Prestontackle logo

Prestontackle reviews, ervaringen en beoordelingen

Prestontackle reviews, ervaringen en beoordelingen
928
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Prestontackle

Het bedrijf Prestontackle is geverifieerd door ons. De webshop Prestontackle is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. Prestontackle is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Prestontackle maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Prestontackle is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Prestontackle. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Prestontackle.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Prestontackle


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TennisDirect logo
TennisDirect
3 beoordelingen
8,7
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Fanssite logo
Fanssite
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Prestontackle een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Prestontackle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Prestontackle actief?

Prestontackle is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hobby en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Prestontackle reviews? Dan kun je naar de website van Prestontackle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie