Poes.nl logo

Poes.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Poes.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
149
Poes.nl logo
Website
Poes.nl
Categorie
Webshops

Poes.nl ervaringen

Poes.nl is de webshop als je spullen nodig hebt voor je poes of kat. Ervaringen van shoppers die al eerder hier gingen winkelen vind je hier online. Handig als je wil weten of de website echt te vertrouwen is. Je hoeft zo niet langer meer te twijfelen over een bestelling bij poes.nl. Heb je zelf ervaringen met de webshop? Laat het ons weten in een review zodat wij met andere jouw mening kunnen delen.

Over Poes.nl

Poes.nl is een webwinkel helemaal gespecialiseerd in poezen. Je vind hier werkelijk alles voor je poes of kat. Als je het hier niet kan vinden is de kans groot dat het niet bestaat. Zo groot is het assortiment van poes.nl. Naast het uitgebreide poezen assortiment kan je hier terecht voor een goede service. Je kan namelijk zelf bepalen wanneer je pakketje bezorgd wordt. Zo ben je altijd thuis als de spullen van poes.nl bezorgd worden. Bestel je voor 21.00? Dan wordt het pakketje eventueel de volgende dag al bij je thuisbezorgd. Daarnaast is er een optie om achteraf te betalen. Handig als je nog geen vertrouwen in de webshop hebt en het eerst allemaal even wil uitproberen.

Krabpaal

Een krabpaal is één van benodigdheden die echt niet mag ontbreken in je woning. Bij poes.nl heb je een uitgebreid assortiment met verschillende soorten krabpalen. Je kan kiezen voor een paal die relatief weinig ruimte in beslag neemt of een krabpaal die imposant in je woning staat. In de online shop is er altijd wel een paal te vinden die bij de behoefte van je kat past. De kans is groot dat je in dit uitgebreide assortiment zal slagen.

Van kattenvoer tot halsbanden.

In het grote assortiment vind je werkelijk alles wat je nodig hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van kattenvoer van een specifiek merk? Bijna alle merken zijn bij poes.nl op voorraad en kan je de volgende dag al in huis hebben. Grijp je vanavond ineens mis naar het kattenvoer? Morgenochtend kan je nieuwe zak voer al bezorgd worden. Daarnaast kan je in de shop terecht voor halsbanden en diverse andere accessoires voor je poes. Je vind het allemaal in de webshop van poes.nl.

Gerelateerde bedrijven

Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
2 beoordelingen
8,5
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Poes.nl

Poes.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Poes.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Poes.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Poes.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Poes.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Poes.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Poes.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooi kussen ontvangen

Ik heb hier voor mijn kat een nieuwe kussen besteld en ik heb deze super snel ontvangen. De kwaliteit is erg goed en ze krabt hem niet zomaar kapot. Ik ben er heel erg blij mee!

Geplaatst op: 09-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Giovanni K.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Poes.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Aquariumonderdelen.nl logo
Aquariumonderdelen.nl
2 beoordelingen
8,5
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5
Tuinexpress logo
Tuinexpress
3 beoordelingen
9,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Poes.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Poes.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Poes.nl actief?

Poes.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dierenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Poes.nl reviews? Dan kun je naar de website van Poes.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie