedrijf en is opgeleid in de gezondheidszorg. Hij ontdekte hoe groot de invloed van licht op ons mensen is. Hiermee ging hij aan de slag en ontwikkelde zo apparatuur. Ook was hij betrokken bij klinische onderzoeken. Ook draagbare lichttherapie ontwikkelen heeft hij zich als doel opgelegd en dat resulteerde in de lichtbrillen die hier te koop zijn. Ons lichaam reageert op blauw en oranje licht, welke in de natuur betekent dat het tijd wordt om wakker te worden of juist te gaan slapen. Door kunstlicht is ons lichaam af en toe het spoor bijster (of met zoiets als nachtdiensten). Door het gebruik van de lichtbril kan je op elk moment kiezen voor oranje of blauw licht waardoor je lichaam zich aanpast.

Waarom kiezen voor Propeaq.com

Kiezen voor een lichtbril en dus voor Propeaq.com, is kiezen voor een bril die jou helpt met allerlei problemen. Dit kan zijn met de moeilijkheden rondom nachtdiensten (zowel de dip tijdens de nachtdienst, als het kunnen slapen overdag worden met een lichtbril aangepakt), het tegengaan van de winterblues, maar ook bij een slaapritme ontregeling. Propeaq.com heeft veel gedegen kennis op dit gebied, opgedaan door o.a. klinische onderzoeken. Zo weet je zeker dat je een bril koopt die echt goed voor je gezondheid is en niet zomaar een bril met een handig verkooppraatje. Indien het dragen van lenzen niet kan in combinatie met de bril (die je maar korte tijd op hebt), kan je ook kiezen voor glazen op sterkte.

Is Propeaq.com betrouwbaar?

Propeaq.com is zeker betrouwbaar, doordat er werkelijk vanuit de gezondheidszorg expertise is. Daarnaast is het bedrijf al heel vaak in het nieuws geweest. Een overzicht hiervan vind je op hun site op de ”˜over ons’ pagina. Een kleine greep hieruit: omroep Brabant, kvkinnovatietop100.nl, ad.nl en dokteronline.com. Bestellen doe je eenvoudig via de site en betalen gaat veilig via de bekende betaalmogelijkheden, zoals Bank Transfer, creditcard, Giropay, iDEAL, Klarna, Paypal en zelfs met In3 (in 3x betalen, zonder rente). Stichting Webwinkelkeur staat eveneens garant voor de betrouwbaarheid van Propeaq.com.

Klantenservice en klachten

Propeaq.com is te bereiken via mail, post en telefoon. Natuurlijk kan er altijd iets fout gaan. Ze vragen vriendelijk via mail je klacht door te geven. Mocht dit alsnog niet tot een oplossing leiden, dan kan je het geschil kenbaar maken bij Stichting Webwinkelkeur.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de voordelen van een lichtbril van Propeaq.com al ontdekt? Zou je ons daar dan meer over willen vertellen? Ervaringen van gebruikers vertellen immers heel veel. Maar naast jouw beoordeling over de bril op zich, zijn we ook benieuwd naar de service van Propeaq.com, of de bestelling eenvoudig te plaatsen was, hoe de levering verliep en als er klachten waren: hoe werden die dan opgelost? Eigenlijk willen we gewoon alles weten, zodat we een kloppend, compleet plaatje kunnen tonen over Propeaq.com. Wil jij ons daarbij helpen? Wij, en de mensen die ook op zoek zijn naar een lichtbril, bedanken je alvast voor jouw review!

Reviews over Propeaq.com
Gerelateerde bedrijven
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
LOccitane logo
LOccitane
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijn slapen

Ik heb sinds een tijdje de bril gekocht en ik ben een groot fan ervan. Ik merk echt dat ik een stuk beter kan slapen als ik het heb gebruikt. Echt een top product!

Geplaatst op: 21-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sepp V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Propeaq.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
SnelleOfferte.nl logo
SnelleOfferte.nl
2 beoordelingen
9
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
LOccitane logo
LOccitane
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Propeaq.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Propeaq.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Propeaq.com actief?

Propeaq.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Propeaq.com reviews? Dan kun je naar de website van Propeaq.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie