PonyparkCity.nl logo

PonyparkCity.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
PonyparkCity.nl logo
PonyparkCity.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Suncamp holidays logo Suncamp holidays
0 beoordelingen
10
Vakantieinsardinie logo Vakantieinsardinie
0 beoordelingen
10
Tubantia Webwinkel logo Tubantia Webwinkel
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen PonyparkCity

Als je de kinderen een leuke vakantie wilt bieden, dan heb je nogal wat te kiezen. Dat maakt het alleen maar lastiger om de beste beslissing te nemen. Bovendien wil jij je kinderen nooit teleurstellen. En dus zoek je naar aanvullende informatie als je naar PonyparkCity wilt. Wij hebben hier op basis van reviews en ervaringen van mensen die al eens bij PonyparkCity te gast waren een samenvatting gemaakt van die bevindingen. Op basis van die informatie kun je vervolgens een weloverwogen beslissing nemen.

Over PonyparkCity

Het zal geen verrassing zijn dat PonyparkCity een afsplitsing is van Ponypark Slagharen. Die afsplitsing werd in de zeventiger jaren een feit. In eerste instantie was sprake van vakantiehuisjes met shetland pony’s. Het vakantiepark is gevestigd in Collendoorn. PonyparkCity is overigens nog steeds in eigendom van de zoon van de oprichter van Ponypark Slagharen, maar is in niets meer te vergelijken met het park dat het in eerste instantie was. De huisjes van nu zijn rijk uitgerust en in het park is volop vertier. Daarbij is overigens wel nog steeds een rol weggelegd voor pony’s.

Waarom kiezen voor PonyparkCity?

Als je op vakantie gaat met je kinderen, dan is PonyparkCity zeker aan aanrader. Op het vakantiepark is een strand in de vorm van Sunset Beach en het zal je kinderen aan niets ontbreken in het park. Van die faciliteiten maak je tijdens de vakantie gratis gebruik. Wat dacht je van een mooi zandstrand, Playmobil Village, Rodeo Riding, poppenkast, bioscoop, Lucky Town, restaurants, winkels, Diamond Mine, Shooting Hall, midgetgolf, speeltuinen en Cowboys House. En dan kun je ook nog een bos- of strandrit maken op de rug van een shetlandpony. De vakantiehuizen mogen er zijn en zijn van alle gemakken voorzien. Het gaat om vrijstaande huisjes die geschikt zijn voor maximaal twee volwassenen en vier kinderen. Uiteraard kun je ook een dag naar het nabijgelegen Ponypark Slagharen.

Is PonyparkCity betrouwbaar?

Het feit dat het vakantiepark zich al zo lang weet te handhaven in een wereld waarin de concurrentie moordend is, zegt eigenlijk al genoeg. Elk jaar weer mag PonyparkCity zich verheugen in een grote belangstelling en de reviews en ervaringen van de gasten die al eens in Collendoorn waren zeggen alles. Dat zegt ook wel het feit dat veel mensen na een eerste keer terugkeren op het vakantiepark.

Klantenservice en klachten

Bij PonyparkCity houdt men niet van onduidelijkheid. Op de website vind je alles over een verblijf op het vakantiepark, tot aan de tarieven aan toe en een overzicht van het park met de nummering van de huizen die je kunt huren. Mochten er toch klachten zijn of mocht je met andere vragen rondlopen dan kun je gewoon een telefoontje plegen of een e-mail versturen. Uiteraard is PonyparkCity ook actief op de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

De samenvatting die je hebt gelezen over PonyparkCity heb je te danken aan de reviews en ervaringen die andere gasten hebben achtergelaten. Op basis van hun input kun jij een betere beslissing nemen. Als jij andere mensen ook wilt hebben, laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Zo help jij andere mensen ook om een betere beslissing te kunnen nemen.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over PonyparkCity.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over PonyparkCity.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Suncamp holidays logo Suncamp holidays
0 beoordelingen
10
Vakantieinsardinie logo Vakantieinsardinie
0 beoordelingen
10
Tubantia Webwinkel logo Tubantia Webwinkel
0 beoordelingen
10